Με μεγάλο κέφι και χορούς πραγματοποιήθηκε χθες το πανηγύρι που Προφήτη Ηλία στις Αγραπιδιές των Φραγκάτων.
Μετά τον εσπερινό στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία ακολούθησε γλέντι στον προαύλιο χώρο της, με ζωντανή μουσική και με άφθονο χορό, φαγητό, ποτό και γέλιο.
Το πανηγύρι διοργάνωσε ο Καλλιτεχνικός χορευτικός και παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»
Ο φακός του Kefalonitis βρέθηκε στο πανηγύρι και σας προσφέρει φωτογραφικό υλικό και βίντεο με αποσπάσματα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.