Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, που οργάνωσε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Άπαρσις" η νέα ποιητική συλλογή του εικαστικού, λογοτέχνη Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο "Ερμητικές Λαμπίδες".

Λένε, πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και αυτό, το αποδεικνύει ο Βέλγος φωτορεπόρτερ Max Gyselinck, ο οποίος με μια φωτογραφία του, κατάφερε να συγκλονίσει την κοινή γνώμη. 

Την Δευτέρα 25/9/2017 και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί μία πρωτοπόρα εκδήλωση με τίτλο «Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ», στον χώρο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Γεράσιμος Αρσένης.

Ενδιαφέρεστε για το Θέατρο?  Έχετε αναρωτηθεί πως προετοιμάζεται μια θεατρική παράσταση? Επιθυμείτε να ζήσετε την εμπειρία της σκηνής?

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της νεοσύστατης Εθνικής Ελλάδος Ακρωτηριασμένων. Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο Μαριολένη Νεοφύτου και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Χρύσα Κοκκόση, μαζί με άλλους φορείς στήριξε την πρωτοβουλία και ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Εθνική μας εν όψει του Euro 2017 που θα πραγματοποιηθεί 1-10 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.
 
Με μεγάλη λύπη  πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αντιπροέδρου του συλλόγου μας - αγαπητής συνάδελφου Μαρίας Σκλαβουνάκη.
 

Το Αυτοτελές τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής προστασίας & Δημόσιας Υγιεινής έχοντας υπόψη:

Μάχη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας περιμένει τους παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι.