House of the Dragon Season 3: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη σεζόν
Η τρίτη σεζόν του επικού prequel του Game of Thrones ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της
Η τρίτη σεζόν του House of the Dragon ολοκλήρωσε επίσημα τα γυρίσματά της ύστερα από οκτώ απαιτητικούς μήνες και μπαίνει στην πιο εκρηκτική φάση του εμφυλίου των Targaryen. Τα γυρίσματα έγιναν στα Leavesden Studios της Αγγλίας, με τον Ryan Condal να διατηρεί τον ρόλο του showrunner, ενώ η παραγωγή περνά τώρα στο στάδιο της επεξεργασίας και των οπτικών εφέ.
Νέοι χαρακτήρες και επιστροφές
Οι Matt Smith, Emma D’Arcy και Olivia Cooke επιστρέφουν στους κεντρικούς τους ρόλους, ενώ νέες προσθήκες έρχονται να εμπλουτίσουν τον κόσμο του Westeros. Ο James Norton θα υποδυθεί τον Ormund Hightower, ο Tommy Flanagan τον Ser Roderick Dustin και ο Benjamin Evan Ainsworth τον πρίγκιπα Daeron Targaryen. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν και οι Tom Cullen, Barry Sloane και Annie Shapero, με την τελευταία να δίνει ζωή στην Alysanne Blackwood.
Η ιστορία και οι μεγάλες μάχες
Η τρίτη σεζόν θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και θα ξεκινήσει με τη θεαματική Μάχη του Gullet, μία από τις πιο δραματικές στιγμές του πολέμου Dance of the Dragons. Η αφήγηση θα συνεχίσει να βασίζεται στο Fire & Blood του George R.R. Martin, μεταφέροντας τέσσερα καθοριστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν βαθιά τη δυναστεία των Targaryen.
Πότε έρχεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του HBO, η νέα σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2026 λίγο μόλις μετά το τέλος της περιόδου των Emmys. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την τέταρτη σεζόν, με απώτερο σκοπό να δώσει ένα επικό και οριστικό φινάλε στο βασίλειο των δράκων.
Πηγή: https://unboxholics.com


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα παρουσιάσεων βιβλίων της Alliance Française Αργοστολίου
Cheesecake με ροδάκινα: Το πιο δροσερό γλυκό του καλοκαιριού
Ποια επιδόματα πληρώνονται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 17 Ιουλίου
Tα μετάλλια του Γιώργου Ζαχαριάδη «TemonAek» κοσμούν τα Φωκάτα
Ολική έκλειψη Ηλίου 2026: Η πρώτη που θα δει η Ευρώπη μετά από 27 χρόνια
Κοτόπουλο τηγανιά με φρέσκα κρεμμυδάκια και δυόσμο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στα Βλαχάτα
Ο Π.Σ. Κρανιάς «Ο Μπάλλος» παρουσιάζει την παράσταση «Τέχνες που έσβησαν, μνήμες που μένουν»
Π.Σ. Φωκάτων: «Όταν η Κρήτη συναντά την Κεφαλονιά» μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στις Κεραμειές
8η βραδιά παραδοσιακών χορών @Φαρακλάτα [12.07.2026]
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Λίγο πριν τις «Τίμιες Πόρνες» στο Αργοστόλι, η Σοφία Παυλίδου μιλά στο Kefalonitis
«Το Χελιδόνι»: Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μιλούν για μια παράσταση που αγγίζει την ψυχή
Κρυσταλλία Κεφαλούδη: Οι «Τίμιες Πόρνες» είναι μια παράσταση που μιλά για τον άνθρωπο πίσω από τις ταμπέλες




