Μια όμορφη πραγματοποιήθηκε  από το 4ο δημοτικό σχολείο Αργοστολίου με θέμα «Τιμώντας τους Ριζοσπάστες» στις 20 Μαΐου 2018 στο μνημείο Ριζοσπαστών στο Αργοστόλι.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση - αφιέρωμα για την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στον «Κέφαλο» Αργοστολίου στις 21 Μαΐου 2018.
Δείτε φωτογραφίες από την μαθητική συναυλία μοντέρνου τμήματος της φιλαρμονικής σχολής Κεφαλονιάς!
Δείτε το βίντεο από την μαθητική συναυλία μοντέρνου τμήματος Φιλαρμονικής σχολής Κεφαλονιάς!
Δείτε το βίντεο από το πρώτο μαθητικό φεστιβάλ σχολείων της Κεφαλονιάς!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα - η μουσικοχορευτική εκδήλωση για την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στον «Κέφαλο» Αργοστολίου.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση της 21ης Μαΐου για τον εορτασμό της ένωσης των Επτανήσων.
Δείτε ατο βίντεο από την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ριζοσπαστών στο Αργοστόλι!
Δείτε το βίντεο από την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση για  τον Εορτασμό 154ης επετείου της ένωσης Επτανήσου με την Ελλάδα!
Δείτε το βίντεο από την παρέλαση για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου στο Αργοστόλι!
Δείτε φωτογραφίες από το 1ο μαθητικό φεστιβάλ σχολείων που πραγματοποιήθηκε  στις 18 Μαΐου 2018 στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Δείτε φωτογραφικόαπό την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών  και από την Δοξολογία στη Μητρόπολη για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου.
Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση και την κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 21ης Μαΐου στις Κεραμειές.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές, 16-5-18, στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου, η εκδήλωση αφιερωμένη στον Ναζίμ Χικμέτ και η απονομή βραβείων & επαίνων του μαθητικού λογοτεχνικού βιβλίου.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη μουσική εκδήλωση μαθητών φιλαρμονικής σχολής Αργοστολίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.
Σελίδα 1 από 56