Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Ληξουρίου θα διεξάγει δωρεάν rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού στους πολίτες σήμερα 4-4-2022.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο καλούνται να προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 14:30, έχοντας μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο και το ΑΜΚΑ τους οι Έλληνες πολίτες και το διαβατήριό τους οι αλλοδαποί.
Η πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας και καλούμαστε με υπευθυνότητα και αισιοδοξία να συμμετέχουμε σε κάθε συντονισμένη και οργανωμένη παρέμβαση.
Ανακοίνωση από τον Δήμο Ληξουρίου
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.