Skip to main content
14 Σεπτεμβρίου 2010

H 1η συνάντηση της Ακαδημίας του Arsenal School Soccer

Το πρωί της Κυριακής (12/09), στο Δημοτικό γήπεδο των Κεραμειών, έγινε η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας του Arsenal School Soccer, ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν, η οποία μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας στο νησί μας.

Αρκετά παιδιά, αλλά και γονείς, έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» της Ακαδημίας, μαζί φυσικά με τους προπονητές τους. Ο υπεύθυνος του A.S.S. στην Κεφαλονιά, Δημήτρης Ζησιμάτος, ήταν ο πρώτος που μίλησε σε γονείς και παιδιά, ενώ στη συνέχεια πήραν το λόγο οι Διονύσης Βαλεντής και Χρήστος Δάβουλος.
Κάνοντας έναν απολογισμό των δύο τελευταίων χρόνων, ο Δ. Ζησιμάτος αναφέρθηκε στην παρουσία της Ακαδημίας σε διάφορα τουρνουά και καμπ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τονίζοντας πως το A.S.S. ήταν πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά τις παρουσίες ποδοσφαιρικών Ακαδημιών στην Κεφαλονιά, κάτι το οποίο, όπως τόνισε, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, που έχει ανάγκη «νέο αίμα» στις τάξεις του.

Στον οργανωτικό τομέα, ήδη άρχισαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, δεδομένου πως τα περισσότερα παιδιά που ήταν το πρωί της Κυριακής (12/09) στις Κεραμειές, ήταν μέλη της Ακαδημίας και τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτό το θέμα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μοιραστεί υλικό σε σχολεία, δημόσιους χώρους και αλλού, ενώ η Ακαδημία θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες και τις νέες αιτήσεις εγγραφής. Επίσης, θα μοιραστεί και ο εσωτερικός κανονισμός στους γονείς, που αποτελεί μια συμφωνία μεταξύ προπονητών, παιδιών και γονέων, που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, κάποιες προπονήσεις θα διεξάγονται, εκτός από το γήπεδο των Κεραμειών, και στο γήπεδο 5Χ5 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που έγιναν γνωστές σε γονείς και παιδιά). Ο Χρήστος Δάβουλος θα είναι υπεύθυνος για τις «μεγάλες» ηλικίες (γεννηθέντες Ά95, Ά96 & Ά97), ο Διονύσης Βαλέντης για τους αμέσως μικρότερους (Ά98, Ά99, Ά00 και Ά01), ενώ ο Δημήτρης Ζησιμάτος θΆ αναλάβει τις πολύ μικρές ηλικίες, δεδομένου πως είναι προπονητής και στην ανδρική ομάδα της Εικοσιμίας.

Δηλώσεις στο www.ionionsportfm.gr έκανε ο προπονητής του Arsenal School Soccer, Χρήστος Δάβουλος.
Χρ.Δ.: «Ξεκινάει μια καινούργια σαιζόν για το Arsenal School Soccer, που είναι η τρίτη χρονιά. Στη σημερινή “πρώτη” είναι αρκετά παιδάκια, που θα γίνουν περισσότερα γιατί κάποιοι γονείς ακόμη έχουν δουλειές, λόγω θερινής σαιζόν, και δεν τα έχουν φέρει, περιμένοντας ένα διπλάσιο αριθμό από αυτά που είναι σήμερα. Γίνεται μια προσπάθεια, όπως και τα προηγούμενη δύο χρόνια, με σκοπό να βελτιώσουμε τα παιδιά στον τομέα του ποδοσφαίρου, κάτι που πιστεύω ότι χρειάζεται το νησί σε αυτές τις μικρές ηλικίες.

Η δουλειά που έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια έχει φέρει αποτελέσματα, με συμμετοχή σε τουρνουά εντός κι εκτός Κεφαλονιάς, ενώ κάποια παιδιά βγήκαν κι εκτός Ελλάδος, που είναι πρωτόγνωρη εμπειρία γιΆ αυτές τις ηλικίες και για το νησί. Θεωρώ ότι με μεγαλύτερη δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας θα έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, που θα οδηγήσουν κάποια από αυτά τα παιδιά, ίσως να τα δούμε και να τα θαυμάσουμε σε μεγαλύτερα Πρωταθλήματα κι εκτός Κεφαλονιάς, όταν θα έρθει η ώρα τους. Με το Δημήτρη και το Διονύση είμαστε τρία χρόνια μαζί και η συνεργασία μας είναι άψογη».

Ρεπορτάζ: Φώτης Τσιλιμιδός

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…
γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…
Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…
Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

23 Ιουλίου 2024
Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο κατάστημα «V & V Cafe Snack Bar & More» διοργανώνεται μουσική …
22 Ιουλίου 2024
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/8 στις 21:00 – Δημοτικό Γήπεδο Αργοστολίου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» Ο Κωνσταντίνος Αργυρ…
22 Ιουλίου 2024
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, ώρα: 9.00μμ Ένα υπέροχο παραμύθι της ΠΗΝΕΛΟ…
22 Ιουλίου 2024
25 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2024 Τον Ιταλό δημιουργό Marco Amenta, τον Marco Morricone, γιο …
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU