Skip to main content
29 Μαΐου 2005

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τα ΤΕΦΑΑ

Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Νομού Ηλείας, ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα της Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής Δοκιμασίας για την εισαγωγή των υποψηφίων Αχαίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2005 – 2006, θα γίνουν από την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2005 έως και την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2005 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και στο κολυμβητήριο ‘’Α Πεπανός’’ Πατρών (περιοχή Κουκούλι) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα εξετάσεων. Οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ θα υποβληθούν σε υγειονομική εξέταση από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή και όσοι από αυτούς κριθούν υγιείς και αρτιμελείς, στη συνέχεια θα υποβληθούν σε πρακτική δοκιμασία στα αγωνίσματα που θα επιλέξουν με την αίτηση που θα υποβάλλουν ενώπιον της επιτροπής. Η επίδοσή τους στα αγωνίσματα βαθμολογείται.
Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες, κατά την προσέλευση τους στην εξεταστική επιτροπή (Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Πύργου) πρέπει να έχουν μαζί τους, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αστυνομική ταυτότητα
2. Δύο μικρές πρόσφατες φωτογραφίες
3. Δελτία εξεταζομένου
4. α) Ακτινογραφία θώρακα, β) καρδιογράφημα, γ) βεβαίωση οπτικής οξύτητας, από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρού του δημοσίου ή ιδιώτη ιατρού μόνο εφόσον βεβαιώνεται από τον υποψήφιο, με υπεύθυνη δήλωση του (απλή) ότι στον τόπο κατοικίας του, δεν υπάρχει ιατρός του δημοσίου αντίστοιχης ειδικότητας.

Β. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ
1) Δρόμος 400μ, 2) άλμα σε μήκος τρεις προσπάθειες, 3) σφαιροβολία (βάρος 6 κιλών), τρεις προσπάθειες και 4) κολύμβηση 50μ ελεύθερο.

Γ. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1) Δρόμος 200μ, 2) άλμα σε μήκος τρεις προσπάθειες, 3) σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 4 κιλών), τρεις προσπάθειες 4) κολύμβηση 50μ ελεύθερο.

Τα αγωνίσματα (αγοριών – κοριτσιών) θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Οι υποψήφιοι με αίτηση τους, στην εξεταστική επιτροπή δηλώνουν τα τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα της κατηγορίας τους στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Η δήλωση τους αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους.
Σε περίπτωση μη συμμετοχής του υποψηφίου σε αγωνίσματα που έχει ήδη δηλώσει με αίτησή του ότι θα εξεταστεί, σημειώνεται στο πινάκιο η ένδειξη ΑΠΟΥΣΙΑ και για την εξαγωγή του μέσου όρου υπολογίζεται ως βαθμός του αγωνίσματος το μηδέν. Ο υποψήφιος για να έχει δικαίωμα επιλογής, πρέπει να έχει συμμετοχή σ’ ένα τουλάχιστον αγώνισμα.
Οι υποψήφιοι κατά τη διενέργεια των πρακτικών δοκιμασιών έχουν υποχρέωση κόσμιας συμπεριφοράς και συμμόρφωσης προς τους κανόνες ευταξίας και πειθαρχίας, καθώς και πιστής τήρησης των υποδείξεων και των συστάσεων των μελών της εξεταστικής επιτροπής.
Ο υποψήφιος που εξετάζεται σε περισσότερες από μία επιτροπές αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής για τα ΤΕΦΑΑ με απόφαση της επιτροπής οργάνωσης εξετάσεων και επιλογής.
Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

1. Σάββατο 18/6/2005 και ώρα 7.30πμ υγειονομική εξέταση κοριτσιών, που το επώνυμο τους αρχίζει από Α έως Κ, καθώς και πρακτική δοκιμασία στη σφαίρα και στο άλμα σε μήκος.
2. Τρίτη 21-6-2005 και ώρα 7.30πμ, υγειονομική εξέταση κοριτσιών που το επώνυμο τους αρχίζει από Λ έως Ω, καθώς και πρακτική δοκιμασία στη σφαίρα και στο άλμα σε μήκος.
3. Τετάρτη 22/6/2005 και ώρα 7.30πμ υγειονομική εξέταση αγοριών που το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και Κ, καθώς και πρακτική δοκιμασία στη σφαίρα και στο άλμα σε μήκος.
4. Πέμπτη 23/6/2005 και ώρα 7.30πμ, υγειονομική εξέταση αγοριών που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ έως Ω, καθώς και πρακτική δοκιμασία στη σφαίρα και το άλμα σε μήκος.
5. Παρασκευή 24/6/2005 και ώρα 8.00πμ, πρακτική δοκιμασία στην κολύμβηση όλων των υποψηφίων αγοριών – κοριτσιών στην Πάτρα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» (Περιοχή Κουκούλι).
6. Σάββατο 25/6/2005 και ώρα 7.30πμ, υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία κοριτσιών στο δρόμο των 200μ & αγοριών στα 400μ όλων των υποψηφίων.
7. Δευτέρα 27/6/205 και ώρα 7.30πμ υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία σε όλα τα αγωνίσματα εκτός της κολύμβησης όλων των υποψηφίων που δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη ημερομηνία εξέτασης τους, για σοβαρούς λόγους. (Ειδικά μαθήματα, ασθένεια ή ατύχημα), προσκομίζοντας το σχετικό δικαιολογητικό.
Προσοχή: οι υποψήφιοι της παραπάνω παραγράφου (7) μπορούν να προσέλθουν οποιαδήποτε από τις προηγούμενες μέρες του προγράμματος των εξετάσεων για την υγειονομική τους εξέταση προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα (εκτός των ημερών που εξετάζεται η κολύμβηση στην Πάτρα). Η υγειονομική εξέταση θα γίνει μόνο στον Πύργο.
8. Τρίτη 28/6/2005 και ώρα 8.00πμ πρακτική δοκιμασία Αγοριών – Κοριτσιών στην κολύμβηση, κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» που δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη ημερομηνία εξέτασης για σοβαρούς λόγους (ειδικά μαθήματα, ασθένεια ή ατύχημα) προσκομίζοντας το σχετικό δικαιολογητικό.

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

8 Δεκεμβρίου 2023

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Αργοστόλι [08.12.2023]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Βαλλιάνου και μαζί…
8 Δεκεμβρίου 2023

Πρόσκληση στο άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Αγίων Πάντων 10 Δεκεμβρίου

Διαδημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμων Κεφαλονιάς
8 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Αργοστολίου: Tour of Champions

Διαδημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμων Κεφαλονιάς
8 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα Βλαχάτα 9 Δεκεμβρίου

Πρόσκληση στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Πλατεία Βλαχάτων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 17:00…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Φόρεσε τα γιορτινά του το κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι
6 Δεκεμβρίου 2023

Φόρεσε τα γιορτινά του το κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι

Μύρισαν Χριστούγεννα στο κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι. Με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολι…
Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας
28 Νοεμβρίου 2023

Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας

Στο κρεοπωλείο «Σταθάτου» θα βρείτε στη διάθεση σας φρέσκα λαχανικά, τυριά δίκη τους παραγωγής κ…
Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]
28 Νοεμβρίου 2023

Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, επισκεφθήκαμε τον φούρνο «Τρίτη Γενιά» να θαυμάσουμε τις εξαιρετικέ…
Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]
25 Νοεμβρίου 2023

Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]

Ο φακός του kefalonitis έκανε την εμφάνιση του το βράδυ της Παρασκευής στη νέα ταβέρνα-μεζεδοπωλ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU