Eurovision: Το πρώτο βίντεο από την πρόβα του Ακύλα στη σκηνή της Βιέννης
Εντυπωσιακή η δεύτερη τεχνική πρόβα του «Ferto»
Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε η δεύτερη τεχνική πρόβα του Akyla, η οποία «κλείδωσε» τις τελευταίες λεπτομέρειες της σκηνικής του παρουσίας με το Ferto, πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την προσεχή Τρίτη (12/05).
Το βίντεο αποκαλύπτει μια πρώτη, δυναμική εικόνα του σκηνικού σύμπαντος του «Ferto», όπως παρουσιάζεται στη σκηνή του Stadthalle στη Βιέννη, προσφέροντας μια γεύση από τον ρυθμό, την αισθητική και την ενέργεια της εμφάνισης, με την υπογραφή του creative director Φωκά Ευαγγελινού, με τη δεύτερη πρόβα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής.
Στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων βλέπουμε τον συνδυασμό των visuals με ρεαλιστικά props που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη διαδρομή του Akyla, ακολουθώντας την αισθητική του video game.
Η παρουσίαση του «Ferto» συνδυάζει το ανατρεπτικό με τη συγκίνηση, αποτυπώνοντας με ευρηματικό τρόπο τη διαδρομή από την έλλειψη στην επιτυχία.

Το βίντεο αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική εικόνα της ελληνικής συμμετοχής και ανοίγει την αντίστροφη μέτρηση για τη live παρουσίαση του «Ferto» στη φετινή διοργάνωση, στην 4η θέση του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2026, στις 12 Μαΐου.
Πηγή: ΕΡΤ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών στο Αργοστόλι
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς Ιδιώτες και συνεταιρισμούς για διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό Έτος
Ο Κρυμμένος Όρμος των Superyachts | Ευρετή, Φισκάρδο Κεφαλονιάς!
Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Μια ξεχασμένη ζωγράφος του 18ου αιώνα σημείωσε ρεκόρ (εκατομμυρίου) σε δημοπρασία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»
Π.Σ.«Χωροπούλα»: Χορευτική παράσταση @Ληξούρι [05.07.2026]
Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού παραλίας «Άμμες»
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Π.Σ. «Ο Αιγιαλός»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή




