16/03/2017

Ανακοινώσεις από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη

kefalonitis

Γράφτηκε από τον

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλούμε κάθε βιβλιόφιλο, κάθε φιλαναγνώστη, που θα ήθελε να συμμετάσχει στη δημιουργία και τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης μας, να επικοινωνήσει μαζί μας (στο τηλέφωνο 26710-91325, Τρίτη-Σάββατο 9 π.μ. -2 μ.μ.), προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα.

 

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Ομάδας Φωτογραφίας με καθορισμένο κάθε φορά αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού.

Αυτήν την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και με τη συμμετοχή μας συσκέψεις και συζητήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας και υποβλήθηκαν από την πλευρά μας σχετικές προτάσεις για το κτηριακό ζήτημα της Βιβλιοθήκης. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Το βιβλιοαυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία επισκευής.

Έχουμε πάρει πρωτοβουλίες για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια από το θάνατο του Μικέλη Άβλιχου (1917-2017). Θα τις γνωστοποιήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Την τελευταία περίοδο η Βιβλιοθήκη μας έχει αποκτήσει αξιόλογα νέα βιβλία. Ζητήστε από την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης να σας ενημερώσει σχετικά.

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε: http://vivl-lixour.kef.sch.gr/ Eλπίζουμε σύντομα να τη βελτιώσουμε.

Έχουμε ζητήσει από τον Αντιδήμαρχο Παλικής να μας επιτρέψει να στήσουμε δυο καλαίσθητους πίνακες ανακοινώσεων σε ισάριθμα σημεία της πόλης του Ληξουριού για την καλύτερη επικοινωνία μας με τους συμπολίτες μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαβάστηκε 995 φορές