Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/05/2011

Τριήμερο εκδηλώσεων για τα Κεφαλονίτικα Κρασιά, Ληξούρι 18, 19 & 20 Ιουνίου 2009

Η Ν.Α. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, σε συνεργασία με το Δήμο Παλικής, το Ε..Β.Ε.Κ.Ι., το Σύλλογο Εστιατόρων, τα Cafe-Bar Ληξουρίου και τους Οινοποιούς της Κεφαλονιάς, μετά από πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κεφαλονιάς & Ιθάκης, συνδιοργάνωσε ένα τριήμερο εκδηλώσεων για την προβολή του κεφαλονίτικου κρασιού, στις 18, 19 και 20 Ιουνίου 09.

 

Οι εκδηλώσεις συμπεριλάμβαναν εργαστήρια για αμπελουργούς, με θέματα για την φυτοπροστασία της αμπέλου, ενημέρωση των εστιατόρων και των ιδιοκτητών Cafe-Bar και των χώρων αναψυχής, από εξειδικευμένους οινοχόους, καθώς και επιχειρηματική δικτύωση των οινοποιών. Τα εργαστήρια αυτά πραγματοποιήθηκαν στην Οινοθήκη στις Βινάριες Αργοστολίου και στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου.

Παράλληλα, διεξήχθη ημερίδα με θέμα: «Οινοτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη», ενώ στους δρόμους του Ληξουριού, πραγματοποιήθηκε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Στα bar και τους χώρους αναψυχής προσφέρονταν εμφιαλωμένα ποιοτικά κεφαλονίτικα κρασιά, με στόχο τη γνωριμία τους με τους νέους της πόλης. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με χορό σε κλαμπ του Ληξουριού.

Όλη η διοργάνωση βασίστηκε στην προσφορά από όλους στον κοινό σκοπό, που είναι η τοπική ανάπτυξη. Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, -όπως αυτή που διανύουμε- είναι σημαντικό και παρήγορο να συμβάλουμε ΟΛΟΙ, και με τις «δικές μας δυνάμεις», να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την κοινή προσπάθεια με σκοπό την αντιμετώπιση της κρίσης!

Υποδεχθήκαμε το Καλοκαίρι 2009 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, προβάλλοντας την συλλογική μας προσπάθεια, το σύγχρονο πρόσωπο του Τόπου μας, την επιτυχημένη ποιοτική επιχειρηματική δράση, που αξιοποιεί την πλούσια Οινική μας παράδοση, μέσα από τις τριήμερες εκδηλώσεις «ΘερΟινό Ληξούρι ΄09».

Την προσπάθεια αυτή ενίσχυσαν οικονομικά και τα υποκαταστήματα της Alpha Bank σε Αργοστόλι και Ληξούρι, η Eurobank Αργοστολίου και το εστιατόριο «Vaso’s», της κας Βάσως Κουλουμπαρίτση.

 


Κείμενα – Παρουσίαση: 
Γεώργιος Κουμουνδούρος, 
Διευθυντής της ΑΝ.Ε.Κ.Ι.

 

Πρόσθετο φωτογραφικό υλικό:

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency