Ληξούρι: Συναυλία Σπύρου & Μάκη Καραβιώτη – Έκθεση Φωτογραφίας [11.08.2021]
Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και έντονα συναισθήματα ζήσαμε με αφορμή την ανακήρυξη την Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΤΑΣ Κεφαλονιάς κ. Αθανασίας Κακαβά σε Επίτιμη Δημότισσα του Δήμου Ληξουρίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για το έργο και την προσφορά της κ. Κακαβά μίλησαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Γεράσιμος Γαλανός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαλλιάνος, ενώ χαιρέτισαν την εκδήλωση με επιστολή τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ.Δημήτριος (την επιστολή διάβασε ο Πατέρας Αθανάσιος Λυκούδης) και ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Παπαθεοδώρου.
Η κ. Καραβά, εμφανώς συγκινημένη παρέλαβε την ανακήρυξη σε Επίτιμη Δημότισσα από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καμινάρη Αδαμαντία και την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο μέσα σε χειροκροτήματα από τους θεατές.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην προγραμματική σύμβαση του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑ από την καθηγήτρια κ. Κουσκουνά και παρουσιάστηκαν οι δυο φιλοξενούμενοι καθηγητές από την Ισπανία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και τη συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη, από τους αδελφούς Καραβιώτη.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου
Φωτογραφίες: Αντριάνα Καραντινού
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Μαζί για τη Ζωή»: Ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης στο Ληξούρι
«Ζωντανεύουμε τις συνταγές του 1943»: Ένα ταξίδι μνήμης και γεύσης σε Ληξούρι και Αργοστόλι
Ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή και Isalos.net: Εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, την ιστορία και το μέλλον της Κεφαλονίτικης Ναυτιλίας
Δήμος Αργοστολίου: Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940
Για 8η χρονιά περπατάμε μαζί για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού στο Αργοστόλι
Δήμος Ληξουρίου: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Μαζί για τη Ζωή»: Ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης στο Ληξούρι
«Ζωντανεύουμε τις συνταγές του 1943»: Ένα ταξίδι μνήμης και γεύσης σε Ληξούρι και Αργοστόλι
Ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή και Isalos.net: Εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, την ιστορία και το μέλλον της Κεφαλονίτικης Ναυτιλίας
Δήμος Αργοστολίου: Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Odd Frame: Διασώζοντας τις φωνές και τις μνήμες της Κεφαλονιάς του ’53
Aiora Project: Η μουσική που τους ενώνει και η Κεφαλονιά που τους κέρδισε!
TheBarDocs: Μια πρωτοποριακή προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης







