16/06/2017

Ενημερωτικές συναντήσεις για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου

kefalonitis

Γράφτηκε από τον

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ερχόμενο διάστημα μετά την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Εξετάσεων  οι υποψήφιοι των σχολείων του Νομού μας (τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων) θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή σε σχολές και τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου (ΚΕ.ΣΥ.Π)  στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του πραγματοποιεί  - όπως και κάθε χρόνο-  Ομαδικές  Ενημερωτικές Συναντήσεις για τους υποψηφίους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 έως και 30 Ιουνίου 2017, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που επισυνάπτεται και έχει κοινοποιηθεί στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού.

Σημειώνεται ότι εκτός των προγραμματισμένων Ομαδικών Ενημερωτικών Συναντήσεων, οι υποψήφιοι ή/και οι γονείς των υποψηφίων μπορούν να επισκέπτονται το Κέντρο Συμβουλευτικής για ατομική πληροφόρηση & συμβουλευτική κατόπιν ραντεβού μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Στα συνημμένα αρχεία σας στέλνουμε τα εξής: 

- Επιστολή προς τους υποφηφίους σχετικά με τη σημασία της σωστής συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου καθώς και με ποιο τρόπο μπορούν οι Σύμβουλοι ΣΕΠ του Κέντρου Συμβουλευτικής  μπορούν να βοηθήσουν τους υποψηφίους σε αυτό.

- Αφίσα με τους βασικούς άξονες και τις ημερομηνίες των Ομαδικών Ενημερωτικών Συναντήσεων.

- Αναλυτικό Πρόγραμμα ανά Ομάδα Προσανατολισμού/ Τομέα και σχολείο  για την ομαλή ροή των υποψηφίων, το οποίο επίσης έχει κοινοποιηθεί στα σχολεία του Νομού.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΣΥ.Π) ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ/ΜΘΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακαλούμε να συμβάλετε στην καλύτερη δυνατή προβολή της δράσης αυτής του ΚΕ.ΣΥ.Π.  μέσα από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες σας προς όφελος των υποψηφίων του Νομού μας.

 

 

Διαβάστηκε 570 φορές