Ερωφίλη Project – 4 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου
Ερωφίλη Project – 4 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου
Ερωφίλη Project – 4 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου
Ερωφίλη Project – 4 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου
31 Ιουλίου 2018

Ερωφίλη Project – 4 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου

Φέτος το καλοκαίρι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το πεντάπρακτο αριστούργημα του Ρεθυμνιώτη ποιητή Γεωργίου Χορτάτση.

 Τη διασημότερη τραγωδία της κρητικής αναγέννησης, το χρονικό ενός αιματοβαμμένου έρωτα, σε μια σύγχρονη παράσταση που αναδεικνύει την ομορφιά του ποιητικού λόγου, συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική πανδουρίδας, κιθάρας, μαντολίνου, κλαρίνου, βιολιού , κρουστών και υψηλού επιπέδου υποκριτικών ερμηνειών.

Μια από τις ιδιαιτερότητες της παράστασης «Ερωφίλη project» είναι το ότι αναπαριστούμε την ιστορία στο φυσικό της περιβάλλον. Διαλέγουμε σαν παραστατικούς χώρους, μεσαιωνικά κάστρα σε όλη την Μεσογειακή λεκάνη, τα οποία θα αποτελέσουν το φυσικό σκηνικό μας.

Μια μοναδική εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή σε έναν άλλο χωροχρόνο και τον κάνει επισκέπτη στο παλάτι του βασιλιά Φιλόγονου, όπου εξελίσσεται μια ερωτική τραγωδία… αυτή της Ερωφίλης και του Πανάρετου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να φέρουμε το κοινό στους επιβλητικούς χώρους των κάστρων και των φρουρίων που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα, όχι σαν απλούς επισκέπτες αλλά σαν μύστες σε μια θεατρική τελετουργία και μάρτυρες ενός τραγικού περιστατικού. Επίσης αξίζει να αναφερθεί η ιδιαίτερη αισθητική του έργου: η ζωντανή μουσική από έγχορδα και κρουστά γεμίζει με μελωδίες την αίθουσα του θρόνου, σε έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό από κεριά και πυρσούς. Τα πρωτότυπα κοστούμια και η φρέσκια ερμηνευτική πρόταση ολοκληρώνουν την εικόνα της σύγχρονης τραγωδίας.

Η «Ερωφίλη project» θα περιοδεύσει το καλοκαίρι του 2018 σε μεσαιωνικά κάστρα και φρούρια, σε Κρήτη, Πάτρα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Μάνη κ.α

Διδασκαλία, επεξεργασία κειμένου, μουσική: Οικονομίδης Θεόδωρος

           Θίασος:
Ερωφίλη: Αμαλία Αρσένη
Φιλόγονος: Κωνσταντίνος Τσιομίδης
Πανάρετος: Θόδωρος Οικονομίδης
Νένα / Ασκιά: Δανάη Λουκάκη
Μαντατοφόρος: Θ. Οικονομίδης

      Μουσικοί:
κιθάρα- μαντολίνο : Αρετή Κοκκίνου
πνευστά : Δημήτρης Πρόκος
κιθάρα, πανδουρίδα: Θ. Οικονομίδης
κανονάκι : Αμαλία Αρσένη
Κοστούμια : Βασιλική Σίρμα

Παραγωγή : θεατρικός οργανισμός «Roots»

 ——————————————————————-

Πρόγραμμα Παραστάσεων

 Λίγα Λόγια απο τον σκηνοθέτη Θ.Οικονομίδη:

Το βαθύ πολιτισμικό μας παρελθόν και τα στοιχεία της γνήσιας παράδοσής μας ως λαού, μας προσφέρουν ένα μεγάλο αριθμό λογοτεχνικών αριστουργημάτων. Ένας καλλιτέχνης λοιπόν της εποχής μας, θα έλεγα ότι έχει υποχρέωση να σκύψει με σοβαρότητα και προσοχή πάνω απ’ αυτά τα κείμενα και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τέχνης του να τα αναδείξει και να τα ξαναφέρει στο φώς. Η έρευνα και η συνεχής αναζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει αυτή η δύσκολη δουλειά, που τόσο ανάγκη έχουν οι νέες γενιές. Η επαφή δηλαδή με τις ρίζες και γνώση του παρελθόντος. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Για μένα λοιπόν το ταξίδι αυτό της έρευνας και της αναζήτησης στον κόσμο της ελληνικής παράδοσης άρχισε το 2000 στο ΚΘΒΕ με την παράσταση «του Νεκρού Αδερφού» και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα: 2003 «Golforeloaded», 2006 «Ναυτικές Κωμωδίες», 2007 «Απόκοπος», 2011 «Καταλόγια- Παραλογές» , 2014 «Τα Λόγια της Πλώρης», 2016 «Αντιγόνη». Δεκαπέντε χρόνια λοιπόν έρευνας και εργασίας πάνω στο θέμα καταλήγουν φέτος στο ανέβασμα της Ερωφίλης, το αριστούργημα του Γιώργου Χορτάτση.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το πεντάπρακτο αριστούργημα του Γεώργιου Χορτάτση,τη διασημότερη τραγωδία της κρητικής αναγέννησης, το χρονικό ενός αιματοβαμμένου έρωτα… σε μια σύγχρονη παράσταση που αναδεικνύει την ομορφιά του ποιητικού λόγου, συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική πανδουρίδας, κιθάρας, μαντολίνου, κλαρίνου, βιολιού , κρουστών και υψηλού επιπέδου υποκριτικών ερμηνειών.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της εργασίας της ομάδας μας. Αυτό της δημιουργίας μιας μεθόδου θεατρικής αναπαράστασης τέτοιου είδους κειμένων. Μια πολύ σημαντική δουλειά για τον κόσμο του θεάτρου στην σύγχρονη Ελλάδα , η οποία δίνει την δυνατότητα συνέχισης και εξέλιξης αυτής της αναγκαίας για τους καλλιτέχνες και για το κοινό συνθήκης, της σωστής επαφής δηλαδή με την παράδοση και τις ρίζες.

Μια από τις ιδιαιτερότητες της παράστασης «Ερωφίλη project» είναι το ότι αναπαριστούμε την ιστορία στο φυσικό της περιβάλλον. Διαλέγουμε σαν παραστατικούς χώρους, μεσαιωνικά κάστρα σε όλη την Μεσογειακή λεκάνη,τα οποία θα αποτελέσουν το φυσικό σκηνικό μας. Μια μοναδική εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή σε έναν άλλο χωροχρόνο και τον κάνει επισκέπτη στο παλάτι του βασιλιά Φιλόγονου, όπου εξελίσσεται μια ερωτική τραγωδία… αυτή της Ερωφίλης και του Πανάρετου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να φέρουμε το κοινό στους υπέροχους μουσειακούς χώρους των κάστρων και των φρουρίων που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα, όχι σαν απλούς επισκέπτες αλλά σαν μύστες σε μια θεατρική τελετουργία. Μας το λέει άλλωστε κι ο Χάρος που κάνει τον πρόλογο του έργου: 

Τούτ ́ είναι η Μέμφη η ξακουστή, τόσα ‘νοματισμένη για τσ’ άξεςτσή πυράμιδες σ’ όλην την οικουμένη κι εδώ ξαφνίδια να’ ρθετε σας έκαμεν η χάρητου Ζεύ, ξόμπλι πάσ’ ένας σας για να μπορεί να πάρει σ’ τσ’ έξοδες του Φιλόγονου, περίσσα να φοβάται τ’ άδικο κι όσο δύνεστε όλοι σας να μισάτε μεγάλοι ν’ απομένετε με των αλλώ τον κόπο βλέποντας την ασυστασά στην τύχη των ανθρώπων.

Ο σεβασμός στο κείμενο του Χορτάτση ήταν η προτεραιότητα μας από την αρχή του εγχειρήματος. Αντιμετωπίζουμε το κείμενο ως ένα αρχαιολογικό εύρημα, το οποίο με λεπτότητα και τεχνογνωσία το ξαναφέρνουμε επί σκηνής, φρέσκο και ζωντανό. Ο θεατής έχει την αίσθηση ότι το κείμενο που ακούγεται είναι ο καθημερινός λόγος των προσώπων του έργου. Ένα δύσκολο και σημαντικό επίτευγμα της ομάδας μας που προκύπτει μέσα από μακρόχρονη έρευνα και εμπειρία πάνω σε τέτοιου είδους κείμενα.

Επίσης σημαντικό στοιχείο να αναφερθεί είναι η μουσική της παράστασης. Επενδύσαμε μουσικά το έργο σε όλη του την επιφάνεια αντιμετωπίζοντας το σαν ένα οπερετικό λιμπρέτο αναδεικνύοντας έτσι την άμεση σχέση του με την αρχαιοελληνική τραγωδία, η οποία γνωρίζουμε ότι ακολουθείτο από ζωντανή μουσική σε όλη της την διάρκεια.

Οι ερμηνείες επίσης αποτελούν μια σημαντική σπουδή πάνω στο μέτρο και τον ρυθμό της τραγουδιστικής ομιλίας, συνδυαζόμενης με σύγχρονες υποκριτικές μεθόδους (Meisner, ActorStudio, P. Brook, A. Miuskin). Δημιουργείται έτσι μια νέα μέθοδος αναπαράστασης τέτοιου είδους κειμένων που θα κληροδοτηθεί στους νέους συναδέλφους – καλλιτέχνες για να μπορέσουν κι αυτοί με την σειρά τους να συνεχίσουν αυτό το σημαντικό έργο αναβίωσης των αριστουργημάτων του παρελθόντος.

Τέλος ο χώρος αναπαράστασης, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός τα πρωτότυπα κοστούμια και η ζωντανή μουσική από έγχορδα και κρουστά ολοκληρώνουν την εικόνα της σύγχρονης τραγωδίας μας.

Ο σκηνοθέτης
Θ. Οικονομίδης

——————————————————————————————-

Η διάρκεια της παράστασης «Ερωφίλη project» είναι 90’ χωρίς διάλειμμα.

Η περίοδος παραστάσεων περιοδείας είναι οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβρης του 2018, με παραστάσεις στην Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η παράσταση θα κάνει επίσημη πρεμιέρα τον Οκτώβριο στην Αθήνα, όπου και θα συνεχιστεί για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2018-19. Οι εμπνευστές της θεατρικής εργασίας Ερωφίλη project είναι ο Θεόδωρος Οικονομίδης και η Αμαλία Αρσένη. 

Συντελεστές της Παράστασης

 Οικονομίδης Θεοδωρής
Διδασκαλία, επεξεργασία κειμένου, μουσική.

Ερωφίλη: Αμαλία Αρσένη
Φιλόγονος: Κωνσταντίνος Τσιομίδης
Πανάρετος: Χρήστος Καπένης
Νένα / Κορυφαία χορού: Δανάη Λουκάκη
Μαντατοφόρος: Θ. Οικονομίδης

———————————————————————————-

Βιογραφικά στοιχεία συντελεστών (με αλφαβητική σειρά)

Αρσένη Αμαλία

Υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2017-). Master of Arts-2015, University of London, Birkbeck College σε συνεργασία με το Royal Academy of Dramatic Arts (RADA), Ην. Βασίλειο 2013-14. Bachelor of Arts -2013, Theatre and Film Studies, Smith College, Αμερική 2008- 12. Δίπλωμα Κλασσικής Ηθοποιίας στο Σαιξπηρικό και Ιακωβιανό Θέατρο, Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης Λονδίνου , (LAMDA) , Ην Βασίλειο, 2010. Δίπλωμα Atelier Jeunesse au Theatre ως ειδικό ταλέντο, 2006. Δραματική Σχολή Cours Florent , Παρίσι, Γαλλία. Συνεργάστηκε σαν ερμηνεύτρια σε παραστάσεις των Θ. Οικονομίδη, Α.Ρίγλη, Λ. Μελεμέ, Β. Θεοδωρόπουλου, Π. Φιλιππίδη, Α. Παρασκευαίδη, Α. Ανδρέου και ταινίες των Γ. Σμαραγδή, Βασίλη Βαφέα. Mέλος της θεατρικής ομάδας ViceVersa, 2009 – 2014. Υποτροφία Ιδρύματος Ωνάση για την εκπόνηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2013-2015. Προτάθηκε για το Θεατρικό Βραβείο Κοινού Αθηνοράματος, για το Stalerhof το 2012. Μαθήτρια του Μανώλη Καρπάθιου στο κανονάκι.

Καπενής Χρήστος

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια θεάτρου, κινηματογράφου, σύγχρονου χορού, performance, ακροβατικών και μουσικής από Έλληνες και ξένους δασκάλους. Από το 2010 εργάζεται ως ηθοποιός – performer στο χώρο των παραστατικών τεχνών και στο χώρο του κινηματογράφου. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Την Εθνική Λυρική Σκηνή, Το Θέατρο Τέχνης, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το θέατρο Ακροπόλ, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Χοροθέατρο Ροές, το θέατρο Επι Κολωνώ, το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, το Biosκ.α.

Κοκκίνου Αρετή

Διπλωματούχος σύνθεσης στο “Ωδείο Athenaeum” με δάσκαλο τον Χρήστο Αναστασίου. Μέλος των μουσικών σχημάτων “Ευδαίμονες” και “Ρε Καντίνι” του Δημήτρη Μητσοτάκη. Συναυλιακές και δισκογραφικές συνεργασίες των τελευταίων ετών με τους-τις Πόπη Αστεριάδη, Σ. Παπάζογλου, Γ. Λεκόπουλο. Κ. Κουλλιά. Κυκλοφορεί το 2011 η πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Η ζωή στο βασίλειο του τίποτα”. Το 2016 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη. Έγραψε την μουσική για τις παραστάσεις, “Τα χρόνια του φιδιού-Λιπεσάνορες” σκην. Κατερίνας Μαντέλη, «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σκην. Βίβιαν Ιωάννου. Έχει μελοποιήσει ποίηση των ποιητών της νέας γενιάς Ηλία Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Αντιόχου, Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, Μαρίας Γραμματικάκη. Ενορχήστρωση στη δισκογραφικές δουλειές “Εποχές” της Ανδριανής Ζαγγανά,“ Ό,τι μας ανήκει” του Νίκου Καρακαλπάκη και « Via Negativa» του Παναγιώτη Κελάνδρια. Το χειμώνα του 2017 δημιούργησε το κιθαριστικό τρίο “Nyxis” δουλειά του οποίου επένδυσε μουσικά την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018, Κορέα.

Λουκάκη Δανάη

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κούν (2016), αριστούχος του MA in Performance Making, Goldsmiths, University of London (2012-υπότροφος ΕΚΠΑ), όπως και του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (2010). Είναι ιδρυτικό μέλος των Ferodo Bridges International Platform for Artistic Collaboration και του 2/3 Below Theatre and Performance Group με έδρα το Λονδίνο. Έχει σκηνοθετήσει και παίξει σε παραστάσεις και performance στην Ελλάδα, το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη ενώ την περίοδο 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην εβδομαδιαία κωμική σειρά του ALPHA, Αστέρας Ραχούλας.

Μοτάκη Μάρα

Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ιασμος. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Πέμη Ζούνη, Δημήτρης Αθανασίου, Φρόσω Κορρού Έφη Μουρίκη, Φώτης Σπύρος, Μάνος Γαβράς Αντώνης Καλογρίδης, Αλέξανδρος Μούντι, Ελισάβετ Λουμπαρδιά . Έχει συμμετάσχει στη ταινία μικρού μήκους «Ένας άνθρωπος ερωτεύτηκε» σε σκηνοθ. Βαγγέλη Ρήγα (διαγωνιστικό τμήμα Greek London Film Festival 2016– Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου <ΓΕΦΥΡΕΣ> 2015 ) και στην ταινία «Ανθρώπινα» (μικρού μήκους) σε σκηνοθ. Ειρ. Δερμιτζάκη. Παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου χορού και φωνητικής.

Οικονομίδης Θεόδωρος

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Κ.Θ.Β.Ε. το 1997. Συμμετοχές και διακρίσεις στα Διεθνή Φεστιβάλ-Toronto Modern Theater Festival, Καναδάς 2007,-40ο Τeatterikesa International Theatre Festival Τampere,Φιλανδία 2008,-Euro Art Festival, Blagoevgrad, Βουλγαρία, 2006.-Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ,2006 Γκόλφω,2007 Απόκοπος.-Dialog Festival, Πολωνία 2007.- Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας-Κιλκίς 2007,- Λευκωσία 2009 43o Kontrapunkt International Festival,Szczecin, Πολωνία 2008.- SibiuInternationalTheatreFestival, Ρουμανία 2009.- SaniFestival, Χαλκιδική, 2010.- Φεστιβάλ Φιλίππων- Θάσου, 2011. Βραβείο Μελίνα Μερκούρη, για τη προσφορά του στην περιφέρεια, 2007. Ιδρυτής του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας «Εν Χορώ»-CHORUS researching center, που σαν βάση έρευνας έχει την δημιουργία μεθόδων θεατροποίησης κλασσικών κειμένων μέσα από σύγχρονους τρόπους αναπαράστασης. Διδάσκει υποκριτική από το 2007και είναι καθηγητής Δραματοθεραπείας στο Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Ήχου και Λόγου. Πολύχρονη υπηρεσία στον χώρο του Θεάτρου -από το 1994, με πέντε χρόνια στο ΚΘΒΕ και τέσσερα χρόνια στο Εθνικό Θέατρο και της εκπαίδευσης , σαν δάσκαλος θεάτρου, από το 2004. Τα εκπαιδευτικά προγράμματά του έχουν παρακολουθήσει πάνω από 6.000 μαθητές και μαθήτριες σε όλη την Ελλάδα. Γράφει και διασκευάζει θεατρικά έργα για παιδιά. Παίζει κιθάρα, μαντολίνο, πανδουρίδα και συνθέτει μουσική για τις ανάγκες των παραστάσεών του. Πρόκος Δημήτρης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Σπούδασε κλασσική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2011-2016). Από το Νοέμβριο του 2017 φοιτά στο διετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Νεοελληνική φιλολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πνευστών (κλαρινέτο-σαξόφωνο) με τους James Wylie, Hayden Ohisholm και σεμινάρια ενορχήστρωσης με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Από το 2016 συμμετέχει στο μουσικό σχήμα Dury Dava.

Σύρμα Βασιλική

Εχει σπουδάσει στο London College of Fashion, Goldsmiths, University of London, Pierce College, TEI of Athens, American College of Greece – Pierce College και έχει συνεργασθεί με το Εθνικό Θέατρο, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση , ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, το Θέατρο Μεταξουργείο. Πρόσφατες δουλειές της: Σαλώμη, Η γυναίκα με τα Μαύρα, Υπηρέτης δύο Αφεντάδων.

Τσιομίδης Κωνσταντίνος

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Τέχνης «Ροντίδη» και της σχολής χορού «Καφαντάρη» με ειδίκευση στο μιούζικαλ και το σύγχρονο χορό. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου ,χορού και μουσικής. Από το 2006 εργάζεται αδιάλειπτα ως ηθοποιός και έχει συνεργαστεί με πολλές Αθηναϊκές σκηνές όπως το Θέατρο Διάχρονο, Ροντίδη, Olvio κ.α. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και έχει μαύρη ζώνη στο πανκράτιον και την ξιφασκία.

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δήμος Σάμης: Ολοκλήρωση διαδραστικής παρουσίασης παιδικών βιβλίων
2 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σάμης: Ολοκλήρωση διαδραστικής παρουσίασης παιδικών βιβλίων

Με επιτυχία διεξάχθηκε η εκδήλωση του Δήμου Σάμης, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, αναφορικά με τη…
K63: Psychedelic party-neon face painting από Δ. Ι. Ε. Κ. Σχολή αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ
2 Δεκεμβρίου 2022

K63: Psychedelic party-neon face painting από Δ. Ι. Ε. Κ. Σχολή αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ

Το πρώτο psychedelic party του χειμώνα στο K63 είναι γεγονός! Neon Face Painting από την ομάδ…
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ορκωμοσία φοιτητών
1 Δεκεμβρίου 2022

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ορκωμοσία φοιτητών

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00  π.μ. στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ι…
Ένωση Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”: Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
1 Δεκεμβρίου 2022

Ένωση Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”: Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ” σας προσκαλεί στο Χριστουγε…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο κατάστημα «Four seasons coffee» στο Αργοστόλι
19 Οκτωβρίου 2022

Το νέο κατάστημα «Four seasons coffee» στο Αργοστόλι

Το Four seasons coffee άνοιξε πριν λίγες μέρες σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο, στην οδό Γ…
Φθινοπωρινές προσφορές 2022 Candia
12 Οκτωβρίου 2022

Φθινοπωρινές προσφορές 2022 Candia

Αναλυτικά οι προσφορές. Με κάθε αγορά στρώματος από τις συλλογές Inventor & Luxuria…
Με πολύ χαρά και κέφι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Σχολής Χορού «Ελισάβετ Λιβιεράτου» στο Αργοστόλι
8 Οκτωβρίου 2022

Με πολύ χαρά και κέφι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Σχολής Χορού «Ελισάβετ Λιβιεράτου» στο Αργοστόλι

Με ωραία μουσική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός νέου χώρου που …
Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»
21 Σεπτεμβρίου 2022

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»

H επιχείρηση του Κonesha H. Hashan, παρέχει: λιθοδομή, εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών. Υ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design