Skip to main content
13 Απριλίου 2010

Τα εγκαίνια του Πολύκεντρου Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος»

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10/4/2010 σύμφωνα με το πρόγραμμα το νέο Πολιτιστικό Κέντρο της Πυλάρου στα Διβαράτα, γνωστό πλέον ως Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Νομάρχης, Βουλευτής, Δήμαρχοι, πρώην βουλευτές του νομού, θεσμικοί φορείς της Πυλάρου και της άλλης Κεφαλονιάς, εκπρόσωποι των αρχών του νησιού μας και αρκετός κόσμος.Ο Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Σπυρίδων και ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Αμίτσης τέλεσαν τον Αγιασμό και επευλόγησαν την έναρξη της ζωής του νέου Κέντρου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος, ο Βουλευτής κ. Σ. Μοσχόπουλος, η κα Κυριακούλα Ποταμιάνου-Καλαμπόκα ανηψιά του Θέμου Ποταμιάνου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Πυλάρου κ. Γρ. Σταμούλης.

Το Πολιτιστικό αυτό Κέντρο απέδειξε ήδη ότι προσφέρεται για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Το τμήμα Χάλκινων Οργάνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσίασε ειδικό πρόγραμμα-αφιέρωμα στον Κινηματογράφο και προσδιόρισε έτσι την υψηλή ποιοτική στάθμη των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθησαν στα εγκαίνια και λυπούμαστε γιατί δεν μπόρεσαν όλοι να είναι μέσα στην αίθουσα. Ευχόμαστε να είναι καλορίζικο το νέο μας Πολιτιστικό Κέντρο και καλούμε όλους τους Κεφαλλονίτες και κυρίως τους Πυλαρινούς να το στηρίξουν και να παρακολουθήσουν τις τωρινές και μελλοντικές εκδηλώσεις.

Δημοσιεύουμε την εισαγωγική ομιλία Δημάρχου κ. Μάρκου Κοτσιλίνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΡΕΩΝ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΛΑΡΟΥ «ΘΕΜΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ»
Ομιλία Δημάρχου Πυλαρέων κ. Μάρκου Κοτσιλίνη

Σας καλωσορίζουμε εδώ στα Διβαράτα της Πυλάρου, στο σταυροδρόμι της Κεφαλονιάς. Η παρουσία σας στη σημερινή γιορτή μας τιμά και αντανακλά πιστεύουμε το ενδιαφέρον σας για τον πολιτισμό του Νομού μας. Χαιρόμαστε όλοι γιατί γεννιέται ένα ακόμα κύτταρο πολιτισμού στα χωριά μας.

Γνωρίζουμε την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που διέρχεται ο τόπος μας και βιώνουμε τις συνέπειες. Ζούμε την απαξίωση των αρχών και την ασφυκτική πίεση που δέχονται οι πνευματικές δραστηριότητες. Μπήκαν στη ζωή μας τα spreads τα funds και τα cdΆs και μαζί τους ήρθε το άγχος, η ανασφάλεια και η κατάθλιψη που εκπέμπεται από τα Δελτία των οκτώ.

Έτσι θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι η λειτουργία ενός νέου πολιτιστικού κέντρου στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε είναι πολυτέλεια ή σπατάλη ή μία περιττή διαδικασία.

Εμείς παρόλα αυτά επιμένουμε ότι ο πολιτισμός ποτέ δεν είναι ανώφελος, ποτέ δεν είναι δευτερεύουσα ενασχόληση.

Ο πολιτισμός αποτελεί ανάχωμα στις ισοπεδωτικές λογικές και πρακτικές που προετοιμάζουν το έδαφος για την κατάρρευση.

Ο πολιτισμός είναι, πιστεύουμε, η αρτηρία, ο αιμοδότης αγωγός που μεταφέρει σε όλο τον κόσμο σαν οξυγόνο τις ιδέες, τη συνέχεια της ανθρώπινης καλλιέργειας, την αντίσταση στον υπνωτισμό την απόρριψη εφήμερων προτύπων ζωής και συμπεριφοράς που μας σερβίρουν.
Ιδιαίτερα στα νησιά μας ο πολιτισμός αποτελεί συστατικό στοιχείο της ύπαρξής μας. Αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και ανεκτίμητο κεφάλαιο που καλύπτει κάθε εκδήλωση της ζωής μας. Δυστυχώς οι σεισμοί του Ά53, οι πόλεμοι, η μετανάστευση έσπασαν την αλυσίδα και τη συνέχεια του πολιτισμού. Και γνωρίζουμε τις προσπάθειες που έγιναν από όλους- και πολλοί παρόντες είναι οι πρωταγωνιστές- μετά τη μεταπολίτευση ώστε να βρεθούν οι ρίζες, να συνδεθούν οι εποχές να συνεχιστεί η δημιουργία με τα σύγχρονα δεδομένα.

Σήμερα στα νησιά μας, παρά τις όποιες αδυναμίες, υπάρχει αρκετή πολιτιστική δημιουργία και αξιοσημείωτη καλλιέργεια. Φιλαρμονικές σχολές, θεατρικά σχήματα, χορευτικά συγκροτήματα, χορωδίες, έκδοση και κυκλοφορία βιβλίων, περιοδικών και εντύπων, κινηματογραφική λέσχη, βιβλιοθήκες, ιστορικές έρευνες και συνέδρια, εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

Παράλληλα ένας σπάνιος πολιτιστικός πλούτος από μνημεία αλλά και αντικείμενα που διατηρούνται ως κειμήλια στα σπίτια μας αποδεικνύουν όχι μόνο την παράδοσή μας αλλά και τη θέλησή μας να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση.

Το κτήριο μας αυτό που ξεκινάει σήμερα τη ζωή του έχει σα στόχο να λειτουργήσει μέσα στο παραπάνω αισιόδοξο πλαίσιο. Μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με τις άλλες πολιτιστικές δομές και υποδομές που υπάρχουν στην Κεφαλονιά. Επιθυμούμε να προσθέσουμε τις μικρές μας δυνάμεις και προσπάθειες και να συνεργαστούμε με τη Ν.Α., την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της Κεφαλονιάς ώστε το πολιτιστικό αποτέλεσμα να διαχέεται και στα χωριά μας.

Είχα τη χαρά και την τύχη το 1994 να είμαι παρών στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» επί Δημαρχίας του Αλέκου Καλαφάτη. Γνωρίζω πόσο επηρεάστηκε η ζωή της πόλης, πόσο θετικά σημαδεύτηκε από τη λειτουργία αυτού του θεάτρου. Γνωρίζω επίσης τις προσπάθειες των Δημάρχων και ιδιαίτερα του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Γ. Τσιλιμιδού να το αναδείξει κάθε χρόνο καλύτερα και να το καταστήσει πνευματικό εργαστήρι και σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Γνωρίζω επίσης πόσο επηρέασε το Ληξούρι το δικό τους όμορφο θέατρο, από το 2005 που άρχισε να λειτουργεί, όπως και τη σημασία που αποδίδει σε αυτό η επίσης αγαπητή φίλη και συνάδελφος Δήμαρχος Νόπη Αλεξανδροπούλου.

Αναφέρομαι στα δύο κτίρια θεάτρων, για να τονισθεί η αξία και η επίδρασή τους στη ζωή των ανθρώπων. Ασφαλώς οι δραστηριότητες που γίνονται στα άλλα μέρη έχουν ιδιαίτερη αξία. Χρειάζεται μεράκι, χρήμα και πολλή προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και είναι αξιέπαινοι όσοι ασχολούνται με αυτά ανεξάρτητα από την ποσότητα και τη διάρκεια. Ο σπόρος του πολιτισμού είναι ίδιος στα μικρά και στα μεγάλα. Έχουν πάντα τα ίδια αποτελέσματα.

Οι εκδηλώσεις εγκαινίων εκτείνονται σε διάστημα ενός μηνός και είναι αφιερωμένες σε διάφορες πτυχές του πολιτισμού.

Στόχος είναι να ενισχυθεί η πολιτιστική δραστηριότητα κυρίως το χειμώνα και να δοθεί βήμα και έκφραση σε Κεφαλλήνες Καλλιτέχνες και Δημιουργούς.

Το κτίριο που μας φιλοξενεί σήμερα κατασκευάστηκε στη θέση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου των Διβαράτων που λειτούργησε μέχρι το 1986. Εκφράζουμε βαθύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους δασκάλους που δίδαξαν εδώ και πιστεύουμε ότι η νέα χρήση του εμπεριέχει το «ΕΥ ΖΕΙΝ» για το οποίο αγωνίστηκαν οι άνθρωποι αυτοί.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ δόθηκε στο κτίριο το όνομα «ΘΕΜΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ» το όνομα του Πυλαρινού λογοτέχνη από την Ανω Μεριά για να τιμήσουμε τόσο τον ίδιο, όσο και όλους τους Πυλαρινούς ανθρώπους της τέχνης, της επιστήμης και των γραμμάτων.
Καλωσορίζουμε την παρουσία των συγγενών – απογόνων του που θα μιλήσουν σε λίγο.

Η κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η συνολική δαπάνη κτιρίου και εγκαταστάσεων ανήλθε στο ποσό των 1.600.000 ¤. Η χρηματοδότησή του ήταν αρχικά από εθνικούς πόρους και αργότερα από το Γ΄Κοινοτικό Πλαίσιο – ΠΕΠ Ιονίων Νήσων.

Η Αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από την Αρχιτέκτονα συντοπίτισσά μας κα. Πηνελόπη Κουγιανού- την οποία καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε καθώς και από τον επίσης Αρχιτέκτονα σύζυγό της κ. Μιχάλη Καταρτζή.
Την κατασκευή ανέλαβαν οι εργολάβοι κ. Α. Τσαπικούνης, Π. Μαρκεζίνης και Χ. Αντωνόπουλος. Οι προμήθειες φωτιστικών και μηχανημάτων προβολής έγιναν από την εταιρία Bon-Studio. H κατασκευή της αυλαίας και της σκηνής έγιναν από εξειδικευμένα συνεργεία των Αθηνών.

Η επίβλεψη έγινε από το Τεχνικό Τμήμα του Δήμου (Μηχανικοί κκ. Κουταβά Ιουλία και Μανουβέλος Βαγγέλης) υπό την εποπτεία της ΤΥΔΚ και της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πιάνο υψηλών προδιαγραφών, μηχανή κινηματογραφικής προβολής, σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού, ειδικά καθίσματα για εξυπηρέτηση συνεδριακών εργασιών κλπ.

Το Πολύκεντρο έχει συνολική επιφάνεια ορόφου 345 m2. Περιλαμβάνει δύο κύριες αίθουσες επιφάνειας 180 και 120 m2 αντίστοιχα. Υπάρχουν επίσης χώροι προβολής- πατάρι, καμαρίνια, κυλικείο, γραφείο, αποθήκες, κουζίνα, wc κλπ. Η άρτια κατασκευή του και ο σύγχρονος εξοπλισμός επιτρέπουν την οργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και συνέδρια μπορούν πλέον να οργανωθούν άνετα στο χώρο αυτό.

Ιδιαίτερα η σκηνή και η αυλαία επιτρέπουν θεατρικές παραστάσεις κάτι που λείπει από την ευρύτερη περιοχή μας. Αρχικά ο σχεδιασμός προέβλεπε την οργάνωση χορών και δεξιώσεων γιΆ αυτό το μαρμάρινο δάπεδο κατασκευάστηκε οριζόντιο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση οπτικής προς τη σκηνή τοποθετήθηκαν οι φορητές εξέδρες αφού εντωμεταξύ κατασκευάζονται στην περιοχή ιδιωτικές αίθουσες που εξυπηρετούν αυτή την αναγκαιότητα. Εξάλλου δεν αποκλείουμε την αρχική δυνατότητα αφού οι εξέδρες εύκολα απομακρύνονται.

Ευχαριστίες οφείλονται σε όσους συντέλεσαν στην ολοκλήρωση αυτής της πολιτιστικής μας υποδομής. Στις Κυβερνήσεις που το χρηματοδότησαν, τα Δημοτικά Συμβούλια που στήριξαν και ψήφισαν όλα τα στάδια κατασκευής, τους μηχανικούς και Αρχιτέκτονες που το μελέτησαν, τους εργολάβους που το κατασκεύασαν, τους μηχανικούς και τις υπηρεσίες που το επέβλεψαν.

Στα συνεργεία του Δήμου και τους άμεσους συνεργάτες μου που δούλεψαν οργανωμένα. Στην Πρόεδρο της ΔΕΠΤΑ Πυλάρου κα. Αλεξανδράτου Γεωργία και στα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΠΤΑ Πυλάρου που έχουν την ευθύνη του πολιτιστικού μας γίγνεσθαι.

Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες όμως εκφράζονται στα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης. Η συνεργασία μαζί τους είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία. Πρόκειται για άτομα υψηλών προδιαγραφών και χαμηλών τόνων. Ακούραστοι με ιδέες και μεράκι, με σημασία στη λεπτομέρεια, με εξαιρετική εμπειρία, πολύτιμοι συνεργάτες.

Πρόκειται για τους
Όλγα Γιαννάτου – Διευθύντρια της Επιχείρησης
Ερασμία Μουστάκη και Λάμπρο Τζάνη υπαλλήλους της Επιχείρησης
Τους ευχαριστώ από καρδιά και τους αξίζει ένα χειροκρότημα.

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Το έτος 2010 είναι η αρχή της ζωής αυτού του Πολιτιστικού Κέντρου και ταυτόχρονα οριοθετεί το τέλος της Δημοτικής μας θητείας αλλά και το τέλος του Δήμου Πυλαρέων ως αυτοτελούς αυτοδιοικητικής οντότητας. Σε λίγες ημέρες η Κυβέρνηση θα παρουσιάσει το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη και από το επόμενο έτος ο Δήμος Πυλαρέων θα είναι τμήμα ενός μεγαλύτερου Δήμου. Πίσω από τους μελαγχολικούς συνειρμούς της αρχής και του τέλους θα επιχειρήσω μια αισιόδοξη προοπτική.

Στη νέα εποχή που επαγγέλλεται το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» η Πύλαρος εισέρχεται με αξιώσεις. Στα 16 χρόνια ζωής του Δήμου μας, του μικρότερου Δήμου της Κεφαλονιάς, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και δυσκολίες η Πύλαρος σήμερα είναι καλύτερη από ποτέ.

όμορφη, νοικοκυρεμένη, καθαρή, φιλόξενη, χωρίς οφειλές, με υποδομές έργων, με δομές κοινωνικής πολιτικής και με αξιόπιστες υπηρεσίες. Με δομές και υποδομές πολιτισμού έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα.

Το Πολύκεντρο «ΘΕΜΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ» που εγκαινιάζεται σήμερα, η κορωνίδα του πολιτισμού μας συμπληρώνει τις υπάρχουσες υποδομές της Πυλάρου:

Τη Ζησιμάτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη που ήδη συγκεντρώνει 5.000 τόμους βιβλίων.

Το Μουσείο Ελιάς στα Μακρυώτικα, που προήλθε από αναστήλωση του Ελαιοτριβείου Αγίου Δημητρίου και που η εκκλησία ευγενώς παραχώρησε Δωρεά στο Δήμο.

Το Διατηρητέο Μνημείο-Εκκλησία «Παναγία η Κουρβισιάνα» στα Ποταμιανάτα-που παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο από την οικογένεια Κουρβισιάνου και αναστηλώθηκε.

Το ανοικτό Αμφιθέατρο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στα Μακρυώτικα χωρητικότητας 400 θέσεων.

Το Ψηφιδωτό Δάπεδο της Ρωμαϊκής Έπαυλης στην Αγία Ευφημία που συντηρήθηκε και αναδείχθηκε πρόσφατα.

Το Δημοτικό Καφενείο στα Μακρυώτικα που ανέλαβε ο Δήμος την επαναλειτουργία του και προσφέρει ζεστασιά και υπηρεσίες σε όσους έμειναν εκεί- ιδίως το χειμώνα.

Τον Ανεμόμυλο, διατηρητέο μνημείο στα Ποταμιανάτα που ανακατασκευάζεται ώστε να επαναλειτουργήσει.

Το Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ» που κατασκευάζεται στα Φερεντινάτα – αφιερωμένο στο μεγάλο αγωνιστή Μαρίνο Αντύπα.
Το Μουσείο Θρησκευτικής Ιστορίας που κατασκευάζεται στο χώρο της Ι. Μονής Θεμάτων και θα στεγάσει τα κειμήλια της Μονής.

Το διαβατήριο της Πυλάρου στη νέα εποχή σημειώνει στον πολιτιστικό τομέα:

Την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικής Φιλαρμονικής
Τη λειτουργία Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος
Την οργάνωση δύο επιστημονικών Συνεδρίων
Την έκδοση βιβλίων, και δημοτικών εντύπων
Τη στήριξη των ντόπιων προϊόντων μέσω ειδικών εκδηλώσεων
Τη στήριξη και διαφήμιση των λαϊκών πανηγυριών
Την οργάνωση Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Σημειώνει επίσης την αξιόλογη δράση τεσσάρων πολιτιστικών συλλόγων στην Πύλαρο.
Σημειώνει την αξιοζήλευτη εμπειρία και δράση στελεχών της διοίκησης του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης ως εγγύηση για το μέλλον.

Η πολιτιστική ταυτότητα της Πυλάρου περιέχει τέλος ένα κομμάτι της ψυχής της δικής μου και των συνεργατών μου. Ένα κομμάτι που αναλώσαμε συνειδητά σαν εκπλήρωση ελάχιστου χρέους στα άγια χώματα που μας γέννησαν και τους ανθρώπους που μας ανάθρεψαν, και τους οφείλουμε ακόμα πάρα-πάρα πολλά.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω οι πολιτιστικές δομές και υποδομές της Πυλάρου δεν έγιναν τυχαία ούτε με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι συνέπεια προγραμματισμού. Είναι καρπός οράματος και αποτέλεσμα μόχθου.

Παραδίνουμε το Πολιτιστικό μας Κέντρο στους Πυλαρινούς του παρόντος και τους μέλλοντος. Αγαπητέ Γρηγόρη Σταμούλη, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων της Πυλάρου σε σας ανήκει να κρίνετε αν κάναμε σωστά ή λάθος.

Σας το παραδίνουμε να το χαρείτε, να το αγαπήσετε, να το κάνετε κομμάτι του εαυτού σας, ορμητήριο για μια καλύτερη ποιότητα της ζωής σας. Εμείς απερχόμαστε, βλέπουμε τα δρώμενα μέσα από τα δικά σας τα μάτια. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την κληρονομιά που μας έδωσαν οι πατεράδες μας. Αν το καταφέραμε ή όχι είναι ο χρόνος που θα το δείξει.

Ας είναι καλορίζικο αυτό το όμορφο κτίριο.

Ευχαριστούμε που ήρθατε όλοι σας και ευχόμαστε καλή συνέχεια.

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

18 Ιουλίου 2024
Για μια ακόμα φορά τα Βλαχάτα στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας τα έσπασαν… Από νωρίς ξεκίνησε ν…
17 Ιουλίου 2024
Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο εξαίσιο χώρο του Βοτανικού κήπου. …
16 Ιουλίου 2024
Με μεγάλη μας χαρά για ακόμη μια χρόνια, παρευρεθήκαμε στην έκθεση ζωγραφικής της Μιμίκας Μηλάτο…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU