17 Αυγούστου 2008

Α.Σ.Κ: «Όλοι μαζί για το κοινό καλό»

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα δοθεί η αφετηρία του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς στο νέο ταξίδι του στη ΓΆ Εθνική. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να δουν από κοντά τα αστέρια του ΑΣΚ.
Εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού, στέκονται στο πλευρό του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, στέλνοντας τις ευχές τους για καλή και γεμάτη επιτυχίες χρονιά.

Αλέξανδρος Παρίσης (Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης)

«Πρέπει να συγχαρώ το δ.σ. του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει και να του τονίσω ότι θα είμαι και εγώ κοντά του. Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το κοινό καλό. Πρέπει ο καθένας από το δικό του μετερίζι να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να ανεβάσουμε το σύλλογο στην επόμενη κατηγορία.
Είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα του συλλόγου τούτη τη σεζόν, διότι οι προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποί του είναι υπεράνθρωπες, ενώ συν τοις άλλοις και οι αθλητές έχουν πάρει πολύ σοβαρά το εγχείρημα, γεγονός που μας δίνει την αισιοδοξία πως θα έχουμε ένα αποτέλεσμα σωστό και θετικό.
Θέλω να τονίσω επίσης πως η πολιτεία θα είναι δίπλα στον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, διότι αυτές οι προσπάθειες είναι άξιες συγχαρητηρίων. Αλλωστε, οι νέοι μας θα πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, διότι αρκετά υποφέρουμε από τα παιδιά που σε ένα μεγάλο σύνολο, έχουν πέσει στα ναρκωτικά. Πρέπει λοιπόν να βρούμε το σωστό δρόμο και θεωρώ πως μέσα από τον αθλητισμό και το μπάσκετ μπορούμε να το επιτύχουμε.
Εύχομαι πάνω απΆ όλα υγεία, γιατί χωρίς υγεία δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τίποτα και καλή επιτυχία εν όψει της καινούργιας περιόδου».

Αλιβιζάτος Πέτρος (Πρόεδρος Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης)

«Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν τη στήριξη απΆ όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό. Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς με τη συνέπεια και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων του, έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μεγάλη δυναμική και έχει ακουστεί εκτός ορίων του νομού. Με σύμμαχο, λοιπόν τις εμπειρίες που αποκόμισε από την περσινή σεζόν στη Γ΄ Εθνική, τις πολύ καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων του για να δουν την ομάδα τους ψηλά, είμαι σίγουρος πως τούτη η χρονιά θα τον βρει ακόμη πιο ψηλά στην κατηγορία. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του ΑΣΚ».

Γεωργάτος Διονύσης (Νομάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης)

«Εύχομαι στον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς πολλές και καλές επιτυχίες. Το πρόσφατο παρελθόν της ομάδας είναι εγγύηση για ένα πολύ καλύτερο μέλλον στη φετινή χρονιά. Εχω εμπιστοσύνη στο μεράκι και στην αγάπη για το άθλημα, των ανθρώπων που ασχολούνται με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να ακουστεί για ακόμα μία χρονιά όχι μόνο στα όρια της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, αλλά και εκτός ορίων νομού. Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα».

Γαλιατσάτος Θόδωρος (Αντινομάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης)

«Με την ευκαιρία της καινούργιας αθλητικής περιόδου θέλω να ευχηθώ σε όλους όσοι συντελούν σε αυτή την σημαντική προσπάθεια, να έχουν μια χρονιά με νέες επιτυχίες. Αλλωστε, η προηγούμενη χρονιά έδειξε πως έχουμε τις δυνατότητες για ωραία και δυνατά πράγματα.
Ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες, μας κάνει να πιστεύουμε ότι και φέτος μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε, δηλαδή σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Εμείς ως νομαρχιακή αυτοδιοίκηση έχουμε πει από την αρχή ότι προσπάθειες όπως αυτές που κάνει ο ΑΣΚ με το μπάσκετ θα τις στηρίξουμε και θα είμαστε σε κάθε περίπτωση συμπαραστάτες. Εύχομαι, λοιπόν, και ελπίζω για το καλύτερο στη νέα σεζόν».

Τσιλιμιδός Γιώργος (Δήμαρχος Αργοστολίου)

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μας εκπροσωπήσει στη ΓΆ Εθνική. Θεωρώ, λοιπόν, ότι έχει αποκτήσει από την κατηγορία μία σημαντική εμπειρία που ήταν αναγκαία, έκανε καλές κινήσεις στο πεδίο των μεταγραφών και της τεχνικής ηγεσίας και με τη σωστή διοικητική κατεύθυνση που είναι διαπιστωμένη ότι έχει, δημιουργούνται εχέγγυα για μία πετυχημένη χρονιά, έτσι ώστε να έρθουμε πιο κοντά στο όνειρο της διεκδίκησης της ανόδου. Εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι κοντά στην ομάδα σε ό,τι χρειαστεί, όπως έπραξα και την προηγούμενη χρονιά».

Μιχαλάτος Θεόφιλος (Δήμαρχος Λειβαθούς)

«Στηρίζουμε την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, του Θανάση Μουίκη και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι επειδή είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας θα πετύχει και την άνοδο της ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν και δεσμευόμαστε ως τοπική αυτοδιοίκηση ότι θα είμαστε δίπλα σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του ΑΣΚ, κάνοντάς τον άξιο πρεσβευτή του νησιού μας».

Βαλέτας Μανώλης (Δήμαρχος Σάμης)

«Πρέπει, κυρίως οι επώνυμοι Κεφαλλονίτες, να βρίσκονται με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα, ώστε να της δώσουν ώθηση να πετύχει τους στόχους της. Εκτιμώ ιδιαιτέρως το ρόλο του Θανάση Μουίκη, ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί σε ένα μικρό και δύσκολο πεδίο όπως είναι η Κεφαλονιά κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την καλή ομάδα. Εύχομαι καλή αρχή στη νέα προσπάθεια και κάθε επιτυχία».

Αλεξανδροπούλου Νόπη (Δήμαρχος Παλικής)

«Με το ξεκίνημα της νέας αθλητικής περιόδου εύχομαι ο ΑΣΚ να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά, να σημειώσει επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους και θα τον κάνουν πρεσβευτή του νησιού μας παντού. Εύχομαι ο ΑΣΚ να δίνει το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε στη νεολαία προς όφελος του αθλητισμού και του πολιτισμού».

Κοτσιλίνης Μάρκος (Δήμαρχος Πυλαρέων)

«Με την ευκαιρία της έναρξης της αθλητικής χρονιάς, θέλω να χαιρετίσω την ομάδα του ΑΣΚ, η οποία εκπροσωπεί επάξια την Κεφαλονιά στο μπάσκετ και να εκφράσω τα συγχαρητήρια για την έως τώρα πορεία της. Είμαι βέβαιος ότι με την σκληρή δουλειά, τους σημαντικούς παίκτες που τούτο το καλοκαίρι απέκτησε και την όρεξη των παραγόντων θα πρωταγωνιστήσει στον αθλητικό και όχι μόνο τομέα».

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην Αρχαία Ολυμπία παραβρεθηκε ο σύλλογος ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ για να τιμήσουν τους ήρωες  στην μάχη εναντίον των Λαλαιων
26 Ιουνίου 2022

Στην Αρχαία Ολυμπία παραβρεθηκε ο σύλλογος ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ για να τιμήσουν τους ήρωες στην μάχη εναντίον των Λαλαιων

Μετά τις χθεσινές εκδηλώσεις στο Λαλας σήμερα βρεθήκαμε στο Πουσι Αχλαδινης Αρχαίας Ολυμπίας για…
32nd KEFALONIA GYM FESTIVAL «ANNA POLLATOU» BEACH PARTY @COSTA COSTA [26.06.2022]
26 Ιουνίου 2022

32nd KEFALONIA GYM FESTIVAL «ANNA POLLATOU» BEACH PARTY @COSTA COSTA [26.06.2022]

Beach Party σήμερα διοργανώθηκε για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο 32 nd KEFALONIA GYM FEST…
Πρόγραμμα για την «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022»
26 Ιουνίου 2022

Πρόγραμμα για την «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022»

Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει ότι η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη θα συμμετάσχει στο φετινό πρόγραμμα της «Κ…
Παρουσίαση 32ου Kefalonia Gym Festival «ANNA POLLATOU» @ Φραγκάτα [25.06.2022]
26 Ιουνίου 2022

Παρουσίαση 32ου Kefalonia Gym Festival «ANNA POLLATOU» @ Φραγκάτα [25.06.2022]

Στα Φραγκάτα πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη παρουσίαση του 32ου Gym Festival Anna Pollatou, μ…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To Kefalonia Gym Festival ANNA POLLATOU επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας
21 Ιουνίου 2022

To Kefalonia Gym Festival ANNA POLLATOU επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας

Φωτογραφίες: Δώρα Πανουσοπούλου Το τετραήμερο Πέμπτη 23 – Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 η μεγαλύτερ…
Το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του
20 Ιουνίου 2022

Το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του

Η ζωή είναι πιο νόστιμη στη θάλασσα, γι’ αυτό το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι, διευρύνει το ωρά…
Στο Artostoli φρέσκο παγωτό μηχανής «CARPIGIANI» που όλοι αγαπήσαμε
10 Ιουνίου 2022

Στο Artostoli φρέσκο παγωτό μηχανής «CARPIGIANI» που όλοι αγαπήσαμε

Φρέσκο παγωτό μηχανής CARPIGIANI προφέρει πλέον το Artostoli! Αξία ανεκτίμητη όπως αναφέρουν …
Chimroll: Μια βόλτα στη πιο γλυκιά γωνία του Αργοστολίου!
25 Μαΐου 2022

Chimroll: Μια βόλτα στη πιο γλυκιά γωνία του Αργοστολίου!

Αν ψάχνετε για τις πιο ωραίες γλυκές γεύσεις στο Αργοστόλι, σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το…
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design