4 Φεβρουαρίου 2007

Το προγραμμα του Ληξουριωτικου Καρναβαλιου

4/2 ΚΥΡΙΑΚΗ

18:30 Σας προσκαλούμε όλους, σερνικούς και θηλυκούς, μεγάλους και μικρούς, στο Θέατρο Ληξουρίου, στο άνοιγμα του Τριωδίου, όπου θα υπάρχει έκθεση να σας θυμίσει στιγμές και κάζα από τα παλιά Καρναβάλια. Βάλτε και το χέρι στη τσέπη ν’ αγοράσετε μια μάσκα. Είναι για καλό σκοπό, για τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ μας.Ωστόσο απ’ έξω από το Θέατρο θα μπορείτε να χαρείτε τσι μελωδίες από τη μουσική παρέα των παιδιών από τα ΤΕΙ και τόμου τελειώσει εφκείνο, η Σάβα με το ταρνανάι της θα σας χαρίξει ένα αλησμόνητο χορευτικό θέαμα.

Και μην ξεχάσετε !! στις 3/2 και ώρα 21:00, τα παιδιά τση Γ ΄ τάξης του Πετριτσείου Γυμνασίου, οργανώνουν για εσάς χορό, στο εξοχικό κέντρο ΑΠΟΛΑΥΣΗ στου Μουρελάτου,

8/2 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

19:00 Μουρδουλοπέφτη σήμερα και το τσίκνισμα θα γένει στο πεζόδρομο, ζερβά και δεξιά . Ξαφνικά θα παρουσιαστεί το χορευτικό συγκρότημα από τα Καμιναράτα. Έπειτα οι κανταδόροι μας θα σας θυμίσουν παλιά αλησμόνητα τραγούδια.

21:00 Και μετά το τσίκνισμα, σας περιμένουμε στο Τerra Mare για να συνεχίσουμε τη διασκέδαση, στο χορό της ΔΕΚΠΑ με την αθηναϊκή ορχήστρα, ΡΕ ΜΙΝΟΡΕ και ….. όποιος αντέξει.
Τιμή Εισόδου 5Ε

21:30 Την ημέρα τση ψημένης κρεατοφαγίας, που μυρίζει τση τσίκνας στο πεζόστρατο, εκεί στο MUSIC BAR “INSIDE” , θα τσικνιστείτε ούλοι με τον GUEST STAR (ΝΤΑΓΚΛΑΣ), ειδικά φερμένος για σας από το ξωτερικό. Το πάρτυ που θα κορυφωθεί «inside”, η αμφίεση είναι τση αρεσκεία σας, δηλ. Ελεύθερη Αμφίεση.

9/2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

17:30. Μικροί και μεγάλοι φίλοι ελάτε στο Θέατρο, για να γδείτε στη μεγάλη οθόνη, μια ταινία, που πήραμε ειδικά για σας. Φεύγοντας, στην έξοδο του θεάτρου, θα σας μοιράσουμε, το …… μπουναμά σας.

21:00 Στο μεγάλο χωριό τση Παλικής, στα όμορφα ΧΑΥΔΑΤΑ, σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε με την ορχήστρα του Αποστόλη και Διονύση Αυγερινού στο Δημοτικό Σχολείο.

22:30 Στο MUSIC BAR “L.A. DREAMS” σας περιμένουμε να ξεδώσετε και να χαρείτε, στο πάρτυ που κάνουμε ειδικά για εσάς, με αμφίεση που το θέμα της ν’αρχίζει από L. A. Εμείς προτείνουμε να ντυθείτε, Λάθη και Ανθρωποι, δηλ. παραζούζουλα.

10/2 ΣΑΒΒΑΤΟ

19:00 Συναυλία με τη Φιλαρμονική της Λευκάδας, στην αίθουσα του Θεάτρου Ληξουρίου.

22:00. Μισοκάναλα, ανάμεσα στα Χαβδάτα και Χαβριάτα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΧΩΡΟΠΟΥΛΑ, διοργανώνει μπάλλο, εκεί στου ΓΑΤΣΟΥΛΑ, που θα βαρήσουν τα όργανα έως το πρωί . Ελάτε να ξεφαντώσουμε.

22:30. Ντυθείτε με σμόκιν ,καπέλο μπαγιασόν, βίτσα, βάλτε και τη ρεντιγκότα σας και πάρτε τσι κυράδες σας, αναλόγως ντυμένες και αμολαριστείτε και ελάτε στο πάρτυ μασκέ που κάνει το MUSIC BAR “ RESALTO”. Ειδικά για εσάς που εκτιμάτε το καλό νοσταλγικό τραγούδι εποχής.

11/2 ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00 Το παιδοφυλακτήριο « ΚΑΡΑΒΑΚΙ» σας καλεί, στο παιδικό χορό που θα λάβει χώρα στη σάλα του Δημαρχείου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα υπάρχουν εκπλήξεις και κλόουν.

14:30 Με προπομπό τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Ληξουρίου και με τον καιρό σύμμαχο μας, ο βασιλιάς του κεφιού, του γέλιου και του γλυκού, θα κάνει τη θριαμβευτική του είσοδο στην πόλη μας, συνοδεία με τους μικρούς Καρναβαλιστές.. Μαζί στο ξεφάντωμα και το «ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ», με ηθοποιούς και φουσκωτές φιγούρες. Μετά τη τρελοκαρναβαλική περατζάδα, θα μπορείτε να παίξετε και να χαρείτε, στα φουσκωτά κάστρα – τσουλήθρα, που θα έχουν στηθεί ειδικά για εσάς στην πλατεία. Έπειτα στις 17:00 ο Παναγής Μοσχόπουλος με τσου μαθητές του Β΄ Δημοτικού Σχολείου θα χορέψουν για σας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι.

Στη συνέχεια και κατά τις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο τση πόλης μας, θα γένει μεγάλος χορός με καραόκι πάρτυ. Έλα να δοκιμάσεις τη φωνή σου, μη ντρέπεσαι!!!!

21:00 Όχι με τον αρχαίο Πάτροκλο, αλλά το σχήμα του Πάτροκλου Βικάτου σας περιμένουμε στην ταβέρνα του ΓΑΤΣΟΥΛΑ κοντά στα Χαβδάτα, για ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα χωρίς τέλος.

22:30 Πάρτε τσι μάπες καθαρισμού (κοινώς σφουγγαρόπανα) και καμετέτες περούκες , βάλτε και το οκιάλι σας (ματογυάλια) και ελάτε στο MUSIC BAR “OVERDOSE”, το γνωστό μας ΚΑΤΕΡΕΛΟ, στη πλατέα απίκου, που διοργανώνει για σας αυτό το πάρτυ μασκέ δηλ: Γιαλιά και μαλλιά – περούκες.

12/2 ΔΕΥΤΕΡΑ

20:30 Με την ορχήστρα του ΕΝΕΤΙΚΟΥ, θα απολαύσετε, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε, στη σάλα του Δημαρχείου με ρεμπέτικα ακούσματα και λαϊκά τραγούδια. Εμείς, βάζουμε το κρασί και τσου μεζέδες, και εσείς τη παρουσία σας. Αυτή η βραδιά είναι δική σας.

13/2 ΤΡΙΤΗ

Παρότι Τρίτη και δεκατρείς εμείς επιμένουμε………

17:30 Η χορωδία «ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ» του Δήμου μας , παρέα με μασκαρεμένους και εμείς μαζί, θα επισκεφτούμε τα γηρατειά της πόλης μας, να τους δώσουμε χαρά και να τους θυμίσουμε κάτι από τα παλιά.

18:00 Το Φροντιστήριο Αγγλικών ΑΓΓΙΟΛΙΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, οργανώνει πάρτυ για τους μαθητές της, στη σάλα του Δημαρχείου.

19:00 Μπροστά από το σπίτι τση Φιλαρμονικής, η μπάντα μας θα σονάρει μελωδίες αξέχαστες.

22:30 Όλοι την ημέρα εφκείνη τη θεωρούνε γρουσούζικη, μα εμείς σας λέμε πως είναι γουρλίδικη, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση. Ντυθείτε λοιπόν με κέφι και μεράκι «Τρίτη και 13» και ελάτε να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας στο MUSIC BAR “ SECRET”.

14/2 ΤΕΤΑΡΤΗ

17:00 Παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Θέκλης.

20:30 ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ. Σήμερα όλοι γιορτάζουμε και δίνουμε το φιλί και ότι ήθελε προκύψει, στη σάλα του Δημαρχείου, με μουσική για όλα τα γούστα . Δεχόμαστε παραγγελίες στα άσματα.

22:30 Στο πάρτυ αυτό να μη λείψει κανείς. Ντυθείτε στο…….. παρά πέντε και όχι ακριβώς, όπως στο σήριαλ ή στο….παρά πέντε ….«Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου» και ελάτε στο MUSIC BAR “ L.A DREAMS”.

15/2 ΠΕΜΠΤΗ

14:30 Μαζωχτείτε ούλες οι ομάδες για να πάρετε τση πληροφορίες και τση ερωτήσεις – επεξηγήσεις, για το ΚΥΝΗΓΙ του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ , για ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Πέρσι φαρμάκι , φέτος ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Ελπίζουμε να μη φοβηθείτε!!!!

Α!! και μη ξεχνιόμαστε , το βραβείο εφέτος θα είναι μια κρουαζιέρα έκπληξη!, χορηγία της BLUE STAR FERRIES

16:00 Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να καλλιτεχνήσουν καρναβαλικές μάσκες, στη σάλα του Δημαρχείου. Στη συνέχεια ο γραφίστας που κλείσαμε ειδικά για σας, θα σας εκπαιδεύσει στο GRAFFITI, σε μεγάλα ταμπλώ, στο χώρο έξω από το Δημαρχείο.

19:30 Στο Θέατρο Ληξουρίου θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους με θέμα, ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΠΑΛΙΚΗ. Παραγωγή LINDER. Σκηνοθεσία:: Ζαν Αντρέ Λουί.

Στη συνέχεια θα γδείτε και θα χαρείτε, σε πρώτη διεθνή προβολή ένα γάμο αλά Κεφαλονίτικα, που γυρίστηκε σε ταινία με τίτλο «ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» το 1951. Θα μοιράσουμε και κουφέτα!!!!!

21:30 Σας καλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας στο πιο ψηλό χωριό τση Παλικής, στα έμορφα ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΑ, στο πρώην νηπιαγωγείο, με την ορχήστρα των Αφών Αυγερινού, με κέφι και πολύ χορό.

22:30 Ντυθείτε Ασπρο – Μαύρο ή Ασπρόμαυρο ή Μαυρόασπρο και ελάτε στο CAFÉ BAR “ΔΙΟΝΥΣΟΣ» , να ξεφαντώσετε, να χαρείτε και να χορέψετε.

16/2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

14:30 Μικροί μας φίλοι , εσείς του Δημοτικού , σας περιμένουμε στο Δημαρχείο για να παραλάβετε τσι οδηγίες για τον ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ. Στη συνέχεια και ώρα ….

15:30 Οι Γυμνασιόπαιδες θα πάρουν και αυτοί τσι οδηγίες του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ. Εξοπλιστείτε με ραδιοφωνάκι.

16:00 Ο Γραφίστας μας, παραμένει και σήμερα έξω από το Δημαρχείο και όσοι δεν προλάβατε ελάτε να εκπαιδευτείτε στο GRAFFITΥ.

17:00 Παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους στο Δημοτικό Σχολείο ΧΑΒΔΑΤΩΝ.

19:00 Μαζωχτείτε όλοι μικροί και μεγάλοι για να γδείτε τη Θεατρική παράσταση, «Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ», στο θέατρο Ληξουρίου, από τσου μαθητές της Γ΄ Τάξης του Ενιαίου Λυκείου Ληξουρίου. Υπεύθυνη η σιόρα Αννα Παρίση- Παπαδάτου
Για να μπουκάρετε 5 Ε

21:00 Στο χορό που διοργανώνουμε για σας που ξέρετε να μπαλάρετε, ελάτε να διασκεδάσουμε, στο ΣΧΟΙΝΙΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο, με την ορχήστρα του Αποστόλη και του Διονύση Αυγερινού ….. μέχρι που να βγει ο Αυγερινός. Η πούλια ….. θα κάτσει μπονόρα.

22:30 Επειδή δε χιόνισε ακόμη, ντυθείτε στα ΛΕΥΚΑ και ελάτε να διασκεδάσουμε, στο MUSIC BAR “INSIDE”,που οργανώνουμε πάρτυ για σας με θέμα, «ΛΕΥΚΗ ΒΡΑΔΙΑ». Απαγορεύονται οι Χλωρίνες και τα Χημικά.

17/2 ΣΑΒΒΑΤΟ

12:00 Όπως βαρήσει η καμπάνα του Παντοκρατόρου νταν 12, σταματάει το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, για όλους.

Οι μεγάλοι που είσαστε οι πιο τολμηροί, ελάτε να γυμνώσετε τα κορμιά σας, στην πασαρέλα των καλλιστείων που εστήσαμε για εσάς.

Βραβεύεται η πιο ΑΝΑΛΑΦΡΗ κίνηση. Θα υπάρχει κριτική επιτροπή.
20:00 Τόμου μπατάρει η μέρα και έλθει η νύχτα, να είσαστε στη γραμμή σας, για να ξεκινήσει η μεγάλη φωταγωγημένη νυχτερινή παρέλαση, που ξεκινάει από το Γυμνάσιο και αμολάρει ίσια τη στράτα και απογυρίζει από το παλιό πρώτο Δημοτικό και πάει γάντι στην παραλία.

Αφού νετάρουμε από τη παρέλαση, τα Σέρβικα συγκροτήματα BOLERO και ART OF DANCE με 20 χορευτές θα μας διασκεδάσουν σε λάτιν και μεξικάνικους χορούς. Και για φινάλε, … θα μετατρέψουμε τη νύχτα σε μέρα με πανδαισία βεγγαλικών.

18/2 ΚΥΡΙΑΚΗ

14:30 Και η πιο μεγάλη στιγμή του Καρναβαλικού συφερτού έφτακε με την τεράστια Καρναβοβουρλισμένη πομπή. Θα παρελάσουν οι κουστωδίες , τα σόγια, οι αρλεκίνοι, οι ζαχαροπλάστες, οι σβούρες κ.α, μα πρώτα απ’ όλα η σκουόλα Φιλαρμόνικα του τόπου. Οπίσω της, ο βασιλιάς Καρνάβαλος και το επιτελείο του!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα σας μοιράσει γλυκά. Εκάμαμε Μαυροειδή, Σεράνο και Περφέτο… σκόνη.
Ζήτω ο νέος Ζαχαροπλάστης τση πόλης μας.!!!!!

Και αφού απογειωθείτε από τον πυρετό του Καρναβαλιού, όλοι στην Πλατεία, όπου η φαμόζα αρτίστα ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ και ο Τσίπριος ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και άλλες δύο σονατρίτσες μαζί με την ορχήστρα τους ,θα σας μεσουρανήσουν με τραγούδια για όλα τα γούστα. Και τ’ άσματα καλά θα κρατούν, όσο εσείς αντέχετε.!!!

Τέλος οι δύο μαυροφορεμένες χήρες με τση μοιρολογίστρες , θα συνοδεύσουν τη σορό του Καρνάβαλου – Ζαχαροπλάστη στην προκυμαία, για να τον ξελαμπαδιάσουμε, και το δάκρυ …….. κορόμηλο!!!

21:00 Ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, θα γίνει στη σάλα του ξενοδοχείου «Τerra Mare»,. με την ορχήστρα Μουσικών της Φιλαρμονικής και την συμμετοχή του συνθέτη και μαέστρου ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ. Τραγούδι : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΛΛΑ.

21:00 Εκεί που είναι οι πολλοί οι μύλοι και το λένε DA –MOULI δηλ. ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ, σας περιμένουμε να χορέψουμε , στο Δημοτικό Σχολείο μας, με την ορχήστρα των Αφών Αυγερινού, με καλό κρασί και νόστιμους μεζέδες.

19/2 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

10:30 Κούλουμα στην Κεντρική Πλατεία. Εμείς θα βάλουμε τα κουκιά , λαγάνες, χαλβά, καλό βοστηλίδι και τσαούσι κρασί και εσείς την παρουσία σας, για να δοκιμάσετε απ’ όλα και να γιομόσετε τη γάστρα σας. Θα σας έχουμε και τα χορευτικά τμήματα τση Χωροπούλας που θα σας σεργιανίσουν σε παραδοσιακούς χορούς, κατάλληλους για τη μέρα. Πιάστε και κανένα γύρο μαζί τους !!!

Αμα νετάρουμε, θα συμμαζοχτούμε ούλοι εκεί στα ΚΗΠΟΥΡΙΑ (στου Στάθη) για να συνεχίσουμε τη διασκέδαση , με την ορχήστρα του Αποστόλη και Διονύση Αυγερινού και ν’αμολάρετε τσου αετούς σας. Πιστεύουμε ότι οι αετοί σας θα πάνε ψηλά, πολύ ψηλά !! Και αυτός που θα πάει πιο ψηλά απ’ όλους θα πάρει πρέμιο (βραβείο) 100 Ε.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα υπάρχουν τσου ΠΕΤΑΝΟΥΣ, στην ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ και στα ΛΑΓΚΑΔΑΚΙΑ.

Επίσης κούλουμα θα γίνουν και στη Ταβέρνα του ΓΑΤΣΟΥΛΑ, κοντά στα Χαυδάτα.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!!

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανηγύρι Διώτισσας στα Λουρδάτα με τον Π.Σ Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» [02.07.2022]
2 Ιουλίου 2022

Πανηγύρι Διώτισσας στα Λουρδάτα με τον Π.Σ Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» [02.07.2022]

Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε στα Λουρδάτα το πανηγύρι της Παναγίας της Διώτισσας με τον …
Eγκαίνια των Εικαστικών τμημάτων του Δήμου Αργοστολίου [01.07.2022]
2 Ιουλίου 2022

Eγκαίνια των Εικαστικών τμημάτων του Δήμου Αργοστολίου [01.07.2022]

Πραγματοποιήθηκαν εχθές τα εγκαίνια των εικαστικών τμημάτων του Δήμου Αργοστολίου στο Δημοτικό Θ…
Έκθεση με τίτλο «Η ηχώ του παρελθόντος» του Αλέξη Αυλάμη στο Κοργιαλένειο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο [01.07.2022]
1 Ιουλίου 2022

Έκθεση με τίτλο «Η ηχώ του παρελθόντος» του Αλέξη Αυλάμη στο Κοργιαλένειο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο [01.07.2022]

Ο Αλέξης Αυλάμης παρουσιάζει την έκθεση του με τίτλο «Η ηχώ του παρελθόντος» στο Κοργιαλένειο Ισ…
Στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε συναυλία αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσο
1 Ιουλίου 2022

Στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε συναυλία αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσο

Στις 29 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για τηνUNESC…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Καλοκαιρινές επιλογές από το κατάστημα «DMK Professional»
30 Ιουνίου 2022

Καλοκαιρινές επιλογές από το κατάστημα «DMK Professional»

Στο κατάστημα DMK Professional θα βρείτε νέες προτάσεις για καλοκαιρινά body mist και κρέμες σώμ…
To Kefalonia Gym Festival ANNA POLLATOU επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας
21 Ιουνίου 2022

To Kefalonia Gym Festival ANNA POLLATOU επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας

Φωτογραφίες: Δώρα Πανουσοπούλου Το τετραήμερο Πέμπτη 23 – Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 η μεγαλύτερ…
Το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του
20 Ιουνίου 2022

Το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του

Η ζωή είναι πιο νόστιμη στη θάλασσα, γι’ αυτό το Οψάριον fishbar στο Αργοστόλι, διευρύνει το ωρά…
Στο Artostoli φρέσκο παγωτό μηχανής «CARPIGIANI» που όλοι αγαπήσαμε
10 Ιουνίου 2022

Στο Artostoli φρέσκο παγωτό μηχανής «CARPIGIANI» που όλοι αγαπήσαμε

Φρέσκο παγωτό μηχανής CARPIGIANI προφέρει πλέον το Artostoli! Αξία ανεκτίμητη όπως αναφέρουν …
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design