Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/09/2017

Γλωσσομάθεια : Μια πολλά υποσχόμενη διαδικασία

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σε λίγες μέρες υπενθυμίζει σε γονείς και μαθητές την ανάγκη εκμάθησης Ξένης Γλώσσας.

 

Οι απαιτήσεις της εποχής καθιστούν απολύτως βασικό εφόδιο την επαρκή γνώση μιας τουλάχιστον Ξένης Γλώσσας αν όχι περισσοτέρων.

Το άνοιγμα των συνόρων των κρατών, η εκμηδένιση των αποστάσεων και το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, φέρνουν ολοένα και περισσότερο σε επαφή τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Επομένως η γλωσσομάθεια, δηλαδή η ικανότητα να χειριζόμαστε, πλάι στη μητρική μας, μια ή περισσότερες Ξένες Γλώσσες, είναι μια διαδικασία αναγκαία μεν, αλλά και πολλά υποσχόμενη.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA μαθαίνεις τις Ξένες Γλώσσες της αρεσκείας σου σε κάθε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα, ενισχύεις το βιογραφικό σου και εξασφαλίζεις τη θέση που σου ταιριάζει στην αγορά εργασίας.

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜEGA προσφέρει εγγυημένα ολοκληρωμένες πολυγλωσσικές υπηρεσίες για Παιδιά, Μαθητές, Εφήβους, Φοιτητές και Ενήλικες.

Εγγραφές από 4 Σεπτέμβρη 2017
Έναρξη μαθημάτων : 18 Σεπτέμβρη 2017

Ματζαβίνου 5 & Αβλίχου (πλησίον Επισκοπής), Αργοστόλι

Τηλ. 26710-25655

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency