Με δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο επιστρέφει η αθλήτρια του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Μαριέτα Τοπολλάι από το Κύπελλο Ελπίδων Ρυθμικής Γυμναστικής στην κατηγορία Κορασίδων.

Ξεκίνησε από εχθές, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή των δικαιούχων στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Ζητείται υπάλληλος για το Bar/Snack Bar & Reception ξενοδοχείου στο Ληξούρι. Απαραίτητα αγγλικά, επιθυμητή προϋπηρεσία στον τουριστικό τομέα.

Τηλ.: 26710 91771

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 8:30μ.μ. στον ξενώνα της εκκλησίας στα ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ,Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι Φαρακλάδες» σας προσκαλεί να χορέψετε παραδοσιακές καντρίλιες και γαϊτανάκι με ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

 Ξενοδοχείο στο Αργοστόλι ζητά προσωπικό υποδοχής (reception) και καμαριέρες με προ υπηρεσία .

Κεφαλονίτες καλλιτέχνες από τα χορωδιακά σχήματα της ΚΕΔΗΚΕ με μουσικό πρόγραμμα, που θα πλαισιωθεί από τον DJ Σπύρο Στρακάτο.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ενημερώνει ότι η Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 11/2 στο Ληξούρι και αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 1.30μμ ξεκινώντας από το Λιμεναρχείο.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την Sky Express στο Νησί μας και χαιρόμαστε εγκάρδια, που η «προεργασία» ήδη από το 2014, του Δήμου Κεφαλονιάς με την Αεροπορική Εταιρεία «απέδωσε καρπούς».

An original instrumental composition of saxophonist Fivos Bozas