Skip to main content
Vemily «Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό»
Vemily «Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό»
Vemily «Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό»
Vemily «Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό»
15 Νοεμβρίου 2019

Vemily «Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό»

Η Έμιλυ Βιβλάκη ή αλλιώς Vemily, όπως είναι το καλλιτεχνικό της και τη γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους ανθρώπους και έχει μια αξιοθαύμαστη πορεία έως τώρα στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

Και όταν αναφέρω το “παράδειγμα προς μίμηση”, εννοώ ότι η πορεία της αν και είναι huge, για το μικρό χρονικό διάστημα που συζητιέται και το όνομά της να παίζει πολύ στον κόσμο των social media, αλλά και από στόμα σε στόμα με τα τρομερά προσεγμένα covers που έχει κάνει έως τώρα, η ίδια πατάει γερά στα πόδια της, κάνει σταθερά βήματα, και μένει στις αξίες και τα ιδανικά της και όλο αυτό που ζει, δεν την έχει αλλάξει καθόλου.

Ταπεινή, χαρούμενη, με ωραίο λόγο και συγκροτημένη σκέψη, που παράλληλα μένει κι ένα κορίτσι της ηλικία της.

Η Vemily, λοιπόν, είναι μια περίπτωση που αξίζει να προσέξει κανείς. Ένα χαρισματικό παιδί σίγουρα, με πολλά όνειρα τα οποία θέλει να κάνει πραγματικότητα και καθώς συζητάμε, φαίνεται αμέσως ότι έχει όλα τα φόντα για να τα κάνει πράξη.

Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Συνέντευξη | Τζημίκα Ηρώ

Vemily! Χαίρομαι που βρισκόμαστε γι’αυτή τη συνέντευξη… Πώς είσαι θέλω να μου πεις και πώς περνάς τώρα που βρίσκεσαι στην Αθήνα για λίγες μέρες. Γιατί γνωρίζω ότι μένεις στην Πάτρα και σπουδάζεις εκεί…

Ηρώ, χαίρομαι και εγώ που βρίσκομαι μαζί σου και θα κάνουμε αυτή την ωραία κουβέντα! Και ναι, σπουδάζω στην Πάτρα και είμαι στο τμήμα του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, όμως, τον τελευταίο καιρό έρχομαι πολύ συχνά στην Αθήνα, γιατί κι η δουλειά μου είναι εδώ, αλλά υπάρχουν και πολλές υποχρεώσεις. Σκέφτομαι, όμως, να εγκατασταθώ μόνιμα πλέον… Την αγαπώ πολύ, παρόλο που κατάγομαι από την Κεφαλονιά και έχω μεγαλώσει  εκεί. Και όπως και να το κάνεις είναι διαφορετικά στην επαρχία σε σύγκριση με την Αθήνα.

Τι είναι αυτό που θα μου έλεγες ότι σου βγάζει η Αθήνα; Τι σου κολλάει περισσότερο στο χαρακτήρα σου;

Γενικά μου αρέσει να ζω σε γρήγορους ρυθμούς. Δεν με φοβίζει. Κι αυτό είναι κάτι που έχει η Αθήνα. Η τρέλα, η κίνηση… Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην είμαι παραγωγική έστω και για λίγο. Έχει συνέχεια πράγματα να κάνεις. Έχει ουσιαστικά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ελλάδα. Επίσης, έχω και τους φίλους μου που μένουν εδώ, οπότε ένας λόγος παραπάνω! Έχω κάνει τον κύκλο μου! (γέλια)

Μου είπες ότι μεγάλωσες στην Κεφαλονιά. Πρέπει να είναι υπέροχα…

Ναι, έχω μεγαλώσει εκεί και δεν την αλλάζω με τίποτα. Τη θεωρώ το πιο όμορφο μέρος στη γη και πάντα, όπου και να είμαι, θέλω να γυρνάω, έστω και για λίγο. Πιστεύω ότι όποιος έχει μεγαλώσει σε επαρχία, σκληραγωγείται, μαθαίνει καλύτερα την κοινωνία, γίνεται πιο δυνατός, πιο έτοιμος. Άλλους τους φοβίζει το να γυρίσουν πίσω, εμένα μου αρέσει.

Νομίζω εκτιμούμε παραπάνω τον τόπο μας, όταν φύγουμε από αυτόν και σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος τελικά…

Έτσι ακριβώς. Έχει άλλη αξία!

Υπάρχουν πράγματα που σε χαλάνε είτε στην Κεφαλονιά, είτε στην Αθήνα;

Είναι τα δύο άκρα. Δεν συγκρίνονται, αλλά υπάρχουν και καλά και άσχημα. Δεν θα άλλαζα κάτι σε καμία από τις δύο. Απλώς στην Κεφαλονιά, τώρα που το σκέφτομαι, επειδή είναι μια πιο κλειστή κοινωνία και ό,τι κάνεις μαθαίνεται πριν το κάνεις, είναι λίγο άσχημο. Πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία να δεχτείς τις “συνέπειες”, ενώ στην Αθήνα όλοι κοιτάνε τη δουλειά τους και δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Όπως είπαμε οι ρυθμοί ζωής είναι εντελώς διαφορετικοί. Είμαι λίγο παραδοσιακή, αλλά όχι τόσο πολύ! (γέλια) Εντάσσονται βέβαια στα πλαίσια μιας κοινωνίας και η κριτική κι ο σχολιασμός, αλλά δεν θα έπρεπε να γίνονται σε τέτοιο βαθμό!

Πολύ ωραία μου τα λες, όμως θα αλλάξουμε θέμα και θα πάμε στη μουσική! Ασχολείσαι από μικρή με αυτή. Τελικά το μικρόβιο το έχεις από μικρός ή όχι;

Κοίτα, το ταλέντο το καλλιτεχνικό, είτε λέγεται τραγούδι, είτε υποκριτική, είτε ζωγραφική, πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο είναι έμφυτο. Όπως εγώ ξαφνικά στα 19 μου δεν μπορώ να τρέξω μαραθώνιο, δεν το ‘χω ως άνθρωπος δηλαδή, ούτε έχω και τις αντοχές, έτσι και κάποιος άλλος δεν μπορεί να ξυπνήσει μια μέρα και να πει «θα γίνω η Rihanna» (γέλια) Είναι έμφυτο, παίζουν ρόλο και τα ερεθίσματα που παίρνεις από μικρός και όλα αυτά θα βγουν πάνω στη μουσική, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όχι όμως ότι δεν καλλιεργείται κιόλας, αν έχεις μια καλή φωνή. Μπορείς να το εξελίξεις.

Όλη σου η μουσική πορεία έγινε σύντομα και ξαφνικά σε έμαθε πολύς κόσμος… Πρώτα το The Voice, αλλά η μεγαλύτερη ώθηση πιστεύω ήταν τα video που ανέβασες στο κανάλι σου στο YouTube. Πώς πήρες την απόφαση να το κάνεις; Υπάρχει τόση πληροφορία εκεί που λαμβάνουμε καθημερινά… Δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς!

Το τραγούδι είναι το όνειρό μου. Δεν ήθελα να έρθει η στιγμή που θα πω “κοίτα, έφτασα σε μια ηλικία και δεν έκανα τίποτα γι’αυτό. Δεν το πραγματοποίησα. Είναι αργά τώρα”. Από μικρή σκεφτόμουν τρόπους ώστε να το εξελίξω και να αναγνωριστεί η δουλειά μου. Το Youtube είναι ένα πολύ καλό μέσο για να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει σχέση με το χώρο και το θέλει πολύ. Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, ώστε να ξεκινήσω μόνη μου, αλλά καθαρά στοχευμένα και στρατηγικά. Ήθελα να δείξω τη δουλειά μου στον κόσμο, είτε με αρνητικά σχόλια, είτε με θετικά, αλλά χαίρομαι πολύ που άρεσε και υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Καθώς μιλάμε, διακρίνω ότι ξέρεις πολύ καλά τι σου συμβαίνει, αλλά παραμένεις ήπιων τόνων, ξέρεις, είσαι ήρεμη, προσεγμένη και αληθινή σε αυτά που λες. Φαίνεται ότι ζεις τη στιγμή βασικά. Σε νοιάζει το τώρα και όχι το μετά.

Αντι-σταρ! (γέλια) Από πάντα το έλεγα, ότι αν ποτέ καταφέρω κάτι, θα ήθελα να το κρατήσω όσο μπορώ σε χαμηλούς τόνους και να υπάρχει διακριτικότητα γύρω από αυτό. Είμαι περήφανη για ό,τι έχω κάνει και ό,τι άλλο μου επιφυλάσσει το μέλλον, που καλώς να έρθει! Όσο μπορώ όμως προσπαθώ να είμαι αυτό ακριβώς, διακριτική και θέλω να αφήνω τον κόσμο να σχολιάζει με αλήθεια τη δουλειά μου.

Είσαι έτσι κι ως άνθρωπος, διακριτικός;

Αρκετά. Κι όσο μεγαλώνω ακόμα πιο πολύ. Επιλέγω πιο ήσυχα μέρη να βγω, να κάνω άλλου είδους πράγματα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι δεν είμαι αρκετή κοινωνική. Όχι όμως αυτό το τόσο “loud”! Δεν θέλω να φαίνομαι παντού… Πιο κουλ! (γέλια)

Τι άλλο είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει; Αν και δεν είναι καλό να μιλάμε για εμάς, θα ήθελα να μου πεις μερικά πράγματα…

Σίγουρα αυτό, το ότι είμαι χαμηλών τόνων, είμαι αρκετά ευγενική και υπομονετική. Τώρα όμως υπάρχουν και τα αρνητικά και είναι πολλά! (γέλια) Να’μαστε καλά! (γέλια) Πλάκα κάνω, αλλά θα έλεγα στα αρνητικά μου ότι είμαι πολύ μοναχική.

Και έρχεται η ώρα να μου πεις τα πάντα για το ολοκαίνουργιο τραγούδι σου με τίτλο “Ψέμα” που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ακριβώς το single “Ψέμα” κυκλοφόρησε από την Panik Records σε συνεργασία με τη VitaminMusic. Είχα γνωρίσει τον Αργύρη  (Rg) που είχαμε γράψει μαζί τους στίχους, ο οποίος στη συνέχεια με σύστησε σε έναν παραγωγό δικό του. Αρχίσαμε να γράφουμε στο στούντιο, κάναμε παρέα και κάποια μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο παραγωγός και μου λέει ότι έχουν ένα καταπληκτικό beat για μένα και να περάσω από εκεί να το ακούσω. Πήγα και μου άρεσε πάρα πολύ και το γράψαμε. Στη συνέχεια με δική μας πρωτοβουλία το στείλαμε στην Panik και το ενέκρινε! Προχώρησε, κάναμε και ένα υπέροχο videoclip σε σκηνοθεσία του Κώστα Γρηγορακάκη!

Το καταλαβαίνεις ότι σιγά, σιγά μπαίνεις στα βαθιά, με το “καλημέρα” που λέμε…Το να μπεις στη δισκογραφία, να είσαι σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία, να κάνεις τόσα πράγματα και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το ξεκινήμά σου…

(γέλια) Η αλήθεια είναι ότι και με φοβίζει, αλλά περισσότερο με ενθουσιάζει. Με φοβίζει όμως από την άποψη ότι είμαι μικρή στην ηλικία και ένας τέτοιος χώρος χρειάζεται ένα ώριμο μυαλό και πρέπει να παίρνεις εξίσου ώριμες αποφάσεις… Τα φώτα είναι φώτα… Εμένα με ενδιαφέρει να με ακούν, όχι να με βλέπουν. Προτιμώ ο κόσμος να ασχολείται με τη δουλειά μου καθαρά.

Πάντως θεωρώ ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και σε έχω “κόψει” πολύ συγκροτημένη! 

Τα λέω καλά; (γέλια) Τα έκανα πρόβα από πριν! (γέλια)

(γέλια) Παρόλα αυτά μιλάνε και τα νούμερα στα socialmedia σου! Δεν θα έλεγα ότι σου ταιριάζει αυτός ο όρος, της “influencer”, αλλά από όσα έχω δει, πολλά νέα παιδιά ταυτίζονται μαζί σου, σου στέλνουν μηνύματα για να τους πεις τι έχεις κάνει και πώς το έχεις κάνει… Θα λέγαμε είναι μια καλή επιρροή… 

Δεν κατάλαβα ποτέ και πιστεύω ότι δεν θα καταλάβω και ποτέ αυτόν τον όρο! (γέλια) Και το “επάγγελμα” της influencer. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να χαρακτηριστώ κάπως έτσι, αλλά πιθανόν να επηρεάζω μια μικρή μερίδα κόσμου. Είναι σίγουρα υπέρ μου, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά μου. Όταν δηλαδή μου στέλνουν και κορίτσια και αγόρια και θέλουν κάποιες συμβουλές, γιατί θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με τη δική μου πορεία. Εγώ κάνω πάντως αυτό που κάνω και όποιος θέλει ακολουθεί! Θα δεχτώ μόνο έναν τέτοιον όρο αν έχει να κάνει έτσι όπως το έθεσες! (γέλια)

(γέλια) Deal, λοιπόν! Τι χρειάζεται να έχει ένας νέος καλλιτέχνης για σένα ώστε να κάνει κάποια πράγματα στο χώρο αυτό; 

Σίγουρα το πακέτο της εικόνας, της προσωπικότητας και του ταλέντου είναι το επιθυμητό. Αλλά σε αυτή τη ζωή δεν γεννιόμαστε τέλειοι, πιστεύω ότι αρκεί το ταλέντο, αρκεί η όρεξη για δουλειά και σίγουρα μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Να προσέχει δηλαδή από μόνος του την εικόνα του. Επίσης ο κόσμος θα καταλάβει αν αγαπάς και έχεις μεράκι γι’ αυτό που κάνεις. Αυτό φαίνεται πρώτα από όλα. Το ψεύτικο και το επιφανειακό δεν κρύβεται. Ό,τι δεν χρειάζεται φαίνεται!

Μιλάμε για χαρακτηριστικά ανθρώπων, οπότε θα το πάω σε άλλο επίπεδο και θέλω να μου πεις αν τελικά οι σχέσεις έχουν γίνει επιφανειακές στις μέρες μας… Γιατί έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Πιστεύω ότι είμαι σε μια γενιά που έχουμε μεγαλώσει, καλώς η κακώς, μέσα στο social media. Επίσης τα έχουμε όλα έτοιμα. Δεν έχουμε ζήσει πόλεμο, φτώχεια… Έχουμε την τεχνολογία στα χέρια μας, κάτι που παλιότερα κάποιος δεν θα μπορούσε ούτε να το φανταστεί, πόσο μάλλον να τα θεωρήσει δεδομένα. Η τεχνολογική «έκρηξη» μας έχει κάνει να μένουμε στη γωνίτσα μας, λίγο απόμακρους, να βαριόμαστε. Όσον αφορά το επιφανειακοί, θα μπορούσε, γιατί όταν τα social γίνονται η προέκταση του χεριού μας, είναι φυσικό κι επόμενο! Αλλά θεωρώ ότι όσο μεγαλώνουμε και μιλάω και για τη δική μου γενιά, καταλαβαίνουμε περισσότερα και ζούμε και εκτός των social media ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω…

Πριν συνεχίσουμε αυτή την ενδιαφέρουσα κουβέντα, θα ήθελα να μιλήσουμε και το βήμα που έκανες στη μεταγλώττιση με το να δανείσεις τη φωνή σου στο ToyStory 4!

Όταν είχα κάνει τα πρώτα μου covers, έβλεπα κάποια σχόλια, που έλεγαν ότι θα ταίριαζε η φωνή μου, επειδή είναι λεπτή, στο να δανείσω τη φωνή μου σε κάποιο παιδικό. Τυχαία όμως προέκυψε η πρόταση από τη Disney. Εννοείται ότι δέχτηκε αμέσως και είναι μια εμπειρία που μπορεί να είναι για μια και μοναδική φορά στη ζωή σου! Πόσο μάλλον για μένα που δεν είμαι ηθοποιός. Ενθουσιάστηκα πολύ, απαιτητικό αρκετά, δεν χρειάστηκε να αλλάξω τη φωνή μου και παρέμεινε ίδια και το έκανα μέσα σε 45 λεπτά! Είναι πάντως μεγάλη μου τιμή που υπήρξα μέρος στο «ToyStory»!

Έχεις αγαπημένο παιδικό ή κάποια αγαπημένη ταινία;

Μου αρέσουν τα παιδικά, αλλά δεν έβλεπα πολύ, ούτε όταν ήμουν μικρότερη. Αγαπημένη ταινία όμως έχω και θα σου την πω. Είναι το “American History X”. Μου αρέσει που έχει έναν αληθινό χαρακτήρα και που πραγματεύεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και στην πορεία προκύπτουν και άλλα. Τρομερή και με νόημα.

Και για να περάσουμε στο κλείσιμο της συζήτησής μας, είχαμε αφήσει στη μέση αυτό που λέγαμε για τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Τι σε χαλάει πάνω σε αυτό; 

Αυτό που με στεναχωρεί και μου έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι το εξής: Βλέπεις στην Ελλάδα ότι υπάρχουν τόσο ωραία κορίτσια και τόσο ωραία αγόρια, δεν τους λείπει τίποτα, τους έχει προικίσει η φύση με όλα τα καλά, αλλά με το που ανοίξουν το στόμα τους, λες από μέσα σου “ρε γαμώτο”! (γέλια) Κρίμα δεν είναι; Αυτό με στεναχωρεί και με ξενερώνει αρκετά στους ανθρώπους. Όπως και η δηθενιά. Η απλότητα στον άνθρωπο είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Απλότητα και ταπεινότητα.

Θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δεν σου έχει φερθεί σωστά; Όπως για παράδειγμα να σου πει ένα πολύ μεγάλο ψέμα…

Δεν ξέρω αν είμαι τυχερή ή άτυχη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι από τις σχέσεις μου έχω πληγωθεί ιδιαίτερα. Δεν έχει τύχει να μου πει κάποιος κάτι τόσο άσχημα ή ένα μεγάλο ψέμα. Πιστεύω όμως ότι θα έδινα ευκαιρία. Αν ο άλλος έχει μετανιώσει πραγματικά, γιατί όχι. Άνθρωποι είμαστε όλοι και λάθη κάνουμε.

Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο;

Όχι. Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι θέμα τύχης. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, πρέπει εσύ να πας σε αυτό κι όχι να περιμένεις να έρθει αυτό σε εσένα. Να το σπρώξεις. Οι ευκαιρίες στη ζωή μας είναι πολλές. Αρκεί απλά να έχεις τη θέληση, το μυαλό να τις αρπάξεις. Πρέπει να το κυνηγάς ό,τι κι αν κάνεις.

Κλείνοντας να μου πεις τα επόμενα σου σχέδια και να δώσεις μια υπέροχη ευχή για όλους τους νέους που θα σε διαβάσουν! 

Να περιμένετε σίγουρα πολλά covers στο κανάλι μου στο Youtube. Θα προσπαθήσω δηλαδή να «ανεβάζω» videos πιο συχνά. Στο άμεσο μέλλον σίγουρα και καινούργια τραγούδια, αλλά και συνεργασίες. Να είμαστε καλά και όλα θα έρθουν! Κι εύχομαι σε όλους ό,τι εύχομαι σε εμένα. Καλά μυαλά, αυτογνωσία, δηλαδή να γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και μέχρι που μπορούν να φτάσουν και να μη προσπαθούν τα πέντε πολύ γρήγορα να τα κάνουν δέκα. Ας κάνουν δηλαδή πέντε βήματα, αλλά ας είναι καλά! Αυτό εύχομαι!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Κι εγώ ευχαριστώ!

Πηγή: https://www.hit-channel.com/synenteyxi-vemily/172233?fbclid=IwAR1Myby1lMpy6tmXFAp4IpH6hAWW6JodtTnY1wjvmy0_VpKrBN-pQrKyNEs

 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΡΧΕΙΟ

Σάββατο βράδυ @ MY WAY CLUB [28.12.2019]

Ακόμη ένα Σαββατόβραδο γέμισε το My Way από κόσμο γεμάτο κέφι και τρελή διάθεση για χορό! Ρίξτε μ…

«ΤΟ ΣΠΑΡΤΟ» σας προσκαλεί σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Σπαρτιά

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα…

Μια θύμηση για τον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο και λαμπρό επιστήμονα π. Γεώργιο Μεταλληνό

γράφει ο Σωτ. Γαλανός Τα ακόλουθα λόγια της γραφή μου ας είναι από καρδιάς για τον αγαπητό μας σ’…

Νίκη επί του Προμηθέα ΄14 στην Πάτρα και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για τους Εφήβους του Α. Σ. Κεφαλονιά

Ο Α.Σ. Κεφαλονιά μπορεί να περηφανεύεται για άλλη μια χρονιά για την πρόοδο των αναπτυξιακών…

Λύκειο Ελληνίδων – Το στόλισμα της «Αγιοβασιλίτσας»

Σε κλίμα ευφρόσυνο, με πολλά παραδοσιακά κεράσματα και ευχές, πραγματοποιήθηκε , 29 Δεκέμβρη…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

8 Δεκεμβρίου 2023

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Αργοστόλι [08.12.2023]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Βαλλιάνου και μαζί…
8 Δεκεμβρίου 2023

Πρόσκληση στο άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Αγίων Πάντων 10 Δεκεμβρίου

Διαδημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμων Κεφαλονιάς
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Φόρεσε τα γιορτινά του το κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι
6 Δεκεμβρίου 2023

Φόρεσε τα γιορτινά του το κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι

Μύρισαν Χριστούγεννα στο κατάστημα Loukoumania στο Αργοστόλι. Με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολι…
Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας
28 Νοεμβρίου 2023

Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας

Στο κρεοπωλείο «Σταθάτου» θα βρείτε στη διάθεση σας φρέσκα λαχανικά, τυριά δίκη τους παραγωγής κ…
Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]
28 Νοεμβρίου 2023

Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, επισκεφθήκαμε τον φούρνο «Τρίτη Γενιά» να θαυμάσουμε τις εξαιρετικέ…
Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]
25 Νοεμβρίου 2023

Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]

Ο φακός του kefalonitis έκανε την εμφάνιση του το βράδυ της Παρασκευής στη νέα ταβέρνα-μεζεδοπωλ…
 • YOU
 • YOU
 • YOU
 • YOU