Η Σίντνεϊ Σουίνι ρίχνει γροθιές για τα Όσκαρ: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Christy»
Αγνώριστη η Σίντνεϊ Σουίνι, πήρε 13 κιλά για να υποδυθεί τη θρυλική πυγμάχο Κρίστι Μάρτιν.
Η Σίντνεϊ Σουίνι δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε έναν ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ: αυτόν της πυγμάχου. Στο νέο βιογραφικό φιλμ «Christy», η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την Κρίστι Μάρτιν, θρύλο του γυναικείου μποξ και μέλος του «International Boxing Hall of Fame».
Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από την Black Bear δείχνει τη Σίντνεϊ Σουίνι να μεταμορφώνεται πλήρως, με ένταση και αποφασιστικότητα στο ρινγκ. Σκηνοθέτης είναι ο Ντέιβιντ Μισό, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τη Μίρα Φόουλκς.
Όπως αναφέρει το Variety, η Σίντνεϊ Σουίνι αποκάλυψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου η ταινία έκανε πρεμιέρα, ότι χρειάστηκε να πάρει 13 κιλά για να ενσαρκώσει την Κρίστι Μάρτιν. «Δούλεψα με διατροφολόγο, γυμναστή και προπονητή μποξ. Έπινα πολλές πρωτεϊνούχες σκόνες, έτρωγα συνεχώς σάντουιτς, milkshakes. Έπρεπε να καταναλώνω συνεχώς θερμίδες γιατί τις έκαιγα όλες στην προπόνηση», είπε χαρακτηριστικά. Η ερμηνεία της, σίγουρα τη φέρνει πιο κοντά στο Όσκαρ.
Οι κριτικές πάντως δείχνουν ότι η προσπάθειά της απέδωσε. Ο κριτικός του Variety Όουεν Γκλίμπερμαν αποθέωσε την ερμηνεία της, χαρακτηρίζοντάς την «knockout που αλλάζει τα δεδομένα». «Είναι απολαυστικό να τη βλέπεις να ρίχνει ανελέητα χτυπήματα και μετά να πανηγυρίζει με παιδικό ενθουσιασμό, σαν να κέρδισε στο πάρτι γενεθλίων της», σημείωσε.
Στο καστ συμμετέχουν ακόμη οι Κέιτι Ο’Μπράιαν, Μάριτ Γουίβερ, Μπεν Φόστερ, Ίθαν Έμπρι, Τσάντ Λ. Κόουλμαν, Βάλιν Χολ και Τόνι Καβαλέρο. Παραγωγοί είναι οι Τέντι Σβάρτσμαν, Μπρεντ Στίφελ, Κέρι Κοχάνσκι-Ρόμπερτς και η ίδια η Σουίνι.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Κολοκυθοκεφτέδες εύκολοι και αρωματικοί
Νταντάδες της Γειτονιάς: Επίδομα 300 ευρώ και σε φοιτήτριες μητέρες
Η Βρετανία δανείζει τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε μουσείο της… Φρανκφούρτης
Προς διαγραφή 80.000 αιώνιοι φοιτητές – Ποιοι παίρνουν παράταση
H Miley Cyrus επιστρέφει ανανεωμένη στη μουσική σκηνή με νέο ήχο και… όνομα
Οι σημαντικότερες θεραπευτικές εξελίξεις για τον καρκίνο των ωοθηκών
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αγροδιατροφική Σύμπραξη Π.Ι.Ν.: «Φιλέματα Επτανησιακής Γης» @Αργοστόλι [05.09.2026]
Παρουσίαση βιβλίου «Αποσπάσματα Σκέψεων» της Δέσποινας Χαρώνη @Θαλασσόμυλος [05.09.2026]
Συνέντευξη τύπου Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών [04.09.2026]
Εορτή του Οσίου Ανθίμου στην Ιερά Μονή Λεπέδων [03.09.2026]
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Βιβλιοπωλείο «Κύβος»: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά
Turquoise Restaurant στο Electra Kefalonia Hotel & Spa: Γεύσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis




