Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πασίγνωστη σοκολάτα που περιλαμβάνει Oreo
«Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στα φουντούκια και έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν»
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, μετά από έκτακτο έλεγχο, διαπίστωσε ότι σε προϊόντα σοκολάτας, τα οποία έχουν διακινηθεί στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΠΑΝ. ΒΑΣ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΙΚΕ, στην ΠΑΤΡΑ έχει παραληφθεί από την επισήμανση στην ελληνική γλώσσα το αλλεργιογόνο συστατικό «πάστα φουντουκιού».
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα «Milka σοκολάτα oreo» των 100 γρ., με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 24.06.2026 και «Milka σοκολάτα oreo Brownies» των 100 γρ., με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 28.04.2026.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση των παρτίδων των ανωτέρω προϊόντων από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στα φουντούκια και έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Πηγή: https://parallaximag.gr/
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Τέλος ο εθιστικός σχεδιασμός σε Facebook και Instagram
Rolling Stones: Η μεγάλη επιστροφή με το “Foreign Tongues”
20+2 ερωταπαντήσεις για το κυνήγι του λαγοκέφαλου
Θερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Σούπερ μάρκετ: Η λίστα με τα προϊόντα στα οποία θα μειωθούν οι τιμές
Η Ανδρική Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου εντυπωσίασε στην Τελετή Έναρξης του 44ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παραδοσιακό πανηγύρι Αγίας Ευφημίας [11.07.2026]
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Κοινοτοπία της Βίας – Το χρονικό ενός πατριαρχικού κόσμου» του Τάκη Λάγιου [11.07.2026]
Γιορτή Σαρδέλας στον Πόρο με τον Λευτέρη Μαθιουδάκη το Σάββατο 18 Ιουλίου
Το Κουκλοθέατρο Κρήτης επιστρέφει στην Κεφαλονιά με την παιδική παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες







