Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε και φέτος στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση ‘World Travel Market 2017’, η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Λονδίνο από 6 έως και  8 Νοέμβρη.
(Ως τση Μισοσπορίτισσας) μισό’ φαγα, μισό σπειρα, μισό’ χω να περάσω - Παροιμία
Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, των φοιτητών του Τμήματος ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑΣ Τ.Ε ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.) 
Οι δραστηριότητες του προγράμματος «Το νερό μας ενώνει!» (“Water unites us!”, https://www.facebook.com/waterunitesus/) έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για μια στρατηγική σύμπραξη Erasmus+ μεταξύ σχολείων που αποβλέπει στην «ανταλλαγή καλών εκπαιδευτικών πρακτικών» και χρηματοδοτείται από την…
Με αίσθημα αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στην δοκιμασία πολλών οικογενειών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε αναγκαία βασικά είδη που χρειάζονται άμεσα.
Φτωχά παιδιά σε ένα πλούσιο κόσμο 
Την Τετάρτη 15/11/2017 πραγματοποιήθηκε από την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και τους εμπορικούς συνεργάτες της στην Κεφαλονιά ημερίδα για τον νέο κανονισμό τεχνολογίας σκυροδέματος 2016 και τις αλλαγές που αυτός επιφέρει στις…
Άρθρο μεγάλης διαφήμισης της Κεφαλονιάς δημοσιεύτηκε αυτές τις ημέρες (Δευτέρα 13/11) στην μεγάλη και έγκυρη Βρετανική εφημερίδα The Guardian με αρκετές άγνωστες ιστορικές και άλλες ενδιαφέρουσες αναφορές για την Κεφαλονιά…
Το λογιστικό γραφείο TAXSOLUTIONS αναλαμβάνει την μελέτη, εκπόνηση, και κατάθεση του επιχειρηματικού σας πλάνου για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ‘’Ενίσχυση της ίδρυσης και της λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων’’.
13/11/2017

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΒΟ...

Γράφτηκε από kefalonitis
Κείμενο & φωτογραφίες του  Γιώργου Μεσσάρη
Όλα άρχισαν με τους σεισμούς του 2014, όταν οι ζωές μας πήραν μια αναπάντεχη τροπή. Οι καταστροφές ήταν πολλές και μέσα σε αυτές και το σχολείο μας!
Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός
09/11/2017

Εκπτώσεις @ Pink Woman!

Γράφτηκε από kefalonitis
Mid-Season Sale έως -50%! Ανακαλύψτε τα πιο must-have σχέδια του φθινοπώρου!
Μεγαλώνει το δέντρο της ελιάς και η φροντίδα του είναι απαραίτητη.
Στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο συμμετέχει και αυτή την χρονιά ο Δήμος Κεφαλλονιάς μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ. Ευάγγελου Κεκάτου.
Σελίδα 1 από 507