Ευχαριστίες και αποτελέσματα 8ου Βαλλιάνειου αγώνα
Ευχαριστίες και αποτελέσματα 8ου Βαλλιάνειου αγώνα
Ευχαριστίες και αποτελέσματα 8ου Βαλλιάνειου αγώνα
Ευχαριστίες και αποτελέσματα 8ου Βαλλιάνειου αγώνα
3 Απριλίου 2018

Ευχαριστίες και αποτελέσματα 8ου Βαλλιάνειου αγώνα

O «8ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν 300 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, έκλεισε και φέτοςτην αυλαία του με δράση, κέφι, χαρά και ρεκόρ.

Αφού πέρασε τα «επτά χρόνια φαγούρα» κομβικό σημείο των δεσμεύσεων, ο γάμος όλων ημών με τον κόσμο και τον θεσμό απέδειξε ότι αντέχει. Άλλωστε όσο υπάρχει αγάπη δεν παραιτείσαι,προσπαθείς κι επιμένεις. Κι εμείς γκρινιάζουμε, κουραζόμαστε, βαριόμαστε,τσακωνόμαστε, γυρεύουμε παύση και ανανέωση αλλά η αγάπη μας για αυτόναγώνα, κρατά τα γκέμια, φυλά τα έρμα, αξιοποιεί τις εφεδρείες δυνάμεων ώστε ναμένουμε πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας.Ευχαριστούμε ειλικρινά τους «φίλους και συγγενείς» όλους αυτούς που στηρίζουν καιπιστεύουν «σε αυτή την σχέση, σε αυτό τον γάμο…», που σηκώνουν όταν πέφτουμε,μας νουθετούν όταν παραφερόμαστε μας υπενθυμίζουν αυτά που μας ενώνουν όσαπεράσαμε παρέα….Και τώρα ας σοβαρευτούμε!!!

Ευχαριστούμε καταρχήν –«εκτός ημερησίας διάταξης»-καθώς αν και δενσυνδιοργάνωσε, την ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ η πάντα στέκεται δίπλα μας με απόλυτη χαρά και υπέρμετρη προθυμία, αρωγός σε κάθε προσπάθεια, ως ορίζει ασφαλώς ο Καπετάνιος της ο Αντιπεριφερειάρχης κος Παναγής Δρακουλόγκωνας. Τονευχαριστούμε από καρδιάς γιατί παραμένει απλός, προσιτός και δεκτικός σε όλουςόσους αιτούνται της βοήθειάς του. Εν συνεχεία ευχαριστούμε όσους παραμένουν πλάι μας και συνεργάζονται μαζί μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της και τονΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσουςστήριξαν στην προσπάθεια μας. Ελπίζουμε πως όλοι ανταμειφθήκαμε ψυχικά καιηθικά με την πολυπληθή παρουσία του κοινού αυτών που είτε παρέμειναν ως θεατές ή συμμετείχαν σε όλα τα δρώμενα.
Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):

-Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για την διάθεση τωντραπεζιών του βάθρου και της εξέδρας, όπως κάθε χρονιά.Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και τα μέλη του που συμμετείχαν με πλήθος αθλητών του στην διοργάνωση.

-Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ειδικά τον κοΜιχαλάτο Θεόφιλο, που παραμένει επί πέντε έτη δίπλα μας και σχεδόν εργολαβικά συνμβάλει στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσηςστηρίζοντας επί της ουσίας την άθληση και την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

-Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης κάλυψανλίαν σημαντικό μέρος των εξόδων. Το κληροδότημα συνεισφέρει από γενέσεως τουαγώνα ενώ τα ιχθυοτροφεία, και δει ο Βαγγέλης Βολταίρας, στέκονται δίπλα μας σεκάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.•Τα ιχθυοτροφία Κεφαλονιάς αποδεικνύουνεμπράκτως σε διάφορα αθλητικά δρώμενα ότι αποτερούν με εταιρεία με λίαν υψηλόσυναίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

-Τις εταιρείες KEFALONIAN LINES, πάντα δίπλα μας και όχι μόνο σε αγώνες και τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς που παρείχαν διευκολύνσεις στην διακίνηση των αθλητών.

-Τον Κωσταντίνο Πρέτζα και την ομάδα του που μερίμνησε με υψηλή περιβαλλοντική ευαισθησία όπως πάντα τον χαρακτηρίζει για την συλλογή τωνπλαστικών φιαλών από τα νερά που απέρριπταν οι δρομείς κατά την διαδρομή.

-Τον Αστυνομικό Δ/ντη Κεφαλληνίας και το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις άψογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ιδιαιτέρως πρόθυμη συνεργασία τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την υποδειγματική παρουσία τους.Τον Παναγή Ατσάρο και την Επτανησιακή Συρματουργία, τον Παναγή σαν άνθρωπο πρωτίστως, έναν άνθρωπο που δεν ξεχνά αρχές και αξίες, έναν Άνθρωπο που τον ευχαριστούμε περισσότερο γι αυτό που είναι για όσα κάνει και δεν φαίνονται, παράγια την χορηγία καθεαυτή. Ευχόμαστε ο θεός να τον έχει καλά και η επιστήμη ειδυνατό να «τον κλωνοποιήσει…|»

-Το ξενοδοχείο tourist που ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας για φιλοξενία ήοικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές .

-Το ξενοδοχείο Μουίκης που επίσης συμβάλει με ιδιαίτερη χαρά στην κατάλυση τωναθλητών μας.

-Την εταιρεία «Γιακουμάτος-service vw-group» που επί δύο συναπτά έτη προσφέρειαποτελεσματική βοήθεια στην εκδήλωσή μας.

-Την πολυβραβευμένη Σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου (ART & STYLE DANCES TUDIO-Αργοστόλι), για το άρτιο θέαμα που μας παρουσίασαν , μία υπέροχη νότα δροσιάς σε μία ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

-Τον Κώστα Κούρο για την συνεισφορά του στην σήμανση της διαδρομής των 10 κμ.

-Τον Chris Phillips και τους Άγγλους της ομάδας του, συμμαχοι πάντα στους αγώνες μας, οι οποίοι μερίμνησαν για την παραλαβή του σχετικού υλικού και την δημιουργία των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών με νερό κατά μήκος της διαδρομής τουαγώνα.

-Το χρυσοχοείο «ΦΩΚΑΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ» και τον Φωκας Γιώργο που μας στήριξε οικονομικά.

-Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την άψογη εποπτεία του αγώνα καιτην διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας.

-Τον ιστορικό σύλλογο Μπάλο και τους 42 εξαιρετικούς χορευτές και χορεύτριες του,που συνταίριαξαν αρμονικά και επιτυχημένα την άθληση με την παράδοση ξεσηκώνοντας το κοινό.

-Τα χαριτωμένα μικρά μας, μαθητές και μαθήτρια του 3ου Δημοτικού ΣχολείουΑργοστολίου, για το ευφάνταστο χορευτικό τους πρόγραμμα.

-Το κατάστημα «ΜΑΝΤΟΛΑ» πάντα δίπλα μας, πάντα κοντά στην άθληση, πάνταποιοτικό, οργανωμένο, άρτια παραδοσιακό, με μεράκι και χαμόγελο από ολη τηνομάδα του.

-Τους Ελένη Μαρκάτου, Γιωργία Κοσμετάτου και Βίκυ Σίμου, για την άψογηγραμματειακή υποστήριξη και την υποδοχή των αθλητων.

-Τον Παύλο Γοργιανίτη «EPATHLA OLYMPUS» για τις διευκολύνσεις, τις προσφορέςκαι την άριστη συνεργασία του αλλά και την φοβερή αψίδα του!!!

-Εκπληκτικό δώρο,Παύλο μου. Θα γεράσουμε παρέα κάνοντας Βαλλιανείους, φαφούτηδες, μεπαρκισον, εγκεφαλικά και ότι συνεπάγεται…. ελπίζουμε βέβαια μην ξεχάσουμε λόγωαλτσχάιμερ όσα κατά καιρούς έχεις κάνει για εμάς.

-Την Αθηνά Καρούση για το σήμα του 8ου Βαλλιανείου που κοσμεί τα τελευταίαχρόνια τα μετάλλια μας.

-Όλα τα γυμναστήρια και τους συλλόγους που συμμετείχαν ως ομάδες με τουςαθλητές τους στην διοργάνωση.

-Τον Σάκη Βούτο και την Κατερίνα Φωκά που παρουσίασαν με ζήλο την διοργάνωση καθ΄ όλη την διάρκειά της παρά τις δυσκολίες της και τις πολλαπλές απαιτήσεις των παράλληλων δρώμενων.

Για την οικονομική ή υλική βοήθειά τους:

-τον κο. Κατσιβέλη «INTERNET KAFE “Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ”»το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΩ»

-Την επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων «BLUE SEA»

-Τον φούρνο «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ-Δ&Β.ΜΕΤΑΞΑΣ» που συνεισφέρει σχεδόν σε όλατα δρομικά γεγονότα και τον φίλο αυτού τον Τιγρούλη, φίλοι αδελφικοί, πουκάνουνε πολύ παρέα…το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Γ&Π Βασιλάτου

– την SEA KAYAKING KEFALONIA

-Το κατάστημα «OZZIE FASHION»

Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας από το ξεκίνημά μας αλλά και την ημέρα του αγώνα κάθε χρόνο εκεί πάντα με καλά λόγια. ΣΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους επισήμους και εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθλοθέτησαν τους νικητές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας και κυρίως εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε (και από άλλα μέρη της Ελλάδας), να περπατήσετε ή ναπαρακολουθήσετε την προσπάθειά μας οπλίζοντάς μας με ζήλο ενθουσιασμό καικίνητρο να συνεχίσουμε και του χρόνου.

Επισημαίνουμε ότι το βραβείο της πολυπληθέστερης συμμετοχής έλαβε και φέτος ο Σύλλογος in shape, με την πολυπληθή κατακόκκινη ομάδα της ΕλευθερίαςΤζωρτζάτου.
Πολλά συγχαρητήρια Ρίτσα και του χρόνου τριπλάσιοι!

Οργανωτική επιτροπή ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των δρομέων

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων [06.02.2023]
8 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων [06.02.2023]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, σε μια όμορφη βραδιά…
Aποκριάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης
7 Φεβρουαρίου 2023

Aποκριάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Φεβρου…
Κοπή πίτας του Α.Ο. Διλινάτων και της τοπικής σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς
6 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή πίτας του Α.Ο. Διλινάτων και της τοπικής σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς

Το Δημοτικό Διλινάτων «Κ. Βαρτελάτος» έβαλε τα γιορτινά του, σήμερα το πρωί, προκειμένου να υποδ…
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης «Του κρασιού, του γλεντιού & της αποκριάς» μια συναυλία αφιερωμένη στην παλιά Αθήνα
6 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης «Του κρασιού, του γλεντιού & της αποκριάς» μια συναυλία αφιερωμένη στην παλιά Αθήνα

Αγαπητοί μας φίλοι, Με αφορμή τις ευχές μας για καλές Απόκριες σας προσκαλούμε στην ξεχωριστή…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Λουκία Μικελάτου είναι η νέα Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού
5 Φεβρουαρίου 2023

Η Λουκία Μικελάτου είναι η νέα Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού

Η Λουκία Μικελάτου είναι η νέα Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού. Κατάγεται από τα Καρδα…
O Κεφαλονίτικος σατιρικός γάμος από το ΡΙΦΟΡΤΣΟ
2 Φεβρουαρίου 2023

O Κεφαλονίτικος σατιρικός γάμος από το ΡΙΦΟΡΤΣΟ

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 12 Φ…
Βοσκοπούλα από το 1910 patisserie chocolaterie «Η φινέτσα, αποτυπωμένη στα πιο περίτεχνα γλυκίσματα»
21 Δεκεμβρίου 2022

Βοσκοπούλα από το 1910 patisserie chocolaterie «Η φινέτσα, αποτυπωμένη στα πιο περίτεχνα γλυκίσματα»

Κάτι αλλάζει στην Κεφαλονιά και φέρνει… την πιο γλυκιά εμπειρία σοκολάτας. Το μυθικό ζαχαρο…
Βρείτε ποικίλες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο κατάστημα «Πετράτος – The P Store»
19 Δεκεμβρίου 2022

Βρείτε ποικίλες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο κατάστημα «Πετράτος – The P Store»

Δεκέμβρης σημαίνει Χριστούγεννα. Χριστούγεννα σημαίνει Δώρα. Δώρα σημαίνει «ΠΕΤΡΑΤΟΣ – THE P STO…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design