Πρόκριση για δύο τενίστες του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Junior Masters
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θα εκπροσωπηθεί με δύο αθλητές στο Junior Masters 2025, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.
Η διοργάνωση συγκεντρώνει τους οκτώ κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές της αγωνιστικής χρονιάς.
Οι αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου που εξασφάλισαν την πρόκριση είναι ο Γιάννης Τόλης στην κατηγορία κάτω των 16 ετών και ο Γιώργος Τόλης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.
Η συμμετοχή τους σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο, που εκπροσωπείται για πρώτη φορά στο Junior Masters, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα.
Το Junior Masters προσφέρει στους αθλητές την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της κατηγορίας τους, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και κίνητρα για περαιτέρω πρόοδο.
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης εύχεται στους δύο αθλητές καλή επιτυχία.

Χωρίς κατηγορία
Test
Συνταγή για πικάντικη κοτόσουπα με καρότα και λεμόνι
Ο Π.Σ. Φωκάτων στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ανατολικής Μάνης
Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου
Μουσική βραδιά με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη @Mythos + Estiasis [15.02.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Αίνος»: «Σήκω να χορέψουμε» @Βλαχάτα [30.05.2026]
Π.Σ.«Ιόνιος Πνοή» : Μουσικοχορευτική παράσταση «Ίδια τραγούδια, αλλιώτικα βήματα» [29.05.2026]
Παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαία Σάμη» στο Μέγαρο Μουσικής
Παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαία Σάμη» στο Μέγαρο Μουσικής
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Μια μικρή γεύση από όσα ετοιμάζουν οι «Χορόριζες» για την μουσικοχορευτική παράστασή τους στον Θαλασσόμυλο
Crepaland: Ιστορία σε κάθε μπουκιά!
Πάσχα με άρωμα παράδοσης στη «Voskopoula Since 1910»






