Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
![Θυρανοίξια για το παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου @Ραζάτα [29.10.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/84/SS307942-8488f189.jpeg)
![Θυρανοίξια για το παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου @Ραζάτα [29.10.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/a6/SS307942-a6032be9.jpeg)
Θυρανοίξια για το παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου @Ραζάτα [29.10.2023]
Την Κυριακή 29/10 πραγματοποιήθηκαν τα θυρανόιξια για το παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στα Ραζάτα της Οικογενείας Κωνσταντίνου & Διονυσίας Γαλιατσάτου.
Πρόκειται για ένα πανέμορφο παρεκκλήσι, το οποίο δημιουργήθηκε από την οικογένεια Γαλιατσάτου και που γιορτάζει του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.
Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος παρουσία και αρκετών άλλων ιερέων.
Μετά το πέρας της τελετής δόθηκε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.
Συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία και ευχόμαστε πάντα να γιορτάζετε χαρές σε αυτό το όμορφο εκκλησάκι.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σεμινάριο ανθοδετικής πραγματοποιήθηκε στο ανθοπωλείο «Bosonis»
Στα Διβαράτα θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ «RUINS» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»: Σεμινάριο παραδοσιακών χορών
Το Εστιατόριο – Μεζεδοπωλείο Mezzo ανοίγει τις πόρτες του
Yπερίων: Εκδήλωση με θέμα ” Εθελοντισμός και Αναπηρία”
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σεμινάριο ανθοδετικής πραγματοποιήθηκε στο ανθοπωλείο «Bosonis»
Στα Διβαράτα θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ «RUINS» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»: Σεμινάριο παραδοσιακών χορών
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο κρεοπωλείο της «Ευφροσύνης Σταθάτου» θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για την κουζίνα σας
![Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/ad/SS303174-adb4e6d9.jpeg)
Μύρισαν Χριστούγεννα στον φούρνο «Τρίτη Γενιά» [28.11.2023]
![Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]](/wp-content/themes/yootheme/cache/95/SS302487-95d385d5.jpeg)
Βραδιά με live μουσική « Το Λιοτρίβι όπως παλιά» [24.11.2023]
