Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/03/2015

6 ιδέες για εύκολες διακοσμητικές αλλαγές στο σπίτι σου!

Η διακόσμηση είναι συχνά τόσο απλή που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις θαύματα! Σου παρουσιάζουμε μερικά μικρά θαύματα που μπορείς να κάνεις κι εσύ μέσα στο Σαββατοκύριακό σου!

 

Βάψε έναν τοίχο διαφορετικό από τους άλλους. Διάλεξε ένα χρώμα που να κάνει εντύπωση και να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμησή σου!

Φτιάξε ένα τραπεζάκι χρησιμοποιώντας παλιές βαλίτσες σε διαφορετικά μεγέθη. Οι βαλίτσες πρέπει να έχουν σκληρό περίβλημα για να στέκονται. Βάλε τη μία πάνω στην άλλη ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη.

Μετέτρεψε ένα παλιό μεγάλο συρτάρι σε ντουλάπι για το μπάνιο.  Ντύσε το εσωτερικό του με αυτοκόλλητο και βάψτο στο χρώμα που θέλεις και κρέμασέ το στον τοίχο του μπάνιου σου!

Άλλαξε το στιλ στις καρέκλες σου! Μπορείς να ζωγραφίσεις την πλάτη τους, να αλλάξεις το χρώμα τους και φυσικά το ύφασμά τους!

Φτιάξε μια βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας ξύλινα σκαμπό το ένα πάνω στο άλλο, πυραμιδωτά. Θα μπορείς να βάλεις τα βιβλία σου και τα μπιμπελό σου!

Φτιάξε ένα τραπεζάκι για το σαλόνι σου χρησιμοποιώντας παλέτες. Μπορείς να τις βρεις στα σουπερμάρκετ σε ημέρες παραλαβών ή σε μια κεντρική λαχαναγορά. Χρειάζονται μονάχα βάψιμο στο χρώμα που θέλεις και μπορείς να βιδώσεις και ροδάκια που θα προμηθευτείς σε κάποιο χρωματοπωλείο.

Πηγή: tlife.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency