30 Ιουνίου 2010

To καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αργοστολίου στα πλαίσια της ουσιαστικής & ολοκληρωμένης πολιτιστικής δραστηριότητας της πόλης, έχει οργανώσει εκπαιδευτικά καλλιτεχνικά τμήματα που με την μέχρι τώρα παρουσία τους, τόσο στην Κεφαλονιά όσο & στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν αποδείξει τη σωστή αντιμετώπιση των διαφόρων τεχνών με σοβαρότητα & σεβασμό που ταιριάζει στην πολιτιστική μας παράδοση. Συγκεκριμένα λειτουργούν τα εξής τμήματα:Τμήμα Μαντολινάτας- Τμήμα Εικαστικών – Τμήμα Μπαλέτου – Χορωδιακά Τμήματα – Θεατρικά τμήματα και Τμήμα Ορχήστρας Πνευστών Οργάνων, φροντίζοντας να επανδρώσει με άξιους και καταξιωμένους δασκάλους τα Τμήματα αυτά. Παράλληλα από το 1994 έχει την χρήση και τη λειτουργία του Δημοτικού μας Θεάτρου.

Επίσης, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού οργανώνει σε κύκλους εκδηλώσεων (χειμώνας – άνοιξη – καλοκαίρι) πολιτιστικά γεγονότα που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία και την διατήρηση των πολιτιστικών μας παραδόσεων. Κατά την χειμερινή σαιζόν στο Δημοτικό Θέατρο λειτουργεί ο Δημοτικός Κινηματογράφος.

Τηλέφωνα για πληροφορίες:

26710 25600
_” _____
___”_
ΙΟΥΛΙΟΣ
2 – 11 Ιουλίου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση Ζωγραφικής της Εβίτας Μεταξάτου
Μαγική Κεφαλονιά
Ένας παράλληλος κόσμος

Μέσα από 40 μοντέρνους πίνακες ζωγραφικής η Εβίτα θα σας αποκαλύψει μια άλλη διαφορετική πραγματικότητα. Με έντονα στοιχεία σουρεαλισμού, ρομαντική διάθεση και με παιδική ανατρεπτική ματιά, η Κεφαλονιά μεταμορφώνεται σε ένα κόσμο μαγικό, πολύχρωμο, απελευθερωμένο από το φόβο και την ανισορροπία!

Ώρες λειτουργίας : πρωί 11.00 – 14.00 & βράδυ 19.00 – 22.00
13 – 18 Ιουλίου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
«ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ»
Έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Γεωργακόπουλου

O Ι. Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Απόφοιτος της Academia di Belle Arti (Ακαδημία των καλών τεχνών)Mazeratta, από όπου αποφοίτησε το 2005. Έχει διδάξει ζωγραφική σε Δημοτικά σχολεία, Ιδιωτικές Σχολές και ΤΕΛ. Σπούδασε πιάνο και πήρε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.
Ατομικές Εκθέσεις

1996 Ατομική έκθεση στο XENIA Ναυπάκτου
2005 Ατομική έκθεση στην αίθουσα «Ναυπακτία»
2009 Ατομική έκθεση στην αίθουσα «Εργαστήρι – Έκθεση Ζωγραφικής» στην Πάτρα
Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00

Τετάρτη 14 Ιουλίου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι» , Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη

Η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» είναι μια από τις πρώτες κωμωδίες του Σαίξπηρ και από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Αυτό το καλοκαίρι θα ζωντανέψει πάλι στη σκηνή σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τον ίδιο στο ρόλο του Πετρούκιου και τη Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατερίνας. Με θριαμβευτή τον έρωτα, η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» είναι μια μεγάλη ιστορία ερωτικής εξημέρωσης, αληθινής αγάπης, μια κωμωδία που ο αντικατοπτρισμός της φτάνει στο σήμερα.
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Νάστια Βραχάτη, Νίκη Γαβριηλίδου, Στέλιος Γούτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Χρύσανθος Καγιάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Πατρίκιος Κωστής, Χρήστος Πλαΐνης, Δημήτρης Τσέλιος, Ηλίας Τσιάρας, Σόλωνας Τσούνης

Κυριακή 18 Ιουλίου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
Χορωδία Αργοστολίου
«Η Συναυλία της χρονιάς»

Η Χορωδία μας διοργανώνει την μεγάλη συναυλία του 2010 με πολλά νέα τραγούδια, κυρίως αριέτες με ή χωρίς τη συνοδεία της μαντολινάτας μας.

Είσοδος : 10¤
20 – 28 Ιουλίου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίνας Στελλάτου

H Μαρίνα Στελλάτου γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Είναι απόφοιτος της Α.Σ.Κ.Τ. Αθηνών Σπούδασε ζωγραφική με καθηγητές τους Ι. Βαλαβανίδη και Μ. Μανουσάκη και αποφοίτησε το 2006 με βαθμό άριστα (27). Υποτροφία Erasmus για το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005 στην Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών, Βρυξέλες όπου και αποφοίτησε με άριστα. Παρακολούθσε επίσης τα εργαστήρια Σκηνογραφίας με καθηγητή τον Γ. Ζιάκα και Αγιογραφίας με καθηγητή τον Π. Σάμιο.
Aπόφοιτος Θεολογικής σχολής τμήμα θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

2004 Πινακοθήκη Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος» Κεφαλονιά
2009 Αποικίες Παιχνιδιών, Γκαλερί ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ
2010 Αταξίες Παιχνιδιών, Κεφαλονιά
Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00

Στον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθούν τρία εργαστήρια για τα παιδιά δωρεάν από τη ζωγράφο. Δηλώσεις συμμετοχής από 1 έως 15 Ιουλίου στο τηλέφωνο :697 4289350 καθημερινές 10.00 – 13.00

Τετάρτη 21 Ιουλίου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Mazoo and the zoo» the Musical
Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν… μιούζικαλ!

Οι αγαπημένοι σε όλους Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει.

Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Αρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.

Πέμπτη 22 Ιουλίου

Κήπος Νάπιερ ώρα : 9.00μμ
Το Κουιντέτο νυκτών εγχόρδων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΝΗΣ»  (Mandolino Ι & ΙΙ, Mandola Tenore, Mandolocello, Chitarra) θα παρουσιάσει μια συναυλία με θέμα:

«Το μαντολίνο από την κλασική μουσική… στις επτανησιακές καντάδες»
Στο πρώτο μέρος θα ακουσθούν έργα των συνθετών: Α.VIVALDI, C.MUNIER, A.AMADEΙ, Ν.ΛΑΒΔΑΣ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Αδελφοί Καραβιώτη & ο Γρηγόρης Βλαχούλης θα αποδώσουν επτανησιακές και ειδικότερα Κεφαλονίτικες καντάδες με τη συνοδεία του Κουιντέτου, ερμηνεύοντας τις εξαιρετικές ενορχηστρώσεις των μαέστρων Διονύση Αποστολάτου, Φώτη Αλέπορου και Νικόλαου Τσιλίφη.

Παρασκευή 23 Ιουλίου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ Ώρα 8.30μ.μ
Πολιτιστικός Σύλλογος Επαρχίας Κρανιάς «Ο Μπάλλος»
Παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση με θέμα: «Τριάντα χρόνια Μπάλλος»

Στην καθιερωμένη ετήσια χορευτική του εκδήλωση, ο Σύλλογος με 130 χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, θα παρουσιάσει το τριαντάχρονο πολιτιστικό του οδοιπορικό, με χορούς, τραγούδια και φορεσιές από όλη την Ελλάδα.

Παρασκευή 23 Ιουλίου

Πετρικάτα – Καρδακάτα Ώρα : 19.30
«Εικόνες από το παρελθόν των χωριών μας….» οπτική παρουσίαση
«Στην ανέμη του χορού» χορευτική εκδήλωση
Επιμέλεια : Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

Σάββατο 24 Ιουλίου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
“Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ”
του Αλέκου Σακελάριου σε διασκευή: Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, αυτό το καλοκαίρι τιμάνε τον μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού γέλιου! Τον Αλέκο Σακελλάριο. Ανεβάζουν την θρυλική κωμωδία του «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες από την ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Οι Ρέππας και Παπαθανασίου ανανεώνουν το έργο προσαρμόζοντας το σε μια παρέα νέων ηθοποιών από τους καλύτερους της καινούργιας γενιάς: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Λασκαράκη, Φώτης Σπύρος, Τάσος Αλατζάς. Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλάριου, προσθέτουν την δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Επιστροφή σε μια δεκαετία όπου οι γυναίκες φορούσαν φουρό, οι άντρες λινά κοστούμια και γραβατούλα και ο έρωτας ήταν ένα παιχνίδι με κρυφές ματιές, μυστικά ραντεβού και πονηρά χαμόγελα.

Σάββατο 24 Ιουλίου

Δημοτικό Διαμέρισμα Ζόλων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…

26 Ιουλίου – 1 Αυγούστου

Λαϊκός Πολιτισμός
Η ιδέα: Ένα επταήμερο φολκορικών εκδηλώσεων. Ένα γαϊτανάκι λαϊκής κουλτούρας και παράδοσης, σε γιορτινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα…

Η δημιουργία: Ένα μικρό χωριό από κιόσκια ανάμεσα σε πολύχρωμους κήπους, που θα φιλοξενεί το έργο των πολιτιστικών συλλόγων μας και θα αναδεικνύει αξιόλογα εκθέματα και παραδοσιακά προϊόντα.

Η έκπληξη: Κάθε βραδιά και μία δράση… Μουσική, χορός, θέατρο σκιών, ζωγραφική, παιδικές δραστηριότητες

Δευτέρα 26 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα : 21.00
Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και παρουσίαση του κεφαλλονίτικου λαϊκού παραμυθιού «Σαν το αλάτι» από τη θεατρική ομάδα παιδιών του συλλόγου (προσαρμογή από τη θεατρολόγο Καλλιόπη Λιοσάτου).

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα : 22.30
Πολιτιστικός Σύλλογος Φαρακλάτων «Κυκλώπεια Τείχη»
«Έτσι όπως τα παλιά χρόνια……νοστιμίζουμε το μέλλον!»

Τρίτη 27 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα 21.00
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά……

Ο Αλέξανδρος Μελισσηνός ασχολείται με το Θέατρο Σκιών από την παιδική του ηλικία, όντας βοηθός στο μπερντέ του πατέρα του, Ιάσονα Μελισσηνού. Έχει καταγωγή από τη Ζάκυνθο και μένει στην Κεφαλονιά. Ασχολείται συστηματικά με την αναβίωση παλαιών παραδοσιακών έργων, με κεντρικό ήρωα τον Καραγκιόζη, καθώς και με νέα έργα εμπνευσμένα από την Ελληνική Μυθολογία και λογοτεχνία. Με σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, ανεβάζει παραστάσεις σε σχολεία και παράλληλα έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών ωρα:22.30
Παραδοσιακός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας»

Τετάρτη 28 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου ώρα 20.00
Εικαστικό Εργαστήρι της ΔΕΠΑΨ
13 Χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα παιδιά και τους μεγάλους. Η παρουσία του σε γιορτές και καλοκαίρια είναι πολύ σημαντική. Εφέτος το καλοκαίρι θα δουλέψουμε και πάλι στην πλατεία. Το θέμα μας είναι Κόκκινο – Πράσινο. Δυο χρώματα που δημιουργούν αντίθεση στη ζωγραφική και συγχρόνως συνυπάρχουν σαν συμπληρωματικά χρώματα. Αυτή την ισορροπία θα προσπαθήσουν τα παιδιά να αποδώσουν με διάφορες τεχνικές και θέματα.
Ώρα 21.30 Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας θα παρουσιάσει κεφαλλονίτικες μουσικές και τραγούδια.

Πέμπτη 29 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα : 21.00
Δήμος Πυλαρέων : Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Πυλαρέων και κέρασμα παραδοσιακών εδεσμάτων.
Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα : 22.30
Πολιτιστικός Σύλλογος Σπαρτιών Λειβαθούς «το Σπάρτο»

Παρουσίαση λαϊκών χορών με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Παρασκευή 30 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου
Συναυλία του τμήματος Μαντολινάτας της ΔΕΠΑΨ ώρα 20.30

Το τμήμα Μαντολινάτας της ΔΕΠΑΨ λειτουργεί από το Νοέμβριο του 1996 με σκοπό τη συνέχιση της μουσικής παράδοσης του τόπου μας. Στο τμήμα φοιτούν παιδιά ηλικίας από οκτώ ετών, αλλά και μεγαλύτερα, τα οποία διδάσκονται μουσική, θεωρία και πρακτική σε όργανο, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν την Επτανησιακή μουσική, γνωρίζοντας καλά ένα παραδοσιακό όργανο, όπως είναι το μαντολίνο.
Το τμήμα Μαντολινάτας της ΔΕΠΑΨ Αργοστολίου διδάσκει και διευθύνει ο Διονύσης Παγουλάτος.

Συναυλία της Φιλαρμονικής της ΔΕΠΑΨ ώρα 21.30

H Φιλαρμονική του Δήμου Αργοστολίου πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε καλοκαίρι, αυτή τη φορά όμως ανανεωμένη με καινούργιο πρόγραμμα και δυναμικό, καθώς φέτος μαζί με τους παλιούς, συμμετέχουν και αρκετοί νεαροί μαθητές από το φυτώριο της μπάντας. Θα παρουσιάσει ένα ποικίλο πρόγραμμα από γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες.
Το τμήμα της Φιλαρμονικής της ΔΕΠΑΨ Αργοστολίου διδάσκει και διευθύνει ο αρχιμουσικός Βασίλης Περλικίδης.
Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας «Το Παλιόκαστρο» ώρα 22.30
Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα

Σάββατο 31 Ιουλίου

Δήμος Παλικής: Η τοπική μας κουλτούρα με τα τραγούδια των κανταδόρων από τη Μικτή Χορωδία Παλικής «Τζώρτζης Δελαπόρτας» και τα ακούσματα της φιλαρμονικής Ληξουρίου. Μια εξαιρετική μουσική παρουσίαση πλαισιωμένη από τραταρίσματα και πολύ κέφι.

Kυριακή 1 Αυγούστου

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Ώρα 21:15
Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου
Εκδήλωση μουσικοχορευτική με προβολή του παραδοσιακού κεράσματος με ντόπια γλυκά : «Φίλοι μας καλωσήλθατε»

και Περατζάδα από την Χορωδία Αργοστολίου

Τετάρτη 28 Ιουλίου

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος» Ώρα : 21:15

Καλοκαιρινή Συναυλία των Χορωδιακών Σχημάτων της ΔΕΠΑΨ
Διευθύνει η Φωτεινή Σαμαρά και στο πιάνο η Μαρίνα Μυλωνά.

Παρασκευή 30 Ιουλίου

3η Επτανησιακή Συνάντηση
«Πολιτική ζωή στα Επτάνησα Β′ Επτάνησος Πολιτεία»

Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς, στις 20.30
Διοργάνωση Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου
Σάββατο 31 Ιουλίου
Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Η Θαυμαστή Mπαλωματού» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

με την Κωσταντίνα Μιχαήλ, την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Δημήτρη Αποστόλου καθώς και ένα 10μελή θίασο ηθοποιών του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Μια μαγική κωμωδία του διάσημου θεατρικού συγγραφέα και ποιητή Φ. Γ. Λόρκα, με στοιχεία παραμυθιού και της υποβλητικής Comedia dellΆarte! Μια σάτιρα για την υποκρισία και την ψευτιά της κοινωνίας αλλά και πώς η αγάπη σώζει από κάθε κακοτοπιά στις σχέσεις των ανθρώπων.

Η θαυμαστή μπαλωματού είναι μια νέα κι ωραία γυναίκα παντρεμένη μΆ έναν ηλικιωμένο μπαλωματή παπουτσιών. Η άνιση συνένωση κι ο περίγυρος που την κουτσομπολεύουν, την κάνει να είναι λίγο άγρια και ασυμμάζωχτη στους τρόπους, γιατί πάντα της αγωνίζεται….

Έκθεση Γλυπτικής στο Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς ώρα: 7.30μμ
«Τέχνη στη Φύση»
Διάρκεια έκθεσης : από 31/7/2010 έως 31/8/2010, καθημερινά
Διοργάνωση : Λιάνα Σκουρλή, Αrt-LS Studio Επιμέλεια: Μπία Παπαδοπούλου, Ιστορικός Τέχνης
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 26710.26595
31 Ιουλίου – 7 Αυγούστου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση Ζωγραφικής του Δημοσθένη Μαρουδά
Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00
«Ως Εδώ…» “Enough…”

Ο Δημοσθένης Μαρουδάς σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών του Μοντρεάλ “School of Art and Design of Montreal Museum of Fibe Arts”, έχοντας στο ενεργητικό του, από τη δεκαετία του Ά70, έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις , κυρίως σε Βόρεια Αμερική, Μοντρεάλ και Τορόντο.

Επίσης έχει εκθέσει σε διάφορες πόλεις της Κεφαλονιάς, καθώς και σε πόλεις στης κυρίως Ελλάδας. Στην έκθεση αυτή παρουσιάζει έργα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος, πρόσωπα και τοπία της Κεφαλονιάς. Ο καλλιτέχνης με τον τίτλο της έκθεσης «Ως Εδώ…» πιστεύει ότι φτάσαμε στα όρια. Έτσι λοιπον, προσπαθόντας να δώσει κουράγιο και αισιοδοξία στους συμπολίτες του το κάνει με τον μόνο τρόπο που ξέρει ΧΡΩΜΑ. Έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος .

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Κυριακή 1 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Δαυγάτων ώρα: 9.00μμ
Το Ιόνιο Θέατρο Σκιών παρουσιάζει μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους…

Δευτέρα 2 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Θηναίας ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά…

Τρίτη 3 Αυγούστου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Τρωάδες» του Ευριπίδη
σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα, σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και με τη Λυδία Κονιόρδου στο ρόλο της Εκάβης.Μια από τις πιο δημοφιλείς σωζόμενες τραγωδίες επιλέγεται και παρουσιάζεται με οδηγό τη σκληρή διαχρονικότητά της. Τα δεινά του πολέμου και η συμφορά της προσφυγιάς δεν έχουν εγκαταλείψει την ανθρωπότητα από τον καιρό του τρωικού πολέμου μέχρι σήμερα και, δυστυχώς, δεν γνωρίζουν γεωγραφικά σύνορα. Κάθε εξουσία που ασκείται με αλαζονεία είχε, έχει και θα έχει ολέθριες συνέπειες για τους λαούς. Ο Ευριπίδης, στα 415 π.Χ., επιλέγει να μιλήσει για όλα αυτά μέσα από τη ματιά των αιχμάλωτων γυναικών της Τροίας, που ετοιμάζονται, σκλάβες πια, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να ακολουθήσουν τους νικητές Έλληνες σε μια νέα, άγνωστη πατρίδα. Η οξύτητα της καταγγελίας παράλληλα με τη συγκινητική ποιητική ευαισθησία, αναδεικνύουν το έργο σε ένα από τα αριστουργήματα όχι μόνο του αρχαίου δράματος, μα και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τετάρτη 4 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Διλινάτων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…

Παρασκευή 6 Αυγούστου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο…. Έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Εβελίνα Παπούλια συναντιούνται στη σκηνή σε μια κωμωδία που θα ανατρέψει τα πάντα !Όταν θέλεις κάτι πολύ….. οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις ή μένουν παγερά αδιάφορες αφήνοντάς σε στην τύχη σου;Μία παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα « Ο Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο και από ένα πολύ όμορφο μπουλβαρ του ΄80, το «It Had to Be You».Μία κωμωδία που διερωτάται μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο καθένας μας με τη θέληση του. Ποια είναι τα όρια της θέλησης, του πείσματος , του αναπάντεχου, του αλλοπρόσαλλου. Πόσο απέχει το ταλέντο από την τρέλα; Πόσο κοντά βρίσκεται, άραγε, το σύμπαν για να μπορέσει να μας βοηθήσει;

Παρασκευή 6 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Αγκώνα ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά…

Δευτέρα 9 Αυγούστου Ζόλα Ώρα : 19.30
«Εικόνες από το παρελθόν των χωριών μας….» οπτική παρουσίαση
«Στην ανέμη του χορού» χορευτική εκδήλωση
Επιμέλεια : Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

9 – 13 Αυγούστου

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση ζωγραφικής του Γαλιατσάτου Δημήτρη
Ο Δημήτρης Γαλιατσάτος γεννήθηκε στην Ελλάδα, στο νησί της Κεφαλονιάς. Στα 26 του, μεταφέρεται στη Ρώμη. Εδώ νιώθει να βυθίζεται σε μια οικουμενική ατμόσφαιρα που του ξυπνά μια επιτακτική ανάγκη να αφηγηθεί, διαμέσου των έργων του, δημιούργημα των χεριών του. Ξεκινά, λοιπόν, μια πορεία που τον οδηγεί στην εσωτερική συνένωση των δυο τόπων στους οποίους έζησε και πορεύθηκε: η Ιταλία και η Κεφαλονιά συνδέονται στενά με τον εσωτερικό του κόσμο.

Από το 1988 ζει και εργάζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.

Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00

Τρίτη 10 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Φαρακλάτων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…

Τετάρτη 11 Αυγούστου

Δημοτικό Διαμέρισμα Φάρσων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…

Τετάρτη 11 Αυγούστου

Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ
του Ακη Δήμου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή
Με τη Σοφία Φιλιππίδου
Το «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» είναι ένα έργο για ένα δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας. Ποια είναι η οικογένεια, ποια είναι η δουλειά μας, ποια είναι τα αισθήματά μας, ποια τα οικονομικά μας, ποια είναι η πατρίδα μας, εδώ πρώην Ελλάς. Κυρίως, όμως, είναι ένα έργο για την Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μια χαριτωμένη εκκεντρική αν δεν ήταν τόσο απελπισμένη, κι αν η τρικυμία αυτής της κολασμένης νύχτας δεν την ξέβραζε ναυαγό σΆ έναν κόσμο μια ιδέα αλλιώτικο απΆ αυτόν που είχε στο κεφάλι της. Κέρδισε το θεατρικό βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου του Αθηνοράματος .

Πέμπτη 12 Αυγούστου

Λιθόστρωτο – Κεντρική Πλατεία Ώρα : 21.00
ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ από την Χορωδία Αργοστολίου

13 – 14 Αυγούστου

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Τμήματος της ΔΕΠΑΨ – Τμήμα Ενηλίκων . Υπεύθυνη του τμήματος η ζωγράφος Ελευθερία Βερονίκη.

Τρίτη 17 Αυγούστου
Κήπος Νάπιερ Ώρα : 21.15
Έντεχνο ελληνικό τραγούδι
Λευτέρης και Μελίσσα Μαρκαντωνάτου

Τρίτη 17 Αυγούστου
Δημοτικό Διαμέρισμα Τρωϊαννάτων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…
Τετάρτη 18 Αυγούστου
Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.15μμ
«Σεβάχ ο θαλασσινός»

Ο «ΣΕΒΑΧ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ» και τα ταξίδια του ανήκουν στις ωραιότερες σελίδες του Αραβικού Έπους «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ». Όλη η σοφία της Ανατολής περιγράφεται με συναρπαστικό τρόπο, μέσα από τις περιπέτειες ενός μικρού εμπόρου από τη Βαγδάτη που αγωνίζεται για επιβίωση διασχίζοντας άγνωστες θάλασσες και ανεξερεύνητους Ωκεανούς. Ο πολύπαθος ΣΕΒΑΧ, λογοτεχνική επίδραση του Ομηρικού Οδυσσέα, συμβολίζει τον αιώνιο ταξιδευτή πού θέλει να μάθει και να κατακτήσει τη γνώση .Μία ιστορία μαγική μία καλοτάξιδη ΣΕΒΑΧΟΔΥΣΣΕΙΑ γεμάτη εκπλήξεις, αγωνία, κωμικά απρόοπτα, συγκίνηση και άφθονο γέλιο…Μία θεατρική παράσταση που φιλοδοξεί να σας μείνει αξέχαστη…!

Πρωταγωνιστούν : Κώστας Μπακάλης, Νίκος Δροσάκης, Βασίλης Θεοδωρίδης, Έφη Καραγιάννη, Μαίρη Χρονοπούλου, Δημήτρης Λέκος, Στέφανος Λώλος, Σωτήρης Κηπουρός.

17 – 22 Αυγούστου

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση ζωγραφικής της Ελευθερίας Βερονίκη
Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00
ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

Ο ορθολογισμός και ο νατουραλισμός είναι οι εχθροί της Τέχνης. Η μόνη αληθινή πηγή της, είναι η γεμάτη πάθος φαντασία.
Ένα έργο τέχνης μπορεί να ακολουθήσει τη δική του πορεία εξέλιξης, οδηγούμενο από το υποσυνείδητο του καλλιτέχνη και χωρίς κανένα στοιχείο συνειδητού ελέγχου του ίδιου.

Ο πίνακας έχει τη δική του ζωή. Προσπαθώντας ο καλλιτέχνης να την κάνει να βγει στην επιφάνεια, δημιουργείται μια συναισθηματική φόρτιση του χρώματος και της φόρμας.

Ίσως αυτή η φόρτιση γίνει ορατή ή μπορέσει να αποκρυπτογραφηθεί από το θεατή!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΕΡΟΝΙΚΗ

Πέμπτη 19 Αυγούστου
Στο Πλακόστρωτο Χώρο του Κουτάβου Ώρα: 21.30
“Bad reputation”
Συναυλία από το ροκ συγκρότημα

Παρασκευή 20 Αυγούστου
1ο ROCK FESTIVAL ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Πλακόστρωτος Χώρος Κουτάβου
Ώρα : 21.30

Σάββατο 21 Αυγούστου
Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.30μμ
«ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ» του Κάρλο Γκολντόνι
Η Μιραντολίνα μοναδική κληρονόμος μιας λοκάντας (πανδοχείου), καταφέρνει να διευθύνει με ιδιαίτερη επιτυχία  την επιχείρησή της. Στο πλευρό της υπάρχει πάντα ο Φαμπρίτσιο ένας  καμαριέρης της λοκάντας, ο οποίος προσβλέπει στην – δια του γάμου με τη Μιραντολίνα – οικονομική και κοινωνική ανέλιξή του…..

Παίζουν: Ρένια Λουϊζίδου, Κώστας Κόκλας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Γιαννόπουλος,  Μαριάνθη Φωτάκη , Αγγελος Μπούρας, Αντεια Ολυμπίου, Αντώνης Δημητροκάλης
Συντελεστές: Απόδοση-σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης, Σκηνικό-κοστούμια: Γιώργος Πάτσας, Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου, Κινησιολογική επεξεργασία-χορογραφία:΄Ελενα Γεροδήμου, Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

21 – 22 Αυγούστου
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Aίθουσα Διονυσίου Λαυράγκα
Το Ναυτικό Μουσείο Αργοστολίου σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτικών Μουσείων Ελλάδας και Κύπρου
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
Έκθεση Ζωγραφικής «Ιστιοφόρα Ιονίου» Λάμπρος Γ. Σιμάτος

Κυριακή 22 Αυγούστου
Δημοτικό Διαμέρισμα Κουρουκλάτων ώρα: 9.00μμ
Παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών…

Τρίτη 24 Αυγούστου
Κολώνα της Γέφυρας Δεβοσέτου ώρα 10.00μμ
«Τραγουδώντας στην Πανσέληνο»
Για Τρίτη συνεχή χρονιά η Χορωδία Αργοστολίου διοργανώνει «Βραδιά στην Πανσέληνο» στην Κολώνα της Γέφυρας του Αργοστολιού.
Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

25 – 29 Αυγούστου

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»
Αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος
3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Η Ανοικτή Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς, πιστή στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, παρουσιάζει φέτος ένα πλήθος έργων τέχνης.
Οι τρεις εμπνευστές της εκδήλωσης, με απόλυτη πεποίθηση για τη συμβολή τής Τέχνης στην αισθητική αντίληψη, την επικοινωνία, την καλλιέργεια και την προσέγγιση του ανθρώπου, θέλουν να συμβάλλουν στην πολιτιστική και πνευματική ανάδειξη του τόπου. Με αυτή την έννοια:

O παιδίατρος Βαγγέλης Ευαγγελάτος ζωγραφίζει τον άνθρωπο και απεικονίζει έντεχνα μύχιους πολιτικούς προβληματισμούς.
Η μαθηματικός Τζόγια Καππάτου με την επιμελημένη ζωγραφική της, προσελκύει τα παιδιά και ξυπνά στους μεγαλύτερους παιδικές μνήμες, γυρίζοντας μας  πίσω σε χρόνια ξεγνοιασιάς.

Η οδοντίατρος Σοφία Αράβου-Παπαδάτου στη φετινή της θεματολογία με ζωγραφική και ποίηση, παρουσιάζει τη Γυναίκα στον κόσμο, και τη Μετουσίωση, τη μετατροπή της εσωτερικής μας ενέργειας σε ωφέλιμο έργο.

H Τριλογία φιλοξενεί παράλληλα, πολλούς καλλιτέχνες με τις δημιουργίες τους. Η ΅Eκθεση πλαισιώνεται από την παρουσίαση καλλιτεχνικού κοσμήματος από τον Νίκο Γαρμπή. Θα εκτεθούν επίσης κοσμήματα faux,  γλυπτική χώρου,   ξυλόγλυπτα διακοσμητικά   και χρηστικά ξυλόγλυπτα,   φωτογραφία   κ.α., για μία ολοκληρωμένη αισθητική και πνευματική απόλαυση.

Ώρες λειτουργίας : πρωί 10.00 – 13.30 & βράδυ 20.00 – 23.00
Κυριακή 29 Αυγούστου

Συναυλία της «Ορχήστρας των Χρωμάτων» στο Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ίδρυμα Φωκά- Κοσμετάτου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 26710.26595
Δευτέρα 30 Αυγούστου
Κήπος Νάπιερ ώρα : 9.00μμ

Οι Αδελφοί Καραβιώτη με το εξαμελές μουσικό τους συγκρότημα «Μελωδίες & Ηχοχρώματα», θα παρουσιάσουν μια συναυλία με θέμα:
«Από την καντάδα του χθες… στο τραγούδι του σήμερα»
Σας προσκαλούμε στο μουσικό μας ταξίδι από την Κεφαλονίτικη και Επτανησιακή καντάδα, μέχρι τα σημερινά αγαπημένα μας τραγούδια…
Συμμετέχουν: Γρηγόρης Βλαχούλης: πιάνο – τραγούδι, Θεόδουλος Παρασκευαΐδης: μπουζούκι, Γιώργος Γουμενάκης & Αγγελος Μουρελάτος: Μαντολίνα

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ & ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ – ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ
Παραδοσιακό Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΘΗΝΑΙΑΣ-ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΑΤΑ
Παραδοσιακό Πανηγύρι Αγίου Παντελεήμονα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΑΥΓΑΤΩΝ
Ετήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι του Σωτήρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΦΑΡΣΩΝ
Ετήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Πλατεία του Αγίου Χριστοφόρου
Διοργανωτές : Σύλλογος « ο Φάρος» Φάρσα
Σύλλογος «ο Αγιος Χριστόφορος» Πειραιάς

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ
«Γιορτή της Μουσταλευριάς»
Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα , Αναβίωση Πατήματος Σταφυλιού και Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών

ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Παραδοσιακό Πανηγύρι της Παναγίας της Λάμιας

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Πρόεδρος: Βίκτωρ Ρουχωτάς,
Δημοτικός Σύμβουλος
Αντιπρόεδρος: Ζέφη Τσοκαναρίδου
Μέλη: Κοψαχείλης Παναγής,
Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος
Βανδώρος Παναγής,
Δημοτικός Σύμβουλος
Μπενετάτος Αγγελος
Μενεγάτος Διονύσης
Μπενετάτου Ελένη
Μπεκατώρου Βαρβάρα
Παπαναστασάτου Ευαγγελία
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Πάνος Βαρδάκος

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κατάθεση στεφάνων στο Ιταλικό Μνημείο της Μεραρχίας Acqui [27.09.2022]
27 Σεπτεμβρίου 2022

Κατάθεση στεφάνων στο Ιταλικό Μνημείο της Μεραρχίας Acqui [27.09.2022]

Σήμερα το πρωί τέθηκε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμή των αξιωματικών και στρατιωτών της Ιταλίας …
Έρχεται το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022 στο Αργοστόλι
27 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022 στο Αργοστόλι

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στην πλατεία Παναγή Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα πραγματοπ…
Πρόγραμμα Erasmus με θέμα «Risk Impact Zone Environment» στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου
26 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόγραμμα Erasmus με θέμα «Risk Impact Zone Environment» στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου

Σήμερα το πρωί το 2ο Λύκειο Αργοστολίου υποδέχτηκε, εκπαιδευτικούς και μαθητές των συνεργαζόμενω…
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σάμης διοργανώνει ημέρα δράσης «STREETWORK» στην Αγία Ευφημία
26 Σεπτεμβρίου 2022

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σάμης διοργανώνει ημέρα δράσης «STREETWORK» στην Αγία Ευφημία

Ημέρα Τετάρτη 28.09.2022 και ώρα 11.00 π.μ., το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Σάμης,θα βρίσκεται σ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»
21 Σεπτεμβρίου 2022

Εμπόριο πέτρας & οικοδομικών υλικών «Konesha H. Hashan»

H επιχείρηση του Κonesha H. Hashan, παρέχει: λιθοδομή, εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών. Υ…
Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022
10 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα συλλογή στρωμάτων Candia – Προσφορές Σεπτέμβριος 2022

Ανακάλυψε τις νέες συλλογές στρωμάτων Candia με έκπτωση έως 40% The I…
Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»
6 Σεπτεμβρίου 2022

Απογευματινός καφές στο «19_61 coffe n’ more»

H ομάδα του kefalonitis επισκέφθηκε το κατάστημα «19_61 coffe n’ more » για έναν απογευματινό κ…
Στο βιβλιοπωλείο «Κύβος» θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την νέα σχολική χρονιά
1 Σεπτεμβρίου 2022

Στο βιβλιοπωλείο «Κύβος» θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την νέα σχολική χρονιά

Το βιβλιοπωλείο «Κύβος» καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με μία μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα σ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
KEFALONITIS Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά

Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

dial.design