Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση των Kefaloniawinemakers. Εκεί παραβρέθηκαν τα έξι οινοποιεία της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα : Gentilini winery, Haritatos Vineyard, Orealios gaea, Petrakopoulos wines, Sarris winery, Sclavos wines.
Πλήθος επισκεπτών κατοίκων του νησιού και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους οινοποιούς και να γνωρίσουν το κρασί της Κεφαλονιάς καλύτερα, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.
Μαζί με την δοκιμή των οίνων υπήρχαν και εδέσματα από το catering Στατέρης, τα τυροκομεία Γιαννάκη και Γαλιατσάτου.
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.