Skip to main content
Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX
Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX
Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX
Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX
6 Μαΐου 2024

Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα σειρά αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα που να επενδύσετε το χρόνο σας; Τότε να σας πούμε ότι σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε 5 ξένες πλήρεις τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το ERTFLIX. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ERTFLIX είναι μια ελληνική streaming πλατφόρμα που εκτός από κανάλια όπως η ΕΡΤ, περιέχει σειρές και ταινίες. Μάλιστα, οι περισσότερες τηλεοράσεις σήμερα έχουν προ-εγκατεστημένη την εφαρμογή του ERTFLIX, ενώ υπάρχει διαθέσιμη η πλατφόρμα σε όλες τις mobile συσκευές, αλλά και στο web. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από το ERTFLIX δε χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό αν δεν θέλετε. Ακολουθεί η λίστα με 5 πλήρεις σειρές (έχουν τελειώσει και υπάρχουν όλα τα επεισόδια) στο ERTFLIX:

Hannibal | 3 Σεζόν | 8.5 στο IMDB

Κι όμως, στο ERTFLIX θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και τους τρείς κύκλους της βραβευμένης δραματικής σειράς τρόμου, Hannibal, του Bryan Fuller με πρωταγωνιστή τον Mads Mikkelsen. Η πλοκή αναφέρει: Πριν από τη Σιωπή των Αμνών, πριν από τον Κόκκινο Δράκο, ο Hannibal Lecter ήταν ένας πετυχημένος ψυχίατρος στις υπηρεσίες του FBI. Καθήκον του: Να βοηθήσει έναν ασυνήθιστα χαρισματικό ερευνητή, τον Will Graham, να λύσει μια σειρά από υποθέσεις δολοφονιών. Ο Will διαθέτει ενσυναίσθηση και καταφέρνει να μπει στο μυαλό των δολοφόνων ενώ θα αποκτήσει μια στενή σχέση με τον Hannibal, σκοπός του οποίου είναι όχι μόνο να εξετάσει το ψυχολογικό προφίλ του Will αλλά και να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια με το FBI. Παίζουν επίσης οι Hugh Dancy, Caroline Dhavernas, Laurence Fishburne, Scott Thompson, Aaron Abrams, Gillian Anderson, Hettienne Park, Kacey Rohl και Lara Jean Chorostecki.

Killing Eve | 4 Σεζόν | 8.1 στο IMDB

Το Killing Eve είναι ίσως από τις καλύτερες ξένες σειρές που θα βρείτε τώρα στο ERTFLIX, καθώς πρόκειται για ένα project που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε. Είναι μια βραβευμένη σειρά με τέσσερις σεζόν που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι επικεντρώνεται σε δύο γυναίκες. Πλοκή: Βραβευμένη σειρά, 4 κύκλων, βασισμένη στα μυθιστορήματα του Λιούκ Τζένινγκς που επικεντρώνεται σε δυο γυναίκες. Η Ιβ μια γυναίκα πανέξυπνη, αξιωματικός ασφαλείας της ΜΙ5 που η δουλειά του γραφείου δεν εκπληρώνει το όνειρό της να γίνει κατάσκοπος. Η Βιλανέρ είναι μια δαιμόνια, ταλαντούχα δολοφόνος που λατρεύει την πολυτέλεια που της προσφέρει η βίαιη δουλειά της. Η σειρά ξεπερνά τα όρια του θρίλερ κατασκοπείας, καθώς δυο πανέξυπνες γυναίκες που έχουν εμμονή η μια για την άλλη βρίσκονται αντιμέτωπες και παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Παίζουν οι Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell, Sean Delaney και άλλοι.

The Night Manager | 1 Σεζόν | 8 στο IMDB

Το The Night Manager έχει επίσης πολλά γνωστά πρόσωπα του Χόλιγουντ και είναι μια μίνι σειρά των 8 επεισοδίων. Πλοκή: Στο Κάιρο, στο απόγειο της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζόναθαν Πάιν, δέχεται έκκληση για βοήθεια από την όμορφη Σόφι Άλεκαν. Ως ερωμένη του ισχυρού αλλά και επικίνδυνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, η Σόφι έχει στοιχεία για μια συμφωνία όπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταστολή της λαϊκής εξέγερσης. Αναγκασμένος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, ο Πάιν έρχεται σε επαφή με έναν φίλο του στη Βρετανική Πρεσβεία. Οι πράξεις του, όμως, τον παρασύρουν, άθελά του, στον τρομακτικό κόσμο του αδίστακτου εμπόρου όπλων Ρίτσαρντ Ρόπερ. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Elizabeth Debicki, Olivia Colman, Alistair Petrie, Tom Hollander και άλλοι.

Without Sin | 1 Σεζόν | 6.7 στο IMDB

Το Without Sin είναι μία μίνι σειρά μυστηρίου που έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και απευθύνεται σε εκείνους που λατρεύουν τα δράματα και τα θρίλερ. Πλοκή: Ένα θρίλερ σε τέσσερα μέρη που ερευνά τη σχέση ανάμεσα στη Στέλλα, μια μητέρα που πενθεί και τον Τσαρλς, τον άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της κόρης της. Με άλλη μια έφηβη να βρίσκεται σε κίνδυνο, η Στέλλα καλείται να συνεργαστεί με τον Τσαρλς για να φτάσει στην αλήθεια, πριν να είναι αργά.

Dublin Murders | 1 Σεζόν | 7.1 στο IMDB

Το Dublin Murders (Φόνοι στο Δουβλίνο) είναι επίσης μία μίνι σειρά των 8 επεισοδίων που έχει ολοκληρωθεί, οπότε μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο σας. Πρόκειται για μία προσαρμογή των βραβευμένων μυθιστορημάτων της Τάνα Φρέντς με πρωταγωνιστές τους Sarah Greene και Killian Scott. Πλοκή: Όταν μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη στα περίχωρα του Δουβλίνου, ο ντετέκτιβ Ρομπ Ράιλι αναλαμβάνει την έρευνα μαζί με τη σύντροφο και φίλη του, Κάσι Μάντοξ. Καθώς ο Ρομπ εμπλέκεται στην έρευνα, η κρυφή προσωπική του σχέση με την υπόθεση τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τις ανατριχιαστικές αναμνήσεις που συνεχίζουν να τον στοιχειώνουν, βυθίζοντάς τον σε έναν κόσμο σκότους και σε έναν απολογισμό που ήλπιζε ότι δεν θα ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ποτέ. Καθώς αυτό το ψυχολογικό θρίλερ εξελίσσεται, η έρευνα εντείνεται και η σχέση του Ρομπ και της Κάσι φτάνει σε οριακό σημείο. Όταν στέλνουν την Κάσι σε μυστική αποστολή για μια άλλη υπόθεση δολοφονίας, έρχεται αντιμέτωπη με τον δικό της βάναυσο απολογισμό. Θα ακολουθήσει τα συναισθήματά της ή θα αποφασίσει να πει την αλήθεια;

Πηγή: https://unboxholics.com

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πεσσάδεια 2024», Ημέρες Τέχνης & Λόγου την Κυριακή 28 Ιουλίου στ…
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 προσφέρθηκε από τον Δήμο Αργοστολίου δωρεάν μέτρηση σακχάρου προς …
Ο Γιάννης Σερβετάς αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και ήδη έχουμε δει μερικές αναρ…
Η Alys μας, το τελευταίο από τα 6 κουτάβια που είχαν βρεθεί παρατημένα μαζί με τη μητέρα τους στ…
Η επιθυμία να μασάτε παγάκια σίγουρα δεν είναι σπάνια και πολλοί την εφαρμόζουν για να κόψουν τ…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανάγκασε την Apple να ανοίξει το οικοσύστημά της σε εναλλακτικά iOS marketplac…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27 Ιουλίου 2024
Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα του Τουρνουά Beachvolley K22 Finals 2024 στην παραλία του Άη Χέλη. …
27 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00, στα Μεταξάτα η εκδήλωση για τα 200 …
26 Ιουλίου 2024
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη διατομική έκθεση “Υποθαλάσσιες πολυμορφίες” / “Underwaterdiversities” …
26 Ιουλίου 2024
Με ομιλία από τον Διονύση Γαρμπή και χορούς από τον Καλλιτεχνικο-Χορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU