Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/05/2017

Ε.Α.Σ.: Έγκυρες μεταβιβάσεις κατόχων γης έως 31 Μαϊου.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με αυξημένο ενδιαφέρον φέτος από τους ντόπιους συνταξιούχους, που προσέρχονται να απαλλαγούν από τα δικαιώματα για να μην έχουν απώλειες ξεκίνησε η εφαρμογή των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης.

 

Σε περιπτώσεις μεταβιβάσεων που συνοδεύονται με οριστική μεταβίβαση ή εκμίσθωση γης, πρέπει από τις σχετικές συμβολαιογραφικές πράξεις ή συμφωνητικά μίσθωσης γης, να αποδεικνύεται ότι ο αποδέκτης έχει τη γη στην κατοχή του στις 31 Μαΐου 2017.

Ειδικά για το έτος ενίσχυσης 2017, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης μεταβίβασης είναι η 9η Ιουνίου 2017. Εκπρόθεσμες μεταβιβάσεις εξετάζονται για το επόμενο έτος ενίσχυσης.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις που λειτουργεί καθημερινά (8:00 - 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency