5 Μαρτίου 2010

Σάλος με το ροζ βίντεο της Τζούλιας – Δεν είναι και τόσο στενοχωρημένη, όπως λένε…

της Ανθής Βούλγαρη, εφημερίδα Espresso

Σάλο έχει προκαλέσει το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο οποίο συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άντρα. Από χθες το πρωί που κυκλοφόρησε το πικάντικο ερωτικό υλικό, ο λαμπερός κόσμος της showbiz έχει γίνει άνω-κάτω, ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί.

Μετά την κυκλοφορία του καυτού video ήρθε και η… καυτή αντιπαράθεση της ξανθιάς καλλονής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που έβγαλε στην αγορά το επίμαχο υλικό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μόλις πληροφορήθηκε ότι τα ερωτικά της μυστικά βγήκαν σε κοινή θέα έπαθε σοκ, όπως λένε άτομα του στενού της περιβάλλοντος, και δήλωσε ότι έχει ήδη κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του Δημήτρη Σειρηνάκη.Χθες το βράδυ όμως, η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε εγκαίνια sex shop στα βόρεια προάστια. Για άλλη μία φορά η παρουσία της αναστάτωσε τα αντρικά πλήθη, ενώ σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικοί της άνθρωποι ότι έπαθε σοκ και ήταν κλινήρης όλο το πρωινό, εκείνη ήταν ψύχραιμη και λαμπερή.

Εμφανίστηκε φορώντας ένα ασημί μαντό και από μέσα δεν φορούσε τίποτε περισσότερο από τα καυτά της εσώρουχα. «Είναι ένα στενάχωρο περιστατικό, πολλοί θέλουν να με προσβάλουν, δεν θα ήθελα να δοθεί περαιτέρω έκταση στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες. Και άλλη φορά έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο video με προσωπικές μου στιγμές. Διεκδικώ την αποκατάσταση του ονόματός μου μέσω της Δικαιοσύνης» είπε στην «Espresso» η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ σε ερώτησή μας για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της μας απάντησε: «Αλλη ερώτηση». Σε μια τελευταία της δήλωση τόνισε: «Προσπαθούν να με διασύρουν. Εγώ όμως παραμένω η Τζούλια, το απλό παιδί που όλοι ξέρετε».

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΟΚ

Οι ομολογουμένως καλογυρισμένες σκηνέςς του βίντεο, η διάρκεια του οποίου φτάνει τα 45 λεπτά, έχουν γυριστεί σε μια πολυτελή σουίτα. Η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον μυστηριώδη παρτενέρ και πολλές φορές ποζάρει αυτάρεσκα στην κάμερα. Μόλις η Τζούλια Αλεξανδράτου έμαθε για το καυτό video στο οποίο πρωταγωνιστεί ισχυρίστηκε ότι το υλικό κυκλοφόρησε εν αγνοία της. «Η Τζούλια δεν είναι σε θέση να μιλήσει τώρα. Κάποια στιγμή θα βγει και θα δώσει τις απαντήσεις της» δήλωσε χθες το πρωί στην «Espresso» άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της, λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε και συμπλήρωσε: «Από το βράδυ της Τρίτης που ενημερώθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου υλικού δεν μπορεί να ηρεμήσει. Εχει υποστεί σοκ. Οταν είδε το εξώφυλλο του DVD ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπόρεσε να δει το υπόλοιπο βίντεο. Καλέσαμε γιατρό στο σπίτι για να της προσφέρει ιατρική βοήθεια. Ντρέπεται να βγει έξω και να αντικρίσει κατάματα τον κόσμο, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους. Σας παρακαλώ, αρκετή επίθεση έχει δεχτεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα 23χρονο κορίτσι. Αφήστε την να ηρεμήσει!»

Αν και η σέξι TV persona επαναλαμβάνει συνεχώς πως δεν ήξερε ότι η εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών θα κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο DVD, παραδέχεται ότι αυτή πρωταγωνιστεί στις επίμαχες σκηνές και ότι στο δωμάτιο υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. «Πράγματι, το βίντεο αυτό έχει γυριστεί με έναν πρώην σύντροφό μου λίγο μετά τον χωρισμό μου από τον Μισέλ. Ηταν για προσωπική μας χρήση. Μας τραβούσε ένα άλλο πρόσωπο που ήταν εκεί» εκμυστηρεύτηκε η Τζούλια σε στενό της συνεργάτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα μας και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της: «Η Τζούλια πρόκειται να μιλήσει με τρεις δικηγόρους. Θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Της έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία. Δεν μπορεί ακόμη [Ο Χρήστος Ψωμόπουλος] να πιστέψει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πουλούσε τις ερωτικές τους στιγμές».

Από την πλευρά του, ο παραγωγός του ροζ DVD, ο οποίος προκάλεσε… τσουνάμι σχολίων στους κοσμικούς κύκλους, δεν μοιάζει να ανησυχεί και επιμένει στο χθεσινό του επιχείρημα: «Δε θέλω να επεκταθώ περαιτέρω στο θέμα. Η εταιρεία μου δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να ειπωθούν οποιαδήποτε σχόλια περί παρανομίας. Το… απαγορευμένο DVD βρίσκεται σε ευρεία κυκλοφορία αφού προηγουμένως ακολουθήθηκε κάθε νόμιμη διαδικασία. Η κυρία Αλεξανδράτου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Η ανησυχία του Χρήστου Ψωμόπουλου

Η θύελλα που ξέσπασε μετά την κυκλοφορία του DVD προκάλεσε ανησυχία και έντονο προβληματισμό και στον πρώην αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό. Ο νεαρός επιχειρηματίας φοβήθηκε ότι όλοι θα τον «έδειχναν» ως τον μυστηριώδη παρτενέρ του video. Και αυτό γιατί πριν από λίγο καιρό τόσο η Τζούλια όσο και ο ίδιος είχαν κάνει λόγο για ένα video τρίωρης διάρκειας όπου είχαν καταγράψει αυστηρά προσωπικές τους στιγμές. Το video αυτό είχε τραβηχτεί σε ταξίδι που είχε κάνει το πρώην ζευγάρι στην Πόλη του Φωτός. Εκεί, οι δύο πρώην εραστές είχαν απαθανατίσει όχι μόνο το λαμπερό Παρίσι, αλλά και τις καυτές ερωτικές τους στιγμές. Προκειμένου λοιπόν να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο κ. Ψωμόπουλος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Μπούρα: «Ο πελάτης μου δεν έχει ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο βίντεο και θα κινηθούμε νομικά εναντίον όποιου προσπαθήσει να αφήσει οποιαδήποτε τέτοια αιχμή για το πρόσωπό του» τόνισε κατηγορηματικά.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Τζούλια Αλεξανδράτου για να λύσει το μυστήριο και τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν προκύψει με την κυκλοφορία του επίμαχου υλικού. Η ίδια δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, όπως μας ανέφεραν οι δικοί της άνθρωποι, τα ερωτήματα όμως παραμένουν και περιμένουν απάντηση. Το βασικό ερώτημα είναι πώς ο παραγωγός ρίσκαρε και έβγαλε σε κυκλοφορία το video, εν αγνοία της πρωταγωνίστριας. Ενα δεύτερο ερώτημα που πλανάται τόσο στους ανθρώπους που το έχουν δει όσο και σε αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο του θεάματος είναι ότι: όπως φαίνεται, ο άνθρωπος που χρησιμοποιούσε την κάμερα ήξερε πού θα εστιάσει και οι λήψεις δεν ήταν και τόσο ερασιτεχνικές. Μυστήριο, επίσης, παραμένει ότι σε κανένα πλάνο δεν φαίνεται το πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή στις καυτές ερωτικές σκηνές. Και τέλος, είναι απορίας άξιον γιατί η Τζούλια Αλεξανδράτου αφού ήξερε από προχθές το βράδυ ότι χθες θα κυκλοφορούσε το εν λόγω video δεν ζήτησε τη συνδρομή του εισαγγελέα για να απαγορεύσει την πώλησή του…

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απονομή Επαίνων 10 μαθητών απο τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλήνιας & Ιθάκης στο διαγωνισμό «Παύλος Μυλωνάς» Δευτέρα 29 Μαΐου
29 Μαΐου 2023

Απονομή Επαίνων 10 μαθητών απο τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλήνιας & Ιθάκης στο διαγωνισμό «Παύλος Μυλωνάς» Δευτέρα 29 Μαΐου

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας απονομή επαίνων από τον&nb…
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες»: Στιγμιότυπα από την πρόβα generale
27 Μαΐου 2023

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες»: Στιγμιότυπα από την πρόβα generale

«Τρυπώσαμε» εχθές το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» απαθανατίζοντας όμορφες σ…
«Πατρίδες… ανατολικότερα του σήμερα» – To Σάββατο 27/05 από τους «Κεφαλλήνες»
27 Μαΐου 2023

«Πατρίδες… ανατολικότερα του σήμερα» – To Σάββατο 27/05 από τους «Κεφαλλήνες»

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς “Κεφαλλήνες” σας προσκαλεί το Σάββατο 27 Μαϊου στο Δη…
Ιόνιο Κέντρο Τεχνών & Πολιτισμού:   «Συνύπαρξη Ποίησης , Εικαστικών και Χορού» [22-24.05.2023]
26 Μαΐου 2023

Ιόνιο Κέντρο Τεχνών & Πολιτισμού:   «Συνύπαρξη Ποίησης , Εικαστικών και Χορού» [22-24.05.2023]

Δευτέρα 22 Μάϊου και Τετάρτη 24 Μάϊου το Ιόνιο Κέντρο Τεχνών & Πολιτισμού σε συνεργασία με …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο κατάστημα «DMK Professional» θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών
15 Μαΐου 2023

Στο κατάστημα «DMK Professional» θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Επισκεφθήκαμε σήμερα το κατάστημα «DMK Professional» στο Αργοστόλι και πήραμε πληροφορίες για τη…
Βρείτε φρέσκα κρέατα στο κρεοπωλείο της Ευφροσύνης Σταθάτου
12 Μαΐου 2023

Βρείτε φρέσκα κρέατα στο κρεοπωλείο της Ευφροσύνης Σταθάτου

Το κρεοπωλείο της Ευφροσύνης Σταθάτου είναι μια μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στα Κηπούρια Κεφαλονι…
Δοκίμασε κι εσύ τις νέες απολαύσεις του «Pizza House» στο Αργοστόλι
6 Μαΐου 2023

Δοκίμασε κι εσύ τις νέες απολαύσεις του «Pizza House» στο Αργοστόλι

Το κατάστημα «Pizza House» έχει μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα και στα είδη γεύσεων που παράγ…
Εγκαίνια του νέου καταστήματος «Ε.Σ. Beauty Bar» στο Αργοστόλι  [30.04.2023]
30 Απριλίου 2023

Εγκαίνια του νέου καταστήματος «Ε.Σ. Beauty Bar» στο Αργοστόλι [30.04.2023]

Ένα νέο κατάστημα ομορφιάς βρίσκεται από σήμερα κοντά σας. Πρόκειται για το «Beauty Bar» της Ελέ…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design