Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/09/2017

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΟΡΟΥ η σχολή 'Art & Style'Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα

Η  σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio της κας Όλγας Γαλιατσάτου με χαρά ανακοινώνει ότι από το διδακτικό έτος 2017-2018 θα είναι εξεταστικό κέντρο χορού της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας αθλητικής ομοσπονδίας χορού και εκπαιδευτικού οργανισμού χορού  IDO.

 

 Για πρώτη φορά τα παιδιά της Κεφαλλονιάς θα έχουν την ευκαιρία να παίρνουν πιστοποιητικά χορού από Πανελλήνια και Παγκόσμια αναγνωρισμένη ομοσπονδία χορού , μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στην Αθήνα αλλά οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο της σχολής στο Αργοστόλι στην οδό Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11( έναντι δημοτικού κολυμβητηρίου) από ειδικούς εξεταστές.
Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για την σχολή της κας Γαλιατσάτου όπου αναγνωρίζεται και πάλι από παγκόσμιο φορέα, πληρώντας μάλιστα τις προυποθέσεις που απαιτούνται για την δημιουργία και ανάθεση εξεταστικού κέντρου χορού.
 
Όλες οι τάξεις και τα τμήματα που υπάρχουν στην σχολή είναι καθορισμένα από την ομοσπονδία όπου οι μαθητές εγγράφονται πλέον ανάλογα με το έτος γεννήσεώς τους.
Τα μαθήματα χορού ξεκίνησαν 11 Σεπτεμβρίου μαζί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency