Skip to main content
Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα – Πού κλείνουν τα σχολεία, τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα – Πού κλείνουν τα σχολεία, τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα – Πού κλείνουν τα σχολεία, τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα – Πού κλείνουν τα σχολεία, τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
11 Ιουνίου 2024

Ο καύσωνας σαρώνει τη χώρα – Πού κλείνουν τα σχολεία, τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

Ο καύσωνας «σαρώνει» ήδη τη χώρα, με τα θερμόμετρα να πλησιάζουν τους 40 βαθμούς, ενώ το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ, δεν αποκλείεται να δούμε θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς Κελσίου.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες οδηγούν σε κλείσιμο σχολείων στην Αθήνα με απόφαση του Δημάρχου Χάρη Δούκα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Οι πιο δύσκολες μέρες θα είναι η Τετάρτη (12/6) και η Πέμπτη (13/6) καθώς ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο και θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν νηπιαγωγεία και δημοτικά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων για την ασφάλεια των μαθητών από τις αυξημένες θερμοκρασίες λόγω καύσωνα στην πρωτεύουσα την Τετάρτη (12/06) και την Πέμπτη (13/6). Την ίδια ημέρα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάσταση προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων στην Παρασκευή (14/6).

Αντίθετα, Γυμνάσια και Λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά και ανεμπόδιστα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων 2024 και των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Τετάρτη και Πέμπτη θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο λειτουργίας, από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ

Το εκτεταμένο πεδίο υψηλών πιέσεων που καλύπτει τις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο και συνοδεύεται από πολύ θερμές αέριες μάζες επεκτείνεται ανατολικότερα και θα προκαλέσει στη χώρα μας πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως και την Παρασκευή (14-6-2024).

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, σε περιοχές που δεν επηρεάζονται από τη θαλάσσια αύρα. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη (11-6-2024) η θερμοκρασία θα φτάσει:

  1. Στα βόρεια ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 38 βαθμούς Κελσίου.
  2. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.
  3. Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου.
  4. Στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς, τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 37 με 38 βαθμούς και στο εσωτερικό της Κρήτης τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη (12-6-2024) και την Πέμπτη (13-6-2024) οι θερμοκρασίες θα κορυφωθούν και ως προς τις μέγιστες, αλλά και ως προς τις ελάχιστες τιμές τους.

  1. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 37 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά την Τετάρτη τους 40 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.
  2. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 38 με 40 βαθμούς και στη Θεσσαλία τους 41 με 42 βαθμούς με τις ελάχιστες τιμές της περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.
  3. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 41 με 42 βαθμούς και κατά τόπους τους 43 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.
  4. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 35 με 37 βαθμούς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 38 με 39 βαθμούς, ενώ τοπικά στην Κρήτη θα φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου. Οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.
  5. Στην Αττική οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στο εσωτερικό τους 40 με 41 βαθμούς και την Πέμπτη τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Την Παρασκευή (14-6-2024) η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται μεταβολή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα με καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους.

  1. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.
  2. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς, στο εσωτερικό της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν περί τους 25 με 27 βαθμούς.
  3. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 37 με 39 και πιθανόν 40 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Επισημαίνεται πως το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς και θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παράλληλα θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι.

Κλείνουν τα σχολεία στο Ηράκλειο Αττικής

Κλειστά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών θα είναι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη (12/6) με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου. Η λειτουργία των σχολείων για το υπόλοιπο της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση. Για την διεξαγωγή μαθήματος με εναλλακτικό τρόπο θα αποφασίσουν και θα ενημερώσουν οι εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου την Πέμπτη

Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου έκανε γνωστή την αναστολή λειτουργίας των μαθημάτων σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Πέραμα

Με απόφαση του Δημάρχου Περάματος λόγω έκτακτων υψηλών θερμοκρασιών τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σήμερα ολοκλήρωσαν τα μαθήματα στις 11:30 ενώ για αύριο Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα παραμείνουν κλειστά για την πρωινή βάρδια. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στις 11:30 το σχόλασμα την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στον Ωρωπό

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ωρωπού, την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, θα λειτουργήσουν από την έναρξη του ωραρίου έως και τις 11.30π.μ., λόγω του επικείμενου καύσωνα

Κλειστά τα σχολεία σε Λουτράκι, Περαχώρα και Αγίους Θεοδώρους

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων), έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Ιωάννη Μαλτέζου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στις 11:30 π.μ. λόγω καύσωνα, σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι εν λόγω σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Οι Παιδικοί Σταθμοί και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Άργους-Μυκηνών θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Χαλκιδέων

Κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού, από σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Οι Παιδικοί Σταθμοί,τα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μετεώρων: Μέχρι τις 11:30 το πρωί η λειτουργία των σχολείων, μετά λουκέτο

Στο Δήμο Μετεώρων λόγω καύσωνα μειώνονται οι σχολικές ώρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για τρεις μέρες ήτοι από την Τρίτη 11 έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου αυστηρά μέχρι τις 11:30 και μετά τα σχολεία κλείνουν.

Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Κλειστά σχολεία για τρεις μέρες από τις 11/6 μέχρι τις 13/6 λόγω καύσωνα και στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας λόγω του καύσωνα.

Κλείνει τα σχολεία για τρεις μέρες και ο Δήμος Ερέτριας

Αναστολή λειτουργίας όλων των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Παιδικών Σταθμών της περιοχής από την Τρίτη 11 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Δήμος Ερέτριας.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Τριήμερο με κλειστά σχολεία

Τη διακοπή μαθημάτων και το κλείσιμο των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών από την Τρίτη 11 έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων. Ο Βρεφικός και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου καθώς και το Κ.Δ.Α.Π.Με.Α θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στο Δήμο Τρικκαίων μετά τις 11:30

Τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στο Δήμο Τρικκαίων θα λειτουργούν μέχρι τις 11:30, κατά το τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου 2024. Τα ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ» παραμένουν κλειστά το τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου 2024. Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» η α΄ βάρδια θα λειτουργεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ δε θα λειτουργήσει η β΄ βάρδια, το ίδιο διάστημα (11, 12, 13 Ιουνίου).

Δήμος Λαμιέων

Τροποποιείται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων, καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων, για το διάστημα από Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, ως προς την ώρα αποχώρησης, η οποία ορίζεται στις 11:30 π.μ.

Δήμος Λιβαδειάς

Κλειστά από τις 11:30 θα είναι επίσης κλειστά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στη Λιβαδειά για τις τρεις επόμενες μέρες.

Δήμος Αφίκλειας – Ελάτειας

Στον δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, η αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από την Τρίτη έως την Πέμπτη, τροποποιείται: 11:30 π.μ. από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, 11:30 π.μ. από τα Νηπιαγωγεία Αμφίκλειας και Ελάτειας, 12:00 μ.μ. από το Νηπιαγωγείο Κάτω Τιθορέας και 12:00 μ.μ. από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Δήμος Θηβαίων

Διακοπή των μαθημάτων στις 11.30 π.μ. σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων από την Τρίτη 11/06/2024 έως την Πέμπτη 13/6/2024 λόγω καύσωνα.

Δήμοι Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας

Στους δήμους Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν επίσης έως τις 11:30, όπως ανακοίνωσαν οι δήμοι.

Δήμος Σιντικής (Σέρρες)

Κλειστά θα είναι λόγω καύσωνα τα ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, σε όλο τον δήμο Σιντικής.

Δήμος Επιδαύρου

Από τον δήμο Επιδαύρου ανακοινώθηκε ότι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Επιδαύρου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου καθ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, λόγω των συνθηκών καύσωνα και των έκτακτων δελτίων της Πολιτικής Προστασίας.

Δήμος Ερμιονίδας

Όλες οι Σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία) δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Οι Παιδικοί Σταθμοί και τα Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Ερμιονίδας θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Δήμος Τυρνάβου

Ο Δήμος Τυρνάβου ανακοίνωσε ότι λόγω του επερχόμενου καύσωνα, τα νηπιαγωγεία και δημοτικά θα λειτουργούν από Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 του μηνός μέχρι τις 11:30 π.μ.

Κλειστά σχολεία και στην Πάτρα

Με απόφαση της αντιδημάρχου Παιδείας και Αυτεπιστασίας Κατερίνας Σίμου, τα σχολικά συγκροτήματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πατρέων, θα παραμείνουν κλειστά το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου, λόγω επικράτησης πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Σημειώνεται πως κλειστά θα παραμείνουν στις 12 και 13 Ιουνίου τα σχολεία στην Αιγιάλεια.

Οι συστάσεις των ειδικών

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, δεδομένου του καύσωνα που δοκιμάζει τη χώρα ενημερώνει τους πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς κλιματιζόμενους χώρους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με έκθεση στη ζέστη.

Επιπρόσθετα, η επαρκής ενυδάτωση, η ισορροπημένη και υγιεινή́ διατροφή́, ο ελαφρύς ρουχισμός, καθώς και η αποφυγή́ της άσκησης σε εξωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα τις μεσημβρινές ώρες, αποτελούν τους βασικούς κανόνες για την προστασία του οργανισμού́.

Οιασθενείς με χρόνια αναπνευστικά́ προβλήματα, όπως η Χρόνια Αποφρακτική́ Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και το βρογχικό́ άσθμα, καλό́ θα ήταν να βρίσκονται σε συνεχή́ επαφή́ με τον γιατρό́ τους και να λαμβάνουν την αγωγή́ τους συστηματικά́ σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Συμπτώματα όπως η δυσκολία στην αναπνοή́, ο βήχας ή η αποβολή́ πτυέλων θα πρέπει να αναφέρονται στον θεράποντα πνευμονολόγο.

Για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες ή ενδοσχολικές προαγωγικές εξετάσεις δίνεται η σύσταση αποφυγής κατανάλωσης ροφημάτων καφεΐνης ή διαφόρου τύπου ενεργειακών ποτών, ενώ τα ελαφριά γεύματα, τα φρούτα και λαχανικά να είναι πολύ ψηλά στις διατροφικές επιλογές. Πειραματισμοί τελευταίας στιγμής, κατανάλωση μη θρεπτικών γευμάτων ή αμφιβόλου ποιότητας συμπληρωμάτων προς διέγερση της διαύγειας και της έντασης της μελέτης μπορεί να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνα για την υγεία.

Ελαφρύς ανοικτόχρωμος ρουχισμός, γυαλιά ηλίου και καπέλα προστατεύουν από την έκθεση στον ήλιο, ενώ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση σε νερό. Η παραμονή στον ήλιο κατά τη διάρκεια αναμονής, έναρξης ή ολοκλήρωσης των εξετάσεων θα πρέπει να αποφεύγεται.

Τέλος, αν κάποιος πάσχει από αναπνευστική πάθηση θα πρέπει να είναι σεσυνεχή επαφή με τον θεράποντα πνευμονολόγο για λήψη εξατομικευμένων θεραπευτικών οδηγιών, καθώς και συστάσεων ως προς την ορθή φύλαξη των εισπνεόμενων συσκευών.

Πηγή: https://www.cnn.gr

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πεσσάδεια 2024», Ημέρες Τέχνης & Λόγου την Κυριακή 28 Ιουλίου στ…
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 προσφέρθηκε από τον Δήμο Αργοστολίου δωρεάν μέτρηση σακχάρου προς …
Ο Γιάννης Σερβετάς αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και ήδη έχουμε δει μερικές αναρ…
Η Alys μας, το τελευταίο από τα 6 κουτάβια που είχαν βρεθεί παρατημένα μαζί με τη μητέρα τους στ…
Η επιθυμία να μασάτε παγάκια σίγουρα δεν είναι σπάνια και πολλοί την εφαρμόζουν για να κόψουν τ…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανάγκασε την Apple να ανοίξει το οικοσύστημά της σε εναλλακτικά iOS marketplac…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27 Ιουλίου 2024
Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα του Τουρνουά Beachvolley K22 Finals 2024 στην παραλία του Άη Χέλη. …
27 Ιουλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00, στα Μεταξάτα η εκδήλωση για τα 200 …
26 Ιουλίου 2024
Παρευρεθήκαμε σήμερα στη διατομική έκθεση “Υποθαλάσσιες πολυμορφίες” / “Underwaterdiversities” …
26 Ιουλίου 2024
Με ομιλία από τον Διονύση Γαρμπή και χορούς από τον Καλλιτεχνικο-Χορευτικό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο …
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Μετακίνησης στην Νippy eco mobility
17 Ιουλίου 2024
Eίναι το νέο σημείο αναφοράς για e-bikes, e-scooters και αξεσουάρ, την οδό Σουηδίας 125. Εκεί θα…
«Τρυπώσαμε» στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Το θεριό του ταύρου»
11 Ιουλίου 2024
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00, σ…
«Παραδοσιακό Μαγειριό» η νέα επιχείρηση στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι
8 Ιουλίου 2024
Το νέο παραδοσιακό μαγειρείο στην οδό Σιτεμπόρων Αργοστόλι άνοιξε και σας περιμένει! Μια νέα …
Tzannatos Jewellers Corner : Το νέο κόσμημα του Λιθοστρώτου
21 Ιουνίου 2024
Ο στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιοτικά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για την το…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU