Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 511 ημέρες
Μετά από απουσία 511 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω γέννας η χρυσή Ολυμπιονίκης επέστρεψε στους αγώνες.
Η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε την επιστροφή της στη δράση στα Millrose Games της Νέας Υόρκης. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το 2024, έχοντας ως τότε μια αδιάλειπτη αγωνιστική παρουσία που ξεκινούσε από το 2002, όταν ήταν μόλις 12 ετών.
Η απουσία της οφειλόταν στη μητρότητα, με τη Στεφανίδη να επιστρέφει στους αγώνες έπειτα από ένα διάστημα που αποτέλεσε το μεγαλύτερο αγωνιστικό κενό της καριέρας της. Στην εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.10 μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.20 μ., καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Το αγωνιστικό αποτέλεσμα, ωστόσο, περνά σε δεύτερη μοίρα σε αυτή τη φάση.
Η επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη σηματοδοτεί την επανέναρξη της αγωνιστικής της πορείας, με την ίδια να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του μίτινγκ ότι στόχος της είναι να βρεθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων. Όπως ανέφερε, θα ήθελε ιδιαίτερα η επόμενη σημαντική διάκριση στην καριέρα της να έρθει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.
Πηγή: https://www.in.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
Μουντιάλ: Γαλλία και Ισπανία απόψε για μία θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Gold Award για τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων στο European Gym for Life Challenge 2026
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η περίοδος του 4ου Kefalonian Basketball Camp – Συνεχίζεται σήμερα η 3η
Στον ΠΑΟΚ ο Τζέντι Όσμαν
Μουντιάλ 2026: Νορβηγία – Αγγλία για μια θέση στους «4» – Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανηγύρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στα Τραυλιάτα με λαμπρό εορτασμό και παραδοσιακό γλέντι
Η Ανάσα του Ωκεανού: Μια ομαδική έκθεση τέχνης στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος»
Μουσικός Περίπατος με Καντάδες στη Σκάλα
Βραδινή Μουσική Βόλτα με Κεφαλονίτικες Καντάδες στο Αργοστόλι

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες





