Skip to main content
14 Σεπτεμβρίου 2010

H παρουσίαση του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς στα Κέντρο «Αθηνά»

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/09), στην αίθουσα δεξιώσεων «ΑΘΗΝΑ», στα Κοκύλια, η παρουσίαση του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της ΔΆ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το ρόστερ της ομάδας, η νέα φανέλα του Συλλόγου, οι στόχοι, που δεν είναι άλλοι από το να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην Κατηγορία, ενώ έγινε και η παρουσίαση του νέου πλάνου «λαϊκής βάσης», με σκοπό την σταθερή εκπροσώπηση των νησιών μας στη ΔΆ Εθνική τα επόμενα χρόνια.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Νομάρχης Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Διονύσης Γεωργάτος, ο Αντινομάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Νίκος Βαλλιανάτος, ο τ. Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Σπύρος Σαμούρης, εκπρόσωποι των τοπικών Μ.Μ.Ε. αλλά και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας.

Πολύ καλό και «ζεστό» το κλίμα, με όλους όσοι ανέβηκαν στο βήμα να δηλώνουν την στήριξή τους στη νέα προσπάθεια που άρχισε αυτό το καλοκαίρι, την κίνηση «Κεφαλονιά 2010», ώστε τα νησιά μας να έχουν την εκπροσώπηση που τους αξίζει, τουλάχιστον στο Πρωτάθλημα της ΔΆ Εθνικής Κατηγορίας, μέσα από αμοιβαία συνεννόηση και συνεργασία των Σωματείων του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Τη συζήτηση διηύθυνε ο διευθυντής του ionian galaxy ΣΠΟΡ FM 90,8, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, ενώ πρώτοι μίλησαν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και Πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του όλου εγχειρήματος, Δημήτρης Σπαθής, και κατόπιν ο αντιπρόεδρος της διαχειριστικής, Σταύρος Τραυλός.

Ο κ. Σπαθής, τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης, η οποία έγινε σε μια περίοδο δύσκολη για το τοπικό ποδόσφαιρο, καλώντας όλους να την στηρίξουν, στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας για το καλό του ποδοσφαίρου στα νησιά μας, αναφέροντας, και πάλι, την έννοια της «εθνικής Κεφαλονιάς», με την οποία πρέπει χαρακτηρίζεται η εκπρόσωπός μας στη ΔΆ Εθνική.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Τραυλός παρουσίασε, για μία ακόμη φορά, το πλάνο «λαϊκής βάσης», πάνω στο οποίο στηρίζεται το όλο εγχείρημα, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και πως χρειάζεται τη βοήθεια όλων για να φτάσει και πάλι σε ένα επιθυμητό επίπεδο. Επίσης, σημείωσε πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο για την προσωπική προβολή κάποιων, τονίζοντας πως, πλέον, μπορεί να γίνει δουλειά με το να βάζουν λίγα χρήματα πολλοί άνθρωποι και όχι ένας ή δύο παράγοντες να επωμίζονται όλο το βάρος της παρουσίας μιας ομάδας στη ΔΆ Εθνική Κατηγορία.

Ιδιαίτερα «καυστικός» παρουσιάστηκε στην τοποθέτησή του, ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Γιώργος Παπαναστασάτος, που δήλωσε πως «το ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμη τριάντα χρόνια πίσω, στην εποχή που δημιουργήθηκε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων», προσθέτοντας ότι η τοπική Ε.Π.Ο., όπως χαρακτήρισε την Ε.Π.Σ.Κ.-Ι., δεν έχει κάνει έργο, διοικούμενη, όπως ανέφερε, από ανθρώπους που δεν έχουν βάλει μία δραχμή στο τοπικό ποδόσφαιρο. Επίσης, σε ό,τι αφορά την κίνηση «Κεφαλονιά 2010», ανέφερε πως «είναι ό,τι καλύτερο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια».

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σάμης, Γιώργος Πολυχρονάτος, τόνισε τη σημασία των Ακαδημιών (όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στην Περιφέρεια) και των νέων παιδιών που αγωνίζονται σε αυτές και τα οποία πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν εμπειρίες, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιες δραστηριότητες, ενώ το μέλος της διαχειριστικής επιτροπής, Ιωσήφ Δρακάτος, έκανε μια αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται, ενώ στάθηκε και στα εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρξουν, από ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου που δεν βλέπουν με… καλό μάτι το όλο εγχείρημα.

Στην ομιλία του, ο προπονητής του Συλλόγου, Δημήτρης Κουζινός, αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται από τους παίκτες του και το τεχνικό τιμ στις προπονήσεις, ώστε ο στόχος που έχουν θέσει από κοινού μαζί με τη Διοίκηση να επιτευχθεί, ευχαριστώντας τους παράγοντες και όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα στο μεταβατικό αυτό στάδιο.

Το λόγο πήραν και οι εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής σκηνής, με τον καθένα ξεχωριστά να δίνει τη δική του διάσταση στο όλο θέμα, με κοινό παρονομαστή, όμως, νΆ αποτελεί το γεγονός της συνεργασίας που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Ο Νομάρχης, Δ. Γεωργάτος, αναφέρθηκε στο θέμα της αδυναμίας (βάσει Νόμου), από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, να στηρίξει άμεσα τα Σωματεία της περιοχής μας (κάτι που ισχύει για όλους, ανεξαιρέτως), ενώ ο Αντινομάρχης, Θ. Γαλιατσάτος, ως γνώστης του τοπικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στη σημασία αυτής της προσπάθειας, και της ανταπόκρισης που πρέπει να έχει από όλους. Στο ίδιο «μήκος κύματος» και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Σπ. Σαμούρης, που άρχισε την ομιλία του λέγοντας πως «πάντα πρωτοπόρος είναι ο Ολυμπιακός», κάνοντας λόγο για την ανάγκη τα λόγια να γίνουν έργα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, ο τ. Βουλευτής, Αλ. Παρίσης, δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει το όλο εγχείρημα, όπως έκανε για τον αθλητισμό και κατά τη διάρκεια της θητείας του, συγχαίροντας παράλληλα τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Στη συνέχεια, αμέσως μετά τις ομιλίες, έγινε η παρουσίαση του ρόστερ (θα μπορέσετε να το διαβάσετε, πλήρες, τις επόμενες ημέρες από το www.ionionsportfm.gr), των προπονητών και της νέας φανέλας της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

Επιμέλεια: Φώτης Τσιλιμιδός
Πηγή: ionionsportfm.gr

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα για ακόμη μια χρονιά το πανηγύρι της Αγίας Άννας στην Λακήθρα με ζωντανή…
24 Ιουλίου 2024
Γιάννης Κότσιρας live στην Κεφαλονιά Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 Αύλειος χώρος Ξενία – Αργοστόλι Μα…
23 Ιουλίου 2024
Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο κατάστημα «V & V Cafe Snack Bar & More» διοργανώνεται μουσική …
22 Ιουλίου 2024
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/8 στις 21:00 – Δημοτικό Γήπεδο Αργοστολίου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» Ο Κωνσταντίνος Αργυρ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU