Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/05/2019

Tι σημαίνει όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του

Αν ψάχνεις στους ονειροκρίτες και στον Καζαμία για να δεις τι σημαίνει το όνειρο που είδε στον ύπνο του το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και περιελάμβανε κι εσένα, λάθος σου. Η απάντηση που γυρεύεις είναι στις επόμενες γραμμές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, όταν κάποιος σε δει στον ύπνο του, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ή σε θέλει (ακόμα ένα πράγμα για να προσθέσουμε στη λίστα με τα πράγματα που κάνει και νομίζεις ότι σε γουστάρει, αλλά δε σημαίνουν τίποτα τέτοιο), αλλά έχει να κάνει με το τι σημαίνεις εσύ για εκείνον κάπως πιο αφηρημένα.Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι για όλα τα όνειρα, αλλά κυρίως για εκείνα στα οποία πρωταγωνιστούν άνθρωποι, είναι ότι το γενικότερο πλαίσιο είναι που μετράει. Τα όνειρα είναι συμβολικά, οπότε όταν βλέπεις κάποιο άτομο στον ύπνο σου, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αίσθηση, μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που έχεις συνδέσει με αυτό το άτομο. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, τα όνειρα με πραγματικούς ανθρώπους, δεν έχουν τελικά καμία σχέση με αυτούς, αλλά αποκαλύπτουν κάτι για εκείνον που τα είδε, είτε κάποιο ανεξερεύνητο κομμάτι του, είτε ένα συναίσθημα που βιώνει αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο.

Αν, λοιπόν, κάποιος σε δει στον ύπνο του και στο πει, μην δώσεις τόση σημασία. Μπορεί να δείχνει ότι αυτός που σε ονειρεύτηκε σε έχει συνδέσει με συγκεκριμένα συναισθήματα, αλλά τελικά δεν είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με σένα, αλλά με το πώς εκείνος σχετίζεται με αυτά τα συναισθήματα. Η εικόνα σου απλά έτυχε να είναι ένας χρήσιμος αγωγός μέσω του οποίου μπορούν να τα εξετάσουν. Ή μπορεί απλά να είδε κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο του θύμισε εσένα - ακόμα και ασυνείδητα - και στη συνέχεια αυτό μεταφράστηκε κάπως όταν εσύ εμφανίστηκες στον ύπνο του το ίδιο βράδυ.

Πηγή: www.gossip2gossip.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency