Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.


Κρόος για το χέρι του Κουκουρέγια στο Euro: «Κρατιόμουν μέχρι σήμερα, λάθος μου που εμπιστεύτηκα τον διαιτητή»
Ο αγώνας μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας στον προημιτελικό του Euro αποτέλεσε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της διοργάνωσης, ωστόσο αρκετή πόλωση στον φίλαθλο κόσμο προκάλεσε η αμφιλεγόμενη φάση με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος έκανε χέρι εντός της περιοχής δίχως όμως ο διαιτητής να καταλογίζει πέναλτι, γεγονός που προκάλεσε σε δεύτερο χρόνο την ενόχληση του Τόνι Κρόος.
Ο Γερμανός παλαίμαχος πλέον μέσος αποκάλυψε λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro τις σκέψεις του αναφορικά με την απόφαση του διαιτητή, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ενώ αρχικά έδειξε εμπιστοσύνη σε αυτή, στη συνέχεια ένιωσε προδομένος παρατηρώντας σε επανάληψη αργότερα μόνος του την φάση.
Ο ίδιος δήλωσε: «Κρατιόμουν μέχρι σήμερα.» είπε χαμογελώντας. «Δεν το είδα καθόλου, δεν ήμουν σε θέση να δω ότι ήταν ένα σχετικά ξεκάθαρο χέρι, οπότε δεν ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή εκείνη τη στιγμή. Φυσικά, έδωσα προσοχή στον διαιτητή στη συνέχεια. Νόμιζε ότι δεν χρειαζόταν καν να το κοιτάξω. Θύμωσα μόνο όταν το είδα εκ των υστέρων, οπότε (ο Κρόος σταμάτησε και πήρε μια βαθιά ανάσα) ας το αφήσουμε έτσι».
Ο Κρόος παραδέχτηκε στη συνέχεια πως έπρεπε να παρέμβει. «Στον αγωνιστικό χώρο ήταν λάθος μου να τον εμπιστευτώ. Νομίζω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να το είχα κοιτάξει. Αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ήξερα ότι αν το κοιτούσα, έπρεπε να το δώσω. Οι ίδιοι οι διαιτητές δεν γνωρίζουν 100% ποια είναι η ερμηνεία. Στο τέλος, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την αποδεχτούμε», κατέληξε ο πρώην αστέρας της Ρεάλ.
Πηγή: https://www.sport24.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ν.Ο.Αργοστολίου: 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ Μεγαλών αποστάσεων
Συγχαρητήρια στον ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας: Αποτελέσματα μαθητικού τουρνουά Σκακιστικού Συλλόγου Αιγίου
Λάβετε θέσεις για τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2025
Δείτε το πρόγραμμα του 13ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου
«Λάμψη» στον Πειραιά και όλη την Ελλάδα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
2ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας «Με τη Μουσική… σαλπάρουμε!» @Κέφαλος [13.03.2025]
Η Θεατρική ομάδα «θεάτρου Ονειροπόλοι» σας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η Αρκούδα»
Ίδρυμα Φωκά – Κοσμετάτου: Εργαστήρι ενηλίκων Decoupage σε Γυαλί
Συνεχίζονται οι προβολές του γαλλικού κινηματογράφου Αlliance Française Αργοστολίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Σερβίας μιλά στο kefalonitis

Bosonis Art & Flower: Με τις πιο πλούσιες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στο κατάστημα «Voskopoula All Day Bistrot» θα βρείτε τα πιο λαχταριστά γλυκά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
