Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Νέα καθυστέρηση για τα υδροπλάνα.
Καθυστερήσεων συνέχεια για τα υδροπλάνα. Τα γραφειοκρατικά προβλήματα μέχρι και την τελευταία στιγμή βάζουν φρένο στην έναρξη των δρομολογίων, αν και σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Σωτήρη Μαμμάση, το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδος. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία που έχει σχέση με την λιμενική αστυνομία και την διαπίστευση που πρέπει να δοθεί, και είναι καθαρά τυπική αλλά απαραίτητη για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια στα νησιά του Ιονίου.
Ο ΟΛΠΑ υπολογίζει ότι το θέμα πρόκειται να λάβει τέλος το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς τα δύσκολα, που αφορούσαν στην θεσμοθέτηση του σχετικού νομικού πλαισίου, έχουν παρέλθει.
Ο τόπος του μόνιμου “θαλάσσιου αεροδρομίου” της Πάτρας θα είναι τελικά η βόρεια λιμενολεκάνη, όπου θα μεταφερθεί η δραστηριότητα όταν και οι τελευταίες εκκρεμότητες διεκπεραιωθούν.
ΑΡΧΕΙΟ
Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]
«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά
Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό
Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά
Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Π.Σ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης «Ιόνιος Πνοή» γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Αργοστόλι [08.12.2023]
Πρόσκληση στο άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Αγίων Πάντων 10 Δεκεμβρίου
Δήμος Αργοστολίου: Tour of Champions
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Φόρεσε τα γιορτινά του το κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι

Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας
![Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/ad/SS303174-adb4e6d9.jpeg)
Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]
![Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/95/SS302487-95d385d5.jpeg)