Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ληξουρίου.
Παρασκευή 3 Μαρτίου 2006
Ώρα 19:30
Σας καλούμε στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου, στην τιμητική βραδιά για παλιούς και νέους Ληξουριώτες Καρναβαλιστές και Καρναβαλοπαίχτες. Προβολή άγνωστου φωτογραφικού υλικού. «Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι σ’ όλη του τη μεγαλοπρέπεια, τότε, τώρα και πάντα». Θα τιμηθούν πρωταγωνιστές του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού. Θα είναι κοντά μας το ανδρικό τμήμα της μικτής Δημοτικής Χορωδίας «ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ» με τραγούδια καρναβαλικά. (Υπεύθυνος Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός ). ΩΡΑ 9:30 Βράδυ
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού, σας προσκαλεί να έρθετε στο Μασκέ Ρετρό Πάρτι, που διοργανώνει για σας, νεότερους και παλαιότερους , με ρυθμούς και ήχους γνώριμους, παλιών αξέχαστων δεκαετιών.
Στην αίθουσα του Δημαρχείου.
(Στην επιλογή των τραγουδιών ο Παναγής Παγώνης).
Ωρα 11:30 Βράδυ
Το MUSIC BAR «INSIDE» απογειώνει και δίνει φτερά στην αμφίεση ΝΤΟΜΙΝΟ για μια ακόμη χρονιά.
Ντυθείτε, εκφραστείτε ελεύθερα και αμειφθείτε ως το καλλίτερο ΝΤΟΜΙΝΟ.
Σάββατο 4 Μαρτίου 2006
Ώρα 12:00 Μεσημέρι
Η πιο μεγάλη ώρα. «Η ώρα της Κρίνης». Φινάλε του «Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλους». Πάρτε μαζί σας ασπιρίνες, έμπλαστρα.
υπόθετα και δύο κλύσματα. Έχει να γίνει της ….. εντατικής. Το Μαντζαβινάτειο θα είναι σ” ετοιμότητα.
Ώρα 16:30
Σας προσκαλούμε στο παιδικό μασκέ πάρτι που διοργανώνει στην αίθουσα του Δημαρχείου ο Παιδικός Σταθμός «Καραβάκι». Σας έχουμε ετοιμάσει ένα αποκριάτικο κουτί γεμάτο εκπλήξεις. …
Ώρα 18:30
θα απολαύσουμε στην Κεντρική Πλατεία, το παιδικό τμήμα του Νέου Χορευτικού Συγκροτήματος Καμιναράτων .
Ώρα 20:00
Δυναμικό και με καρναβαλοφουντοχρώματα και τρελή μουσική, θα ξεκινήσει η νυχτερινή παρέλαση από το ΠΕΤΡΙΤΣΕΙΟ ΓΎΜΝΑΣΙΟ και θα καταλήξει στην παραλιακή λεωφόρο, παρασέρνοντας όλους μας σε ένα μοναδικό θέαμα. Σας λέμε πως θα κατουριστείτε επάνω σας. Οι Κρότοι και τα βεγγαλικά έρχονται με τη φρεγάτα «ΠΙΤΣΟΥΝΑΣ» από το Ναύσταθμο…. Προσοχή!!!
Κανένας να μην κατέβει ανασφάλιστος …..
Να έχετε όλοι τα βιβλιάρια υγείας σας.
Κυριακή 5 Μαρτίου 2006
Πανηγυρικά και μεγαλόπρεπα θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση του γλεντιού και του κεφιού. Κορδωμένος ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, μ’ όλο του το σόι και την κουστωδία, θ’ ανοίξει την τρελή πομπή της χαράς. Θα τον ακολουθάνε άρματα και μασκαράτες, με προπομπό τη «Φιλαρμόνικά Σκουόλα ντι Ληξούρι».
Θα σας παρασύρουν σε μια ατελείωτη κουρλαμάδα ευφορίας. Μετά το τέλος της Καρναβαλική; παρέλασης, θα χορευτούν οι παραδοσιακές Καντρίλιες στην Κεντρική Πλατεία (επιμέλεια: Μοσχόπουλος Παναγής) και τα τμήματα Κλασσικού και Μοντέρνου χορού τον Δήμου Παλικής θα παρουσιάσουν λίγα λεπτά από την όμορφη δουλειά τους (Επιμέλεια: Λιβιεράτου Ελισσαβετ).
Στη συνέχεια, ο γνωστός σε όλους μας, Πασχάλης, με την εξαμελή ορχήστρα του και την Ζίνα Αρβανιτίδη, θα παρουσιάσει «Το μουσικό του άλμπουμ»• με τραγούδια από το έντεχνο ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Ετοιμαστείτε να τον απολαύσετε από κοντά. Ελπίζουμε να αντέξετε και να καταφέρετε να του πάρετε και αυτόγραφα. Είναι ένας καλλιτέχνης, που με τα τραγούδια του μεγαλώσαμε, αλλά και που συνεχίζει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.
Έπειτα απ’ όλη την πανδαισία, θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου. Να έχετε μαζί σας μαντήλια και πλερέζες. Μια και μας στερήσανε το ΦΩΣ, θα δώσουμε εμείς φως κεφιού και χαράς !!!
Ώρα : 21.00
Ο ετήσιος Αποκριάτικος Χορός της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, στο εξοχικό Κέντρο «Απόλαυση» Μουρελάτου ατά Λέπεδα. Το καλλιτεχνικό μέρος επιμελείται η ορχήστρα Μουσικών της Φιλαρμονικής.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Μαρτίου 2006
Ώρα: 10.30
Κούλουμα στην Κεντρική Πλατεία. Γευτείτε κουκιά, λαγάνες, χαλβά και καλό βοστιλιδορόμπολο κρασί. Θα είναι κοντά μας τα χορευτικά τμήματα της «ΧΩΡΟΠΟΥΛΑΣ».
Ώρα : 12.30
θα παιχτεί η αποκριάτικη τόμπολα στην Κεντρική Πλατεία.
Ώρα : 15.30
Κούλουμα στον ΚΕΧΡΙΩΝΑ (πατροπαράδοτη μετάβαση) και στους Πετανούς .
ΑΡΧΕΙΟ
Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]
«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά
Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό
Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά
Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σεμινάριο ανθοδετικής πραγματοποιήθηκε στο ανθοπωλείο «Bosonis»
Στα Διβαράτα θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ «RUINS» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»: Σεμινάριο παραδοσιακών χορών
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας
![Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/ad/SS303174-adb4e6d9.jpeg)
Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]
![Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/95/SS302487-95d385d5.jpeg)
Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]
