Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αργοστόλι λόγω ασφαλτοστρώσεων στη Λεωφόρο Γεωργίου Βεργωτή
Τμηματικές οι εργασίες – Προσωρινές απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης
Συνεχίζονται και σήμερα οι τμηματικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Γεωργίου Βεργωτή, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της πόλης. Η διέλευση, στάση και στάθμευση παραμένουν απαγορευμένες και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος.
Οι εργασίες εκτελούνται στα εξής τμήματα:
- Από την οδό Αντήνορος (έμπροσθεν του κτιρίου του ΙΚΑ) έως την οδό Μαρκεζίνη (έμπροσθεν της Μητρόπολης) – εργασίες ολοκλήρωσης ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.
- Από την οδό Μαρκεζίνη έως την οδό Ρόκου Βεργωτή (έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου «Ο Κέφαλος») – εργασίες ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης και ισοπεδωτικής στρώσης ασφάλτου.
Οι πολίτες καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του αναδόχου του έργου και της Τροχαίας Αργοστολίου, ενώ ο Δήμος επισημαίνει πως οχήματα που δεν απομακρυνθούν από τα σημεία εργασιών θα μεταφέρονται με όχημα οδικής βοήθειας και θα φυλάσσονται στον χώρο του αλσυλλίου έναντι του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης».
Για κάθε τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 6/11 στο Λιβάδι και στον Αθέρα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Νοεμβρίου
«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή» – Εθελοντική αιμοδοσία στο Ληξούρι
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Ληξουρίου
Η αθλητική ανασκόπηση του ΣΚ 31/10 – 1/11
Ο καιρός της εβδομάδας το Σαββατοκύριακο
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Αργοστόλι στο πλαίσιο του εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας
T.Ψ.Μ.Ε Ιονίου Πανεπιστημίου: Ημερίδα «Περιβάλλον, Ανακύκλωση, Επικοινωνία»
Aγώνας ορεινού τρεξίματος «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι»
Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: «Αντάμωμα με την Κεφαλονιά και τη μουσική της»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι 5 θρυλικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεθέαση
Τα απομεινάρια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο υπόστρωμα της Κεφαλονίτικης γης
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53






