Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/05/2015

100+ Ιδέες για να διακοσμήσετε τους ΤΟΙΧΟΥΣ

Τα κλασσικά κάδρα - κορνίζες, δεν είναι ...νόμος και ανάλογα με το δωμάτιο και το γενικότερο ύφος διακόσμησής του, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τους τοίχους δημιουργώντας τα δικά σας ιδιαίτερα "έργα τέχνης". 

Κομμάτια ξύλου που απλώς θα επεξεργαστείτε με λίγο χρώμα, φελιζόλ ή κόντρα πλακέ επενδυσμένο μεύφασμα, ταπετσαρία ή διακοσμητικό χαρτί, πιάτα,καλάθια, κουτιά-κορνίζες που θα λειτουργούν και ως ράφια. Χρησιμοποιείστε αυτοκόλλητα φύλλαμαυροπίνακαρολόγια τοίχουπίνακες ανακοινώσεωνφωτογραφίες σε ιδιαίτερη παρουσίαση, τις ζωγραφιές των παιδιών, αλλά καικορνίζες που θα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και μπορείτε να τις βάψετε σε όποια απόχρωση θέλετε, να τις"γεμίσετε" επίσης με ύφασμα, χαρτί ή και να τις αφήσετε εντελώς άδειες και κυρίως να θυμάστε πως όλα αυτά τοποθετημένα μαζικά κατά είδος σε μια αρμονική διάταξη, διακοσμούν πράγματι το σημείο που θα τα τοποθετήσετε και δεν "γεμίζουν" απλώς τον κενό τοίχο, όπως θα συμβεί αν "σκορπίσετε" περιμετρικά των τοίχων ενός δωματίου κι από ένα-δύο κάδρα. 

Πηγή: soulouposeto.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency