Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
28 Δεκεμβρίου 2018

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Δείτε το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ  στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία στο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός αλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 28 & 30 Δεκεμβρίου 2018
– Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων Ο ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (RALPH REAKS THE INTERNET).
Παρασκευή ώρα: 4.30μμ σε μορφή 2D και 6.30 σε μορφή 3D & Κυριακή ώρα: 4.30 σε μορφή 2D και 6.30 σε μορφή 3D.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Δεκεμβρίου 2018
-ώρα 11.00π.μ στην πλατεία Καμπάνας, ο PALMOS 98,3 σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνουν Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την χαρά να παίξουν θεατρικά και άλλα ψυχοκινητικά παιχνίδια στο πνεύμα των ημερών με τη θεατροπαιδαγωγό Καλλιόπη Λιοσάτου, καθώς και να δημιουργήσουν όμορφες εορταστικές χειροτεχνίες και στολίδια με την καθηγήτρια εικαστικών Εύα Δανελάτου. Εκεί θα φανερωθεί ο Αϊ-Βασίλης για να συναντήσει τα παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Δεκεμβρίου 2018
-ώρα: 5.00 μ.μ. στο  Κλειστό Γυμναστήριο ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ  
Παιδιά, θα σας περιμένει στο χιονισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό του ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά με μουσική και… εκπλήξεις, για να απολαύσετε το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ» Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά και όχι μόνο!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ!!! (Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΛΗΝΙΑΣ, συνδιοργάνωση ΠΕΔΙΝ, ΚΕΔΗΚΕ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Δεκεμβρίου 2018
-ώρα 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει την Ελένη Δήμου σε μία μοναδική συναυλία «Τραγούδια στο φως» Μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια που τα ξέρουμε λιγότερο, η Ελένη Δήμου έρχεται σαν αγκαλιά να μας τα θυμίσει και να μας τα αποκαλύψει, στον υπέροχο αυτό χώρο, που αποτελεί αναφορά και για την μουσική. Γενική Είσοδος: 13€.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Δεκεμβρίου 2018
– ώρα 11.00π.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία, πλάθουμε Χριστουγεννιάτικες νοστιμιές με την ευγενική προσφορά του καταστήματος PREMIER, και κερνάμε τους επισκέπτες. Επίσης η Εύα Δανελάτου από το Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά.

– ώρα 7.00μ.μ Συναυλία με το συγκρότημα MONTE NERO με καντάδες και τραγούδια της ελαφράς λαϊκής μουσικής. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. 

– Ληξούρι: ώρα 12.00μμ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου ο Άγιος Βασίλης έρχεται και μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους, φωτογραφίζεται μαζί τους και τους δίνει τις καλύτερες ευχές του για μια χρονιά με υγεία και πρόοδο!!

-Έρισος: Η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 9.00πμ θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στην περιοχή της Ερίσου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Δεκεμβρίου 2018 Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
-από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία στο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 9.00πμ θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στα χωριά της Πυλάρου.

-Στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, με το «Κατάβρεγμα » συνεχίζουμε το Έθιμο της Τελευταίας Ημέρας του Χρόνου, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα. Φιλαρμονικές & παρέες με κάλαντα και καντάδες και άλλες μελωδίες θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον χρόνο που φεύγει. Το πρωί η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “Διονύσιος Λαυράγκας” υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη θα περιδιαβεί στο Αργοστόλι παιανίζοντας τα κάλαντα και άλλες μελωδίες.

– Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου από τις 6.00μμ θα παιανίσει τα παραδοσιακά κάλαντα στις Αρχές και στα μαγαζιά του Αργοστολίου.

– Το απόγευμα από τις 7.00μμ η Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» σε μουσική περατζάδα στην πλατεία Καμπάνας, στο Λιθόστρωτο, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, σκορπώντας μελωδικούς ήχους & κάλαντα στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

ΤΡΙΤΗ 1 η Ιανουαρίου 2019 Πρωτοχρονιά
– Το πρωί η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “Διονύσιος Λαυράγκας” όπως κάθε χρόνο, θα περιδιαβεί στο Αργοστόλι καλωσορίζοντας τον καινούργιο
χρόνο παιανίζοντας τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και άλλες μελωδίες.

-ώρα 9.00πμ Η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς», υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γρηγόρη Βαγγελάτου θα σκορπίσει χαρούμενες εορταστικές μελωδίες & κάλαντα στην περιοχή της Λειβαθούς.

-ώρα 9.00πμ Η Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης», υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου θα περιδιαβεί στη Σάμη και στα χωριά της περιοχής, παιανίζοντας τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

-ώρα 4:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ…ΤΟΜΠΟΛΑ!! Το πατροπαράδοτο παιχνίδι “Τόμπολα”…Προμηθευτείτε κάρτες και ποιος ξέρει μπορεί να είστε εσείς οι πρώτοι τυχεροί της νέας χρονιάς… Συνδιοργανωτές ΚΕΔΗΚΕ Παλληξουριακός ΝΕΟΛ και Εθνικός Ληξουρίου.

ΠΕΜΠΤΗ 3 Ιανουαρίου 2019 στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η Αργοστολίου, η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου, θα αφηγηθεί  το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι στο μύλο» και θα παίξει Θεατρικά Παιχνίδια και Σωματικό Θέατρο Σκιών με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η και τα εγγονάκια  ή και δισέγγονά τους, ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 από τις 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία στο «ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚΕ», η θεατροπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με αφηγήσεις και αναγνώσεις αγαπημένων εορταστικών παραμυθιών καθώς και θεατρικό παιχνίδι με τα αξιολάτρευτα καλικαντζαράκια, τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη και άλλους αγαπημένους φίλους των παιδιών. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 και ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» Αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου. 21ο Ατομικό πρωτάθλημα Σκάκι «Κεφαλλονιά 2018». Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο, Συνδιοργανώνουν το Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Ιανουαρίου 2019 των Θεοφανείων
Την τελετή Αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους οι Φιλαρμονικές της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.).

-Στη Γέφυρα Αργοστολίου η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

-Στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς στο Λιμάνι της Αγίας Πελαγίας στις 11.30πμ & στο Λιμάνι της Πεσσάδας στις 12.30μμ, η Φιλαρμονική Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς».

– Στη Δημοτική Ενότητα Σάμης στο Λιμάνι της Σάμης και στη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου στο Λιμάνι της Αγίας Ευφημίας, η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης».

– ώρα 12.30μ. Εκδήλωση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Βαλλιάνου από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., με ζωντανή μουσική από τους SIGNIORI Band. Οργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ευχόμαστε Καλές γιορτές σε όλους…

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια ξεχωριστή θρησκευτική συναυλία με ύμνους από την Μ. Εβδομάδα και από το έργο του Μάριου Τόκα “Θεογεννήτωρ Μαρία”
27 Μαρτίου 2023

Μια ξεχωριστή θρησκευτική συναυλία με ύμνους από την Μ. Εβδομάδα και από το έργο του Μάριου Τόκα “Θεογεννήτωρ Μαρία”

“Ω! Γλυκύ μου Έαρ” Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης / Γρηγόριος Κακούρης «Ω! Γλυκύ μου ‘Εαρ» …
Π.Σ. «Ιόνιος Πνοή»: Στιγμιότυπα από την πρόβα generale
27 Μαρτίου 2023

Π.Σ. «Ιόνιος Πνοή»: Στιγμιότυπα από την πρόβα generale

«Τρυπώσαμε» εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» απαθανατίζοντας όμορφε…
11ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου [26.03.2023]
26 Μαρτίου 2023

11ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου [26.03.2023]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πλατεία Βαλλιάνου ο 11ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου. Η …
«Γιορτή παιδικού βιβλίου 2023» σε Ληξούρι και Αργοστόλι
26 Μαρτίου 2023

«Γιορτή παιδικού βιβλίου 2023» σε Ληξούρι και Αργοστόλι

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε 2 Απριλίου, η Ιακωβ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Βρες ιδιαίτερα φανταχτερά αξεσουάρ στο κατάστημα «DMK Professional»
10 Μαρτίου 2023

Βρες ιδιαίτερα φανταχτερά αξεσουάρ στο κατάστημα «DMK Professional»

Στο κατάστημα DMK Professional θα βρείτε ιδιαίτερα αξεσουάρ για τα μαλλιά και όχι μόνο. Για …
Βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την Τσικνοπέμπτη στο κρεοπωλείο «Αφοί Δεληκωστόπουλοι»
15 Φεβρουαρίου 2023

Βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την Τσικνοπέμπτη στο κρεοπωλείο «Αφοί Δεληκωστόπουλοι»

Η προετοιμασία για την Τσικνοπέμπτη στο κρεοπωλείο «Αφοί Δεληκωστόπουλοι» έχει ήδη ξεκινήσει! …
Σε ερωτική ατμόσφαιρα το ανθοπωλείο Μπενετάτος
14 Φεβρουαρίου 2023

Σε ερωτική ατμόσφαιρα το ανθοπωλείο Μπενετάτος

Τι πιο όμορφο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα για τον α…
Bosonis Art & Flower: Με τις πιο πλούσιες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
13 Φεβρουαρίου 2023

Bosonis Art & Flower: Με τις πιο πλούσιες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ανθοπωλείο Bosonis Art & Flower σας προτείνει ιδεές για εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστε…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design