Άρτεμις Αλεξανδράτου: Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω!
Άρτεμις Αλεξανδράτου: Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω!
Άρτεμις Αλεξανδράτου: Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω!
Άρτεμις Αλεξανδράτου: Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω!
12 Μαΐου 2010

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω!

Μου αρέσει να ζω και να ρισκάρω!

 Από πού κατάγεσαι Άρτεμις; Ληξουριώτικο αίμα έχουμε ακούσει, ισχύει;

Από την πλευρά του πατέρα μου κατάγομαι από την Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα από το Ληξούρι. Δυστυχώς, δεν έχω ακόμη επισκεφθεί το νησί, αλλά θα το ήθελα πολύ. Η μητέρα μου είναι είναι από την Αγγλία, βαφτίστηκα στην Ίο… Greek Salad που λέμε!


Το καλλιτεχνικό πνεύμα της Κεφαλονιάς, λοιπόν, σε διακατέχει… Πώς όμως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Ουσιαστικά δεν κάθισα να το σκεφτώ ποτέ, γιατί βγήκε από μόνο του από πολύ μικρή ηλικία. Από περίπου 7 ετών τραγουδούσα στο σπίτι, οπότε όταν έφτασα στην κρίσιμη ηλικία των 18 όπου συνήθως τα παιδιά προβληματίζονται για το τι θα κάνουν στη ζωή τους, εγώ πιστεύω ότι ήμουν αρκετά συνειδητοποιημένη, ήξερα τι θέλω να κάνω.

Τι ήταν αυτό που έδωσε ώθηση στην καριέρα σου;

Από μικρή ηλικία ξεκίνησα μαθήματα χορού και φωνητικής με τη Λία Βίσση. Η απόφαση που πήρα να μπω σε ένα τηλεοπτικό show σίγουρα με βοήθησε αρκετά. Να σου πω την αλήθεια ήμουν λίγο αρνητική στη αρχή για το εάν θα πρέπει ή όχι να συμμετάσχω, αλλά ξέρεις… σκέφτηκα ότι η δύναμη της τηλεόρασης είναι μεγάλη και πραγματικά από εκεί με γνώρισε ο κόσμος.

Υπάρχει κάτι το οποίο να έχει μείνει στο μυαλό σου από τη μέχρι σήμερα παρουσία σου;

Κοίτα να δεις, μιλώντας γενικότερα έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του τραγουδιού, όπως είναι οι Πέγκυ Ζήνα, Μαζωνάκης, Γονίδης, Πετρέλης, Νίνο, Παπαρίζου κλπ. Οι εντυπώσεις που έχω από αυτούς είναι πολύ θετικές, τόσο ώστε να θέλω κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ μια καριέρα ανάλογη με αυτούς.

Πόσα CD σου έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα;

Έχω βγάλει ένα CD single το οποίο λέγεται «Ρουλέτα» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, του Δημήτρη Τσάφα και μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη. Πολύ σύντομα όμως βγαίνει το καινούριο μου digital single σε στίχους, μουσική και παραγωγή του Κωνσταντίνου Παντζή, το οποίο θα το ακούσετε σε promo στο ραδιόφωνο σε λίγες μέρες – θα είναι κάτι διαφορετικό βέβαια από το προηγούμενο σαν ήχος, θα είναι πιο χορευτικό.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη showbiz;

Όπως σου είπα, από μικρή μου άρεσε να τραγουδώ στο σπίτι. Οι γονείς μου, λοιπόν, έβλεπαν την κλίση μου στη μουσική, οπότε μου έφτιαξαν ένα home studio(!!!), καταλαβαίνεις τότε… μουσική, μικρόφωνο και η Άρτεμις να ξεκουφαίνει τους γείτονες. Η κοπέλα που έμενε τότε στο διαμέρισμα πάνω από το σπίτι μας έπαιζε βιολί σε μια ορχήστρα, οπότε μια μέρα καθώς τραγουδούσα χτυπά το κουδούνι και μου λέει «Σʼ ακούω και νομίζω ότι μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά» – Με πήγε σε μια οντισιόν και έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου! Στην αρχή οι γονείς μου βέβαια προβληματίστηκαν για την επιλογή μου, αλλά εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω – Ζούσα το όνειρο!

Θεωρείς ότι ενέργειες προβολής που δεν έχουν σχέση με το χώρο που δραστηριοποιείται ένας καλλιτέχνης παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναγνωρισιμότητά του;

Κοίτα να δεις, η τηλεόραση είναι πολύ δυνατό μέσο, αλλά νομίζω εάν πραγματικά θέλεις να κάνεις σοβαρή καριέρα στο τραγούδι πρέπει να ασχοληθείς αποκλειστικά με την προβολή των τραγουδιών σου και την ιδιότητά σου ως τραγουδίστρια – Σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ με την προβολή της προσωπικής σου ζωής κι εγώ μέχρι σήμερα προσπαθώ να το αποφεύγω όσο μπορώ – όσο πιο πολύ απέχεις, είσαι low profile τελοσπάντων, είναι καλύτερο για τη δουλειά σου! 

Τελικά η μεγάλη δημοσιότητα είναι καλό ή κακό; Και πόσο εύκολο είναι να ανταπεξέρχεσαι στις αυξημένες απαιτήσεις της;

Εξαρτάται… από το πώς τη χειρίζεσαι – είναι αναγκαία η ελεγχόμενη όπως σου είπα δημοσιότητα, με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να μη βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα. Τα «εν οίκω μη εν δήμω».

Φαντάζομαι υπάρχει και το προσωπικό σου οργανωμένο fan club. Τι έχεις να τους απευθύνεις;

Το fan club όπως λες θα το βρεις στο facebook. Καθημερινά λαμβάνω πολλά μηνύματα, τα οποία όσο έχω χρόνο παρακολουθώ. Αυτή τη στιγμή έχω 3-4 accounts στο facebook, καθώς το ένα μετά το άλλο «γεμίζει»!!!… μιλάμε δηλαδή για 5.000 μέλη στο κάθε ένα! Μου αρέσει να διαβάζω τα σχόλια και τα μηνύματα των θαυμαστών μου. Πιστεύω ότι το facebook είναι ένα μέσο από το οποίο εισπράττεις και την αγάπη του κόσμου.

Πιστεύεις ότι το Internet ως μέσο επικοινωνίας θα βοηθούσε να «διαδοθεί» η επαγγελματική σου δουλειά;

Κοίτα να δεις… αυτό ακριβώς κάνουμε εγώ και η ομάδα συνεργατών μου τώρα, έχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε μια σελίδα στο myspace, γιατί σίγουρα η νεολαία ασχολείται πολύ με το Internet, οπότε και έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη δουλειά μου.

Πού θα σε βρίσκουν οι θαυμαστές σου αυτό το καλοκαίρι; 

Θα είμαι στο Face μαζί με το Λευτέρη Πανταζή, το Γιώργο Χρήστου και τον Κωνσταντίνο Παντζή. Το Face είναι ουσιαστικά ένα πολύ όμορφο club στην παραλιακή, στον Αγ. Κοσμά, στο οποίο θα κάνουμε ένα δίωρο live πρόγραμμα με τα χορευτικά του, τα λουλούδια του, το DJ – στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μίξη: Τα μπουζούκια παντρεύονται με το clubbing… σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο. Θα ερμηνεύουμε περισσότερο bitata κομμάτια, όχι τόσο λαϊκά – πολύ γνωστά κομμάτια που παίζονται σε clubs. 

Ποιοι οι επαγγελματικοί σου στόχοι για το μέλλον;

Έχω θέσει κάποιους στόχους για το μέλλον, απλά μʼ αρέσει να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις περισσότερο γιʼ αυτό. Δε μου αρέσει να βιάζομαι… Νομίζω ότι εάν κάποιος θέλει κάτι πραγματικά πολύ το πετυχαίνει… εάν είναι παράλληλα και καλός σε αυτό που κάνει και εάν έχει και λίγη τύχη, τα πράγματα πάνε πάντα καλά γενικότερα στη ζωή μας.

Ποιο θεωρείς το δικό σου μυστικό της επιτυχίας;

Να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σου αρέσει! Οπωσδήποτε εάν έχεις και θετική ενέργεια, σου ʽρχονται τα πράγματα από μόνα τους όπως πρέπει!

Αλήθεια, υπάρχει ελεύθερος χρόνος στο εξαντλητικό ωράριό σου;

Θα σου μιλήσω για την τρέχουσα περίοδο… Όχι! Αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, καθώς είμαστε συνεχώς σε πρόβες για το club face. 

Ποια είναι τα χόμπι σου;

Θαλάσσιο σκι, ζωγραφική, αλλά και το σχέδιο μόδας!

Πού και πως περνάς τις διακοπές σου;

Διακοπές συνήθως οικογενειακώς, αλλά και με φιλικές παρέες στην Ίο, λόγω του ότι έχουμε σπίτι και bungalows εκεί.

Επισκέπτεσαι το νησί και πότε;

Θέλω ΠΑΡΑ πολύ να έρθω στην Κεφαλονιά και πιστεύω ότι φέτος θα τα καταφέρω στο ρεπό μου κάποια στιγμή!

Κεφαλονίτικα φαγητά που σου αρέσουν;

Το φαγητό που άρεσε και στον Ληξουριώτη παππού μου, σκορδαλιά με μπακαλιάρο… και εάν θέλει κανείς, ας με φιλήσει μετά!!! (Γέλια).

Από παραλίες ποια είναι η αγαπημένη σου;

Ο Μύρτος, τι άλλο! Από φωτογραφίες φυσικά και Internet έχω δει την παραλία, αλλά ανυπομονώ να βουτήξω στα καταγάλανα νερά του!

Η σάτυρα και το χιούμορ σε διέπουν; Η «τρέλα» στη ζωή σου… Ξέρεις από «Κεφαλονίτικη τρέλα»;

Αυτή την έχω! Ναι! Μου αρέσει να ζω έντονα και να ρισκάρω. Από την άλλη, έχω χιούμορ, αλλά δε θα έλεγα ότι είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο στον κόσμο. Δηλαδή κρατάω μια απόσταση από τα άτομα τα οποία δε γνωρίζω, αλλά όταν τους μάθω καλύτερα μπορώ να είμαι πάρα πολύ ζεστή μαζί τους… δε μου αρέσει να λειτουργώ πολύ με τις δημόσιες σχέσεις, μου αρέσει να λειτουργώ περισσότερο φυσικά όπως ακριβώς βγαίνει από μέσα μου. 

Αλήθεια, με την αδερφή σου τη Τζούλια δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να συνεργαστείς; Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σχέση σας… ποια είναι η πραγματικότητα;

Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, αλλά δε μας έχει γίνει κάποια πρόταση!Η πραγματικότητα όσον αφορά τη σχέση μας είναι ότι βρισκόμαστε σχεδόν μέρα παρά μέρα στους γονείς μας στο σπίτι, τρώμε όλοι μαζί παρέα και… μιλάμε σαν αδερφές.

Έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για την προσωπική σου ζωή το τελευταίο διάστημα, σε ενοχλεί αυτό;

Δε με ενοχλεί, αλλά όπως σου είπα και πριν δεν το επιδιώκω. Κάποια από αυτά που γράφονται είναι αλήθεια, κάποια υπερβολές, αλλά αδιαφορώ, σίγουρα όμως δε μου αρέσει. 

Δε θέλουμε να είμαστε αδιάκριτοι… αλλά είσαι δεσμευμένη αυτή την περίοδο;

Ναι, είμαι σε σχέση!

Στην ελληνική showbiz ποιους θα ονόμαζες ως star και ποιους θα τοποθετούσες ως πρότυπα;

Για ΄μένα η απόλυτη star είναι η Έλενα Παπαρίζου και ως τραγουδίστρια και ως άνθρωπος, το οποίο και διαπίστωσα καθʼ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα και εννοείται η Άννα Βίσση.Θυμάμαι ότι είχα πάει να δω το πρόγραμμα της Βίσση κάποια στιγμή, μπαίνω στο μαγαζί και τη βλέπω να τραγουδά και να λάμπει. Μου είχε κάνει τόση εντύπωση, ώστε ακόμη το θυμάμαι, γιατί είχε και έχει κάτι το οποίο δεν έχουν όλοι. Έχω δει πολλούς τραγουδιστές, αλλά δε μου έχουν βγάλει αυτό που βλέπω στην Άννα Βίσση.

Τι θα ήθελες να γνωρίζουν οι αναγνώστες του περιοδικού για την Άρτεμις;

Ότι είναι μια τρελή Κεφαλονίτισσα και ότι αυτό το καλοκαίρι θα τους επισκεφθεί! Περιμένω πώς και πώς να κάνω μπάνιο στα νερά της Κεφαλονιάς!

Σε ευχαριστούμε Άρτεμις πολύ και σε περιμένουμε σύντομα στο νησί.

 

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα
5 Οκτωβρίου 2022

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ληξουρίου η παρουσίαση τ…
1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop
4 Οκτωβρίου 2022

1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Ψηφιακών Μέ…
Ολοκλήρωση του Διεθνούς Τουρνουά Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία
4 Οκτωβρίου 2022

Ολοκλήρωση του Διεθνούς Τουρνουά Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία

«Σταύρος Τραυλός: Οι αστείρευτες δυνάμεις και το μεγαλείο ψυχής αυτών των παιδιών αποτελεί παράδ…
1η Διεθνής Διοργάνωση ΑμεΑ επιτραπέζιας αντισφαίρισης  «ITTF Fa20 Greek Para Open 2022» @ Αργοστόλι [30.09-02.10.2022]
3 Οκτωβρίου 2022

1η Διεθνής Διοργάνωση ΑμεΑ επιτραπέζιας αντισφαίρισης  «ITTF Fa20 Greek Para Open 2022» @ Αργοστόλι [30.09-02.10.2022]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Διοργάνωση ΑμεΑ επιτραπέζιας αντισφαίρισης  «I…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»
21 Σεπτεμβρίου 2022

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»

H επιχείρηση του Κonesha H. Hashan, παρέχει: λιθοδομή, εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών. Υ…
Χρειάζεσαι πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστή για το δημόσιο ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά; Μην καθυστερείς!!
13 Σεπτεμβρίου 2022

Χρειάζεσαι πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστή για το δημόσιο ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά; Μην καθυστερείς!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν εδώ στο Αργοστόλι, Μίνωος & Ασκληπιού 7 (Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα), Exc…
Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022
10 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022

Ανακάλυψε τις νέες συλλογές στρωμάτων Candia με έκπτωση έως 40% The I…
Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»
6 Σεπτεμβρίου 2022

Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»

H ομάδα του kefalonitis επισκέφθηκε το κατάστημα «19_61 coffe n’ more » για έναν απογευματινό κ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design