14 Δεκεμβρίου 2011

Συγκρότηση Επιτροπών για τον Προσδιορισμό του Καθαρού Γεωργικού Εισοδήματος

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν Επιτροπές για τον προσδιορισμό του Καθαρού Γεωργικού Εισοδήματος.

Αναλυτικά η σύνθεση των Επιτροπών ανά Περιφερειακή Ενότητα έχει ως εξής:

– Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κυρίτσης με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Τριάντη, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Σάββας Βλάχος με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Ασημακόπουλο, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Σακαρέλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, με αναπληρωτή τον κ. Σωτήριο Τασολάμπρο.Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ιωάννης Αρμύρας, Οικονομολόγος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, με αναπληρωτή τον κ. Παντελή Κρανιώτη, Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Ζώτος, από τη Συνομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γραμμένο.Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Δήμητρα Γιαταγάνα, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, με αναπληρώτρια την κα. Σταυρούλα Θεοδωροπούλου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

– Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Βάγια Χρυσούλα.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου κ. Νικόλαος Τσίτας με αναπληρώτρια την κα. Προκοπία Τωμαδάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Ειδική Επιστήμονας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Ιφιγένεια Πιπή με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Ντούρο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ευάγγελος Κυριάκος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Παπαμιχαήλ, Υπεύθυνο Πληροφορικής για θέματα Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Λογοθέτης, Οικονομολόγος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αργολίδας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Αργείτη, επίσης Οικονομολόγο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Κυριακή Τουτζιαρίδου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Σκούρα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

– Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης κα. Σωτηρία Τερζιάδου με αναπληρωτή την κα. Ειρήνη Βρούτση, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Αναστασία Σταυροπούλου με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Κοκκινογένη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, Γεωπόνος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελο Παρασκευόπουλο, επίσης Γεωπόνο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Ρούνης, Γεωπόνος Προϊστάμενος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας, με αναπληρώτρια την κα. Ευαγγελία Πέτρη, επίσης Γεωπόνο.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Τσιβεριώτης, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Δημοκρατικών Συλλόγων Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Γιαννήλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Βασίλειος Πετρόπουλος, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης, με αναπληρώτρια την κα. Αικατερίνη Πιερράκου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ. 

– Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών κ. Διονύσιος Αναστασίνης με αναπληρωτή τον κ. Ηλία Μποφίλη, Προϊστάμενο Εισοδήματος της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Κωνσταντίνος Φραγκούλιας με αναπληρώτρια την κα. Μαρούλα Κυριακίδου.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών «Πατραϊκή», με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Λάμπρο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Πέππας, από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Καθαράκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Ειδικό Επιστήμονα από την Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας, με αναπληρωτή τον κ. Απόστολο Δημόπουλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Δημήτριος Γεντεκάκης, υπάλληλος της Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών, με αναπληρωτή τον κ. Ευστάθιο Δρίτσα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

– Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Γεωργακοπούλου με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου κ. Κωνσταντίνος Μωραΐτης με αναπληρώτρια την κα. Ειρήνη Βρούτση, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου κ. Άγγελος Κεφαλληνός με αναπληρώτρια την κα. Χρυσούλα Ποσοτίδου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Διονύσιος Λαζάνης, Οικονομολόγος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, με αναπληρωτή τον κ. Διονύσιο Κεφαλληνό, Γεωπόνο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Θηρεσία Καλογερία, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου, με αναπληρώτρια την κα. Ελένη Γεωργίου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ. 

– Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Βασίλειος Γεωργόπουλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Ειρήνη Κατσάπη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Πύργου κ. Τρύφωνας Αλεξανδρόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Πασπαλιάρη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Στυλιανός Κουμαδωράκης με αναπληρωτή τον κ. Αντώνη Γιαχαλή, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μπέρριος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Δημητρόπουλο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Σκούφης, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας, με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Μαρκόπουλο.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας με αναπληρωτή το νόμιμο αναπληρωτή αυτού.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Αγγελική Δημοπούλου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Πύργου, με αναπληρώτρια την κα. Ευγενία Κυριακοπούλου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ. 

– Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ιωάννης Λέκκας με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας κα. Βασιλική Παντελοπούλου με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γάτσο, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα. Γεωργία Λαναρά με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Σουπιώτη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μιχαλάς, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Βασιλάκη, μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Παπαβλασοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εισοδήματος της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Μακρή, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος. 

– Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Δημοσθένης Ηλιόπουλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Μαρία Πληθάκη.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου κα. Αικατερίνη Τσιαπάρα με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Μιχαλούρο, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνος Μακρής με αναπληρώτρια την κα. Θεοδώρα Ρούσση, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Μικρός, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας, με αναπληρωτή τον κ. Άγγελο Κεφάλα.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Δήμου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Κακάκη, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, με αναπληρώτρια την κα. Ζωή Αρβανιτάκη, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ. 

– Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ιωάννης Λέκκας με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Προϊσταμένη της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας κα. Βασιλική Παντελοπούλου με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Γάτσο, Υποδιευθυντή Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κα. Γεωργία Λαναρά με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Σουπιώτη, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μιχαλάς, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Βασιλάκη, μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ελένη Παπαβλασοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εισοδήματος της Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Μακρή, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος. 

– Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Χρήστος Μπουρνάκας με αναπληρωτή τον Οικονομικό Επιθεωρητή κ. Βασίλειο Γεωργόπουλο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου κ. Διονύσιος Ρεπούσης με αναπληρώτρια την κα. Αικατερίνη Χαραλαμπάτου, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Κωνσταντίνος Κουτσός με αναπληρώτρια την κα. Μαρία Αντωνάτου, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ανδρέας Καλαφάτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με αναπληρωτή τον κ. Σπυρίδωνα Αλυσανδράτο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Αναστάσιος Σιαμάνης, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου, με αναπληρωτή τον κ. Αργύριο Παπαδάτο, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ. 

– Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Πολίτης με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Φανή Γκρίτζαλη.
Τακτικό μέλος ορίζεται η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας κα. Φωτεινή Αθανασίου με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Χρισταθάκη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καλαμάτας κ. Γεώργιος Κουβελιώτης με αναπληρώτρια την κα. Ευσταθία Αθανασοπούλου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλλίας κα. Σπυριδούλα Μπέσσα με αναπληρώτρια την κα. Γκρίτζαλη Ανδριάνα, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Οικονομολόγος για την ΣΥΚΙΚΗ, με αναπληρωτή τον κ. Λάμπρο Λαγό, επίσης Οικονομολόγο.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, από την Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Γεωργιόπουλο.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ευγενία Μπαρούτσου, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Χιουτέα, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

– Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

Πρόεδρος ορίζεται ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Ηρακλής Γιαννέλος με αναπληρώτρια την Οικονομική Επιθεωρήτρια κ. Έφη Κανάκη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Λευκάδας κ. Σπύρος Μαργέλης με αναπληρωτή τον κ. Παντελή Ρεκατσίνα, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.
Τακτικό μέλος ορίζεται η υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας κα. Μαρία Παπαλεξάνδρου με αναπληρωτή τον κ. Ανδρέα Δρουκόπουλο, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Τακτικό μέλος ορίζεται η κα. Κωνσταντίνα Καρύδη, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λευκάδας, με αναπληρώτρια την κα. Ελένη Κούρτη.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Λευκάδας, με αναπληρώτρια την κα. Χαριτίνη Θειακού, υπάλληλο της ίδιας Δ.Ο.Υ.

– Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Πρόεδρος ορίζεται η Οικονομική Επιθεωρήτρια κα. Βάγια Χρυσούλα με αναπληρωτή τον Οικονομικό Επιθεωρητή κ. Παναγιώτη Πολίτη.
Τακτικό μέλος ορίζεται ο Υποδιευθυντής Φορολογίας Εισοδήματος της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φαρλέκας με αναπληρωτή τον κ. Δημοσθένη Κολοβό, Επόπτη Ελέγχου της ίδιας Δ.Ο.Υ.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κα. Βασιλική Νίκια με αναπληρώτρια την κ. Αφροδίτη Γρηγοράκου, Γεωπόνο της ίδιας Υπηρεσίας.

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κατάθεση στεφάνων στο Ιταλικό Μνημείο της Μεραρχίας Acqui [27.09.2022]
27 Σεπτεμβρίου 2022

Κατάθεση στεφάνων στο Ιταλικό Μνημείο της Μεραρχίας Acqui [27.09.2022]

Σήμερα το πρωί τέθηκε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμή των αξιωματικών και στρατιωτών της Ιταλίας …
Έρχεται το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022 στο Αργοστόλι
27 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022 στο Αργοστόλι

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στην πλατεία Παναγή Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα πραγματοπ…
Πρόγραμμα Erasmus με θέμα «Risk Impact Zone Environment» στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου
26 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόγραμμα Erasmus με θέμα «Risk Impact Zone Environment» στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου

Σήμερα το πρωί το 2ο Λύκειο Αργοστολίου υποδέχτηκε, εκπαιδευτικούς και μαθητές των συνεργαζόμενω…
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σάμης διοργανώνει ημέρα δράσης «STREETWORK» στην Αγία Ευφημία
26 Σεπτεμβρίου 2022

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σάμης διοργανώνει ημέρα δράσης «STREETWORK» στην Αγία Ευφημία

Ημέρα Τετάρτη 28.09.2022 και ώρα 11.00 π.μ., το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Σάμης,θα βρίσκεται σ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»
21 Σεπτεμβρίου 2022

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»

H επιχείρηση του Κonesha H. Hashan, παρέχει: λιθοδομή, εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών. Υ…
Χρειάζεσαι πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστή για το δημόσιο ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά; Μην καθυστερείς!!
13 Σεπτεμβρίου 2022

Χρειάζεσαι πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστή για το δημόσιο ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά; Μην καθυστερείς!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν εδώ στο Αργοστόλι, Μίνωος & Ασκληπιού 7 (Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα), Exc…
Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022
10 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022

Ανακάλυψε τις νέες συλλογές στρωμάτων Candia με έκπτωση έως 40% The I…
Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»
6 Σεπτεμβρίου 2022

Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»

H ομάδα του kefalonitis επισκέφθηκε το κατάστημα «19_61 coffe n’ more » για έναν απογευματινό κ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design