Παραλάβαμε σήμερα ένα νέο, υπερσύγχρονο Υδροφόρο Όχημα για το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου. Το νέο όχημα προϋπολογισμού 148.000€ αποχτήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έχει χωρητικότητα 6.000lt νερού.
Έχει μικτό βάρος 19 τόνους, ο κινητήρας είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, EURO 6, DIESEL, 4/χρονος, 6/κύλινδρος, υδρόψυκτος, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, ισχύος, 300 HP.
Το όχημα είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει τα κατάλληλα συστήματα ώστε να μπορεί ταυτόχρονα να επιχειρεί ως βυτιοφόρο, καταβρεχτικό, πλυστικό και πυροσβεστικό όχημα με αυτόνομη εκτόξευση νερού. Έχει τη δυνατότητα για τις εξής λειτουργίες:
Με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών, συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε και να οργανώνουμε τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στοχεύοντας να καταστεί ο Δήμος Αργοστολίου σύγχρονος, και πιο αποτελεσματικός στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής κρίσης.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΙΝΕΤΟΣ
Copyright © 2002 - 2022 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.