Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Σ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΥΙΑΣ 63-51 [25.01.2026]
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κεφαλληνίας η αναμέτρηση μεταξυ του Κεφαλληνιακού με την ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΥΙΑΣ , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου, του Πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ-Η.
Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο καιρός στην Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε σήμερα τον μεγάλο τελικό του Diamond League με Τεντόγλου, Καραλή και τα ματς των Ρεάλ, Λίβερπουλ
Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ: Η Χριστίνα Καλαφάτη στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων
Διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχές της Κεφαλονιάς
Πολύωρες διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Κεφαλονιάς
Πότε λήγει η συμφωνία Cosmote TV & Nova – Τι ισχύει για τους συνδρομητές
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συνέντευξη τύπου Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών [04.09.2026]
Εορτή του Οσίου Ανθίμου στην Ιερά Μονή Λεπέδων [03.09.2026]
26η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών
Ο Πέτρος Πετράτος στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου: «Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη του Ιωσήφ Παρτς: Γεωγραφία και Ιστορία»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis




