Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.


Μεντιλίμπαρ: «Να μελετήσουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε – Θέλαμε να είναι όλοι έτοιμοι»
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και έχει στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με τον Βόλο το Σάββατο (17/8, 20:00) για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο YouTube, τονίζοντας πως θα πρέπει να μελετήσει τα λάθη που έγιναν στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι κάτοχοι του UEFA Europa Conference League θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:
«Τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε, γιατί για να διορθώσουμε πράγματα, πρέπει όλα να τα μελετήσουμε και να τα θυμόμαστε, ώστε να μην ξαναγίνουν. Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο, θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας, γιατί όταν κερδίζεις με 3-0 δεν γίνεται να δίνεις τον έλεγχο της μπάλας στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, ο Άρης ήταν καλύτερος από εμάς, εκμεταλλεύτηκε τη δική μας οπισθοχώρηση και κατάφερε να μας πληγώσει. Είναι πράγματα που σίγουρα πρέπει να προσέξουμε να μην επαναληφθούν.
Η αλήθεια είναι πως στην περίοδο της προετοιμασίας, τα παιχνίδια είναι τόσα και εμείς θέλουμε όλοι οι παίκτες να έχουν παίξει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια ολόκληρα ο καθένας. Επομένως, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε έτσι τα παιχνίδια, θέλαμε να είναι όλοι παίκτες έτοιμοι, να τους έχουμε όλους δοκιμάσει. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, γνωρίζουμε ότι παίκτες μας είναι πάρα πολύ κουρασμένοι παίζουν με μεγάλη φόρτιση αυτή την στιγμή σε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, συνεχόμενων υποχρεώσεων. Επίσης, οι συνθήκες ήταν δύσκολες γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη και υγρασία είναι δύσκολο να αποδώσεις το καλύτερο σου σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο γενικότερα, είμαστε ικανοποιημένοι από την διάρκεια της προετοιμασίας. Υπάρχουν πράγματα που είδαμε, πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε και σίγουρα έγινε ένα πρόγραμμα έτσι όπως το θέλαμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα».
Πηγή: https://www.sport24.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ν.Ο.Αργοστολίου: 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ Μεγαλών αποστάσεων
Συγχαρητήρια στον ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας: Αποτελέσματα μαθητικού τουρνουά Σκακιστικού Συλλόγου Αιγίου
Λάβετε θέσεις για τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2025
Δείτε το πρόγραμμα του 13ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου
«Λάμψη» στον Πειραιά και όλη την Ελλάδα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συνέντευξη τύπου Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου για την συναυλία αφιερωμένη στον Παναγή Μπαρμπάτη [14.03.2025]
2ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας «Με τη Μουσική… σαλπάρουμε!» @Κέφαλος [13.03.2025]
Η Θεατρική ομάδα «θεάτρου Ονειροπόλοι» σας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η Αρκούδα»
Ίδρυμα Φωκά – Κοσμετάτου: Εργαστήρι ενηλίκων Decoupage σε Γυαλί
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Σερβίας μιλά στο kefalonitis

Bosonis Art & Flower: Με τις πιο πλούσιες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στο κατάστημα «Voskopoula All Day Bistrot» θα βρείτε τα πιο λαχταριστά γλυκά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
