Skip to main content
Το σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα
Το σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα
Το σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα
Το σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα
1 Δεκεμβρίου 2023

Το σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα

Αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, ντελικάτα λουλούδια, ξυλώδεις και πικάντικες πινελιές από κανέλα, τζίντζερ, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που θα σε ταξιδέψουν στο σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα. Aισθησιακά ακόρντα, αρμονικοί αλλά και αναπάντεχοι συνδυασμοί δίνουν ζεστή χροιά και σύγχρονο αέρα σε αρώματα που θα σε μαγέψουν.

Lancôme, La vie est Belle L’Extrait

Lancôme, La vie est Belle L’Extrait

Το Lancôme La Vie Est Belle L’Extrait, ξεχειλίζει μυστήριο και ακτινοβολεί αισθησιασμό. Η εμβληματική ίριδα Pallida συναντά μια πληθωρική λουλουδάτη καρδιά τριαντάφυλλου Δαμασκού. Ένας δυνατός αλλά και ντελικάτος συνδυασμός, που εντείνεται από το βάθος της συμφωνίας ξύλου Oud. Το μαγικό άρωμα εσωκλείεται σε ένα νέο μπουκάλι με χρυσό καπάκι διακοσμημένο με χρυσά couture φτερά.

Gucci, Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum

Gucci, Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum 

Το νέο Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum είναι γεμάτο με απροσδόκητες αλλά ταιριαστές μεταξύ τους νότες και αποτελεί το τρίτο άρωμα της σειράς #FloraFantasy. Έχει βάση τη Μανόλια Alba, ένα σπάνιο λουλούδι που απαιτεί ειδική συγκομιδή και προσεκτική διαδικασία απόσταξης. Για να ενισχυθεί η γλυκύτητα του αποστάγματος μανόλιας, μια συγχορδία από Dewberries προστίθεται στη σύνθεση, προσδίδοντας μια φρουτώδη χροιά. Παράλληλα το Blond Woods εξισορροπεί τη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό, ενώ το ακόρντο καρύδας προσφέρει μια ακαταμάχητη φρεσκάδα βανίλιας. Το Jasmine Sambac Absolute επιφέρει μια πράσινη ένταση που αναμειγνύεται με την ώριμη εσάνς από Musk.

Jo Malone, Orange Bitters Cologne

Jo Malone, Orange Bitters Cologne

Δύο δόσεις εσπεριδοειδών, ζουμερό γλυκό πορτοκάλι και αναζωογονητική έκρηξη μανταρινιού ανοίγουν το άρωμα Jo Malone Orange Bitters Cologne, μαζί με μια δροσερή δόση νεραντζιού που αποκαλύπτει το απολαυστικό δαμάσκηνο. Το άρωμα ενισχύεται με μια αισθησιακή βάση από πλούσιο σανταλόξυλο & κεχριμπάρι. Ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ συνδυασμών που θα σε ταξιδέψει στο σαγηνευτικό αρωματικό σύμπαν του χειμώνα.

Byredo, Animalique

Byredo, Animalique 

Το νέο άρωμα Animalique eau de parfum με την υπογραφή της Byredo υπόσχεται να σε φέρει σε επαφή με την άγρια πλευρά σου. Η πολυεπίπεδη σύνθεσή του μεταμορφώνεται από τις λαμπερές νότες περγαμόντου και λεμονιού στην κορυφή, σε ζεστά, αισθησιακά λουλούδια, πριν κάνει την τελική βουτιά στην ανήμερη ατμόσφαιρα του suede, του κεχριμπαριού και των φύλλων καπνού. Μέσα από ένα ακόρντο δέρματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, το Animalique συνδέεται με ένα στοιχείο κοινό σε όλη την ανθρωπότητα: Την αυθεντική ουσία μας και τα πρωτόγονα ένστικτα.

Trussardi, Ruby Red

Τrussardi, Ruby Red Eau de Parfum 

To Ruby Red, το τρίτο οικολογικό άρωμα της Trussardi Parfums αποτελεί ωδή στις αξίες της σύγχρονης θηλυκότητας. Η γυναίκα του Ruby Red Eau de Parfum είναι κομψή, παθιασμένη και ανεξάρτητη, όπως ακριβώς και η ruby red απόχρωση που χάρισε το όνομά της σε αυτό το άρωμα. Μια vegan δημιουργία, έμπνευση των αρωματοποιών Violaine Collas, Julie Massé και Alex Lee που περιέχει περγαμόντο, κόκκινα φρούτα, κανέλα, ylang- ylang και σανδαλόξυλο, δημιουργώντας μια αίσθηση πάθους και ελευθερίας.

Givenchy, L’Interdit EDP Ultime

Givenchy, L’Interdit EDP Ultime

Το Givenchy Eau de Parfum Rouge Ultime αποκαλύπτει μια νέα πτυχή του σαγηνευτικού και αισθησιακού αρώματος, L’Interdit. Το άνθος πορτοκαλιάς  αναμειγνύεται με τις φωτεινές, λουλουδένιες νότες του γιασεμιού sambac δημιουργώντας έναν κόκκινο χρωματισμό. Οι σαγηνευτικές νότες των σπόρων κακάο φέρνουν ζεστασιά και μαζί με την πληθωρική τουμπερόζα, προστίθεται μια εντελώς νέα, εθιστική θέρμη στο μπουκέτο του αρώματος. Οι κομψές, βαθιές νότες ambroxan προσφέρουν τη μοντέρνα πινελιά τους στην έντονη ξυλώδη συμφωνία του πατσουλί και του vetiver. Το άρωμα  συμπληρώνεται με τις  γλυκές νότες  του  καπνού absolute.

Nina Ricci, Nina Le Parfum

Nina Ricci, Nina Le Parfum 

To Nina Le Parfum αντιπροσωπεύει μια νέα, τολμηρή εποχή για τη σειρά αρωμάτων Nina by Nina Ricci. Ένα καθαρό, vegan άρωμα τόσο ακαταμάχητο όσο ένα ζαχαρωτό μήλο. Φρουτώδες και ταυτόχρονα ξυλώδες, με βάση από τρία είδη μήλου και νότες οικολογικά επεξεργασμένου ιταλικού λεμονιού και ανθών πορτοκαλιάς, γαρδένιας και τουμπερόζας, το Νina Le Parfum έχει έναν μοναδικά εθιστικό χαρακτήρα.

Calvin Klein, Defy Eau de Parfum

Calvin Klein, Defy Eau de Parfum 

Το Calvin Klein Defy Eau de Parfum, είναι η νέα δημιουργία που εντάσσεται στο ανδρικό portfolio αρωμάτων του οίκου. Σαγηνευτικές δερμάτινες νότες έρχονται σε αντίθεση με την αναζωογονητική του φρεσκάδα. Ενώ περικλείει την ίδια ξυλώδη υπογραφή με το αρχικό Eau de Toilette, χαρακτηρίζεται από μια απροσδόκητη, πιο ζεστή και πιο σκοτεινή πινελιά που αναδύεται από μια έκρηξη εσπεριδοειδών με πρωταγωνιστή το έλαιο μανταρινιού και νότες από περγαμόντο, λεβάντα και κεχριμπάρι.

Boss, Bottled Elixir

Boss, Bottled Elixir 

Με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του εμβληματικού Boss Bottled Eau de Toilette, ο αρωματικός οίκος λάνσαρε το νέο Boss Bottled Elixir, το νεότερο οσφρητικό κεφάλαιο της οικογένειας Boss Bottled που αποτελεί μια αναβαθμισμένη ερμηνεία της σύγχρονης αρρενωπότητας. Ένα μαγευτικό άρωμα, με υψηλή συγκέντρωση πολυτελών συστατικών, όπως το κάρδαμο, το vetiver και το πατσουλί που δημιουργεί μια έντονη, πικάντικη αίσθηση.

Πηγή: www.beautemagazine.gr

  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για έως 25% υψηλότερο επίδομα σε όσους χρησιμοποιούν ρεύμα για την θέρμανση, έκανε λόγο ο Υπουργ…
Δύο φυσικές τροφές με παρόμοια συστατικά και σχεδόν ίδιο χρώμα προσφέρει η φθινοπωρινή φύση. Αντ…
Ο Οκτώβρης είναι για τα καλά εδώ. Αν ήταν χρώμα αυτός ο μήνας, θα ήταν σίγουρα το χρώμα της κολο…
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας TRASTOR ΑΕΕΑΠ, η οποία κάλυψ…
Ένα έργο που μιλάει για την απώλεια και τον αναπόφευκτο πόνο, με ειλικρίνεια, χιούμορ και συμπόν…
Αν νιώθεις ότι είσαι μια ζωή στη… δίαιτα, χωρίς να τα καταφέρνεις, δοκίμασε 5 βήματα που μπορε…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

17 Οκτωβρίου 2024
Αγαπημένοι φίλοι, Με απέραντη χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη σας προσκαλώ στην παρουσίαση του νέο…
16 Οκτωβρίου 2024
Δεύτερη μέρα σήμερα για το Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς που λαμβάνει χώρα στον Θαλ…
16 Οκτωβρίου 2024
Με αφορμή τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που αφορούν, τους εορτασμούς για τον Αγ. Γεράσιμο πολιούχο…
15 Οκτωβρίου 2024
Με αφορμή την περίφημη εικόνα του Κεφαλλονίτη αγιογράφου Γεωργίου Στελλακάτου «Ο Άγιος Γεράσιμος…
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σπάνιος πίνακας του Μονέ επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του 80 χρόνια μετά την κλοπή του από τους Ναζί
12 Οκτωβρίου 2024
Το «Bord de Mer» του Claude Monet, ένας πίνακας του 1865, παστέλ σε χαρτί. US District …
Το κατάστημα «Beauty Bar» συνεχίζει να ομορφαίνει
13 Σεπτεμβρίου 2024
Το κατάστημα καλλυντικών και σεμιναριακό κέντρο ES Beauty Bar by Eleni Sourvanou συνεχίζει και ο…
Στο κατάστημα DMK Professional στο Αργοστόλι θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι
27 Αυγούστου 2024
Επισκεφθήκαμε σήμερα το κατάστημα DMK Professional για να πάρουμε μια μικρή γεύση από όλα τα προ…
Το κατάστημα Paprika Grill House στην καρδιά της Πλατείας Καμπάνας
22 Αυγούστου 2024
Καλοκαιρινό βράδυ Αυγούστου και τι πιο ωραίο από ένα απολαυστικό σουβλάκι στην Πλατεία Καμπάνας….
  • YOU
  • YOU
  • YOU
  • YOU