Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/07/2014

Dreamland στην αρχαία Ολυμπία

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού.

Το Dreamland θα πραγματοποιηθεί από 25 μέχρι 27 Ιουλίου, λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού και σε ένα πανέμορφο δάσος που παλαιότερα διεξαγόταν και το Alfios Eco Festival.

Θα υπάρχουν 4 stages: Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης.

Στο βασικό τριήμερο του Festival θα συμμετάσχουν 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS και παραγωγοί της Dance μουσικής. Η επιλογή τους έχει γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές). Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dance show όπως και διάφορα άλλα δρώμενα με τη συμμετοχή ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων.

Πηγή:www.lifo.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency