Όταν ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας Ουσμάν Ντεμπελέ είχε γίνει viral με απάντησή του
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής μας, με την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» και τη συμμετοχή του στην Παρί Σεν Ζερμέν να επιβεβαιώνουν την απόλυτη καταξίωσή του. Ωστόσο, πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν ήταν μόλις 17-18 ετών και ακόμη άγνωστος παίκτης της Ρεν, είχε δώσει μια απάντηση που είχε προκαλέσει γέλιο και σύγχυση στους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους.
Σε ερώτηση για το ποιο είναι το «καλό» του πόδι, ο νεαρός Ντεμπελέ αποκρίθηκε αρχικά: «Αριστεροπόδαρος». Όταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι σκοράρει και με το δεξί, εκείνος απάντησε: «Ναι, είμαι περισσότερο αριστεροπόδαρος».
Δείτε το βίντεο:
Η απορία συνεχίστηκε όταν ερωτήθηκε για την εκτέλεση πέναλτι με το δεξί πόδι, και ο Ντεμπελέ, με απόλυτη ειλικρίνεια, δήλωσε: «Ναι… γιατί σουτάρω καλύτερα με το δεξί μου πόδι!» – μια απάντηση που έμεινε στην ιστορία για την… μπερδεμένη αλλά και χαριτωμένη ειλικρίνεια του Γάλλου διεθνούς.
Αυτή η στιγμή υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είχαν τις αμήχανες στιγμές τους όταν ξεκινούσαν την καριέρα τους, και πως η ειλικρίνεια και η αυθορμησία μπορεί να χαρίσουν αξέχαστα στιγμιότυπα στους φιλάθλους.
Πηγή: https://www.in.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στην Κωνσταντινούπολη για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε η Ελένη Παπαναστασάτου
Κυριακή μεγάλης μάχης στο ΔΑΚ Αργοστολίου, με τον Παλληξουριακό απέναντι στον Παναιγιάλειο
Η αθλητική ανασκόπηση του ΣΚ 31/10 – 1/11
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ 59-64 [01.11.2026]
Futsal: Α.Ε.Κ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1-8 [01.11.2026]
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-8 [31.10.2026]
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Αργοστόλι στο πλαίσιο του εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας
T.Ψ.Μ.Ε Ιονίου Πανεπιστημίου: Ημερίδα «Περιβάλλον, Ανακύκλωση, Επικοινωνία»
Aγώνας ορεινού τρεξίματος «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι»
Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: «Αντάμωμα με την Κεφαλονιά και τη μουσική της»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι 5 θρυλικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεθέαση
Τα απομεινάρια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο υπόστρωμα της Κεφαλονίτικης γης
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53







