Την Τρίτη 1η Μαΐου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπαρτιών «Το Σπάρτο» υποδέχεται την Πρωτομαγιά αναβιώνοντας το έθιμο της κατασκευής του μαγιάτικου στεφανιού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στον Κλειματσιά σε…
Με την ψυχολόγο Ειρήνη Κουρσουμπά και την ομιλία «Ενσυναίσθηση» το Σάββατο 21/4 (ώρα 18.00-20.00), ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των ομιλιών  «Οδοιπορικό σκέψης στην καθημερινή ζωή» που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου.
Το Εφορευτικό Συμβούλιο και η Διευθύντρια της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης σας προσκαλούν στη Γιορτή Βιβλίου 2018 – Αφιέρωμα στο Πολιτικό Βιβλίο, που συνδιοργανώνουν με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς,το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 και ώρα 7.30…
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου διοργανώνουμε τη Γιορτή Βιβλίου 2018, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στο Πολιτικό Βιβλίο.
Το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Τ.Η.Μ.Ο.) του Τ.Ε.Ι.Ιονίων Νήσων, πιστό στην υπηρεσία της ανάδειξης και διάσωσης της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Απριλίου…
Την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και από ώρα 11.00 πρόκειται να διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας μερικής εκκένωσης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» με εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ»…
Συμπόσιο του Ορίζοντα Γεγονότων, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Λεωφ. Καλλιρρόης και Φραντζή, Αθήνα, 117 43, στις 13 - 14 Απριλίου 2018.
Σας καλούμε την Τρίτη 10 Απριλίου 2018 να παρευρεθείτε στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο του Εργοστασίου Επεξεργασίας Νερού στο Αργοστόλι που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 13:15μ.μ.
Μεγάλη Τετάρτη ώρα 6:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου καλούμε μικρούς και μεγάλους να βάψουμε τις στάμνες που θα σπάσουμε το Μεγάλο Σάββατο.
Ο Δημήτρης Μπάσης έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στην Πλατεία Καμπάνας, ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με μοναδικές προσφορές μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες!
Στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» πραγματοποιήθηκε Συναυλία Θρησκευτικής μουσικής από την Φιλαρμονική σχολή Ληξουρίου (01.04.18).
Η ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει συναυλία με τον Θανάση Πολυκανδριώτη, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 & ώρα 21:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος".
Το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Δημοτικό θέατρο έλαβε χώρα η πολυαναμενόμενη εκδήλωση του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος College.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day) καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ την 1 ηΝοεμβρίου 2007 και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε…
Σελίδα 1 από 234